No... Słodziutki to może i jest ale żeby zaraz zasmakować? :P Bez przesadyzmu moi mili... ;)
Nie no... A tak na serio to całkiem przystojny z niego chłopaczek :)
kurcze on to jest baaaaaardzo słodziutki :) też bym chciała go zasmakować :P masz moze do niego e-maila ?? pozdro buziaki :)
Maila nie mam, ale mam adres.Nawet dwa :P.Jak chcesz to mogę Ci przesłać,ale tylko w mailu.Wejdź na mój blog i zostaw tam swój e-mail.Spróbuję ci dość szybko odpisać.
Szkoda, że nie macie do niego e-maila.....ale i tak go znalazłam9e-maila oczywiście) i nawet wysłałam do Niego list. Jaki to chyba nie muszę mówić:))) Daniel to rzeczywiście baaaardzo słodziutki cukiereczek i też bym Go chciała zasmakowac!!! I to jak zasmakować!!!! Och!!!Lepiej nie mówić bo jeszcze się zgorszycie:)))) z poważaniem - Paulinka:D
Mam na to dwie teorie: 1) kłamiesz, że znalazłaś emaila Daniela, 2) znalazłaś jakiś email i myślisz, że to Daniel, bo jakiś kretyn ci to wmówił. W pierwszym przypadku radziłabym przestać kłamać i dać sobie spokój z wymyślaniem takich historii, w drugim przypadku radzę być ostrożna i powiedzieć temu kretynowi, do którego masz email, żeby przestał ci takie głupoty wkręcać, bo na 100% to nie jest prawdziwy Daniel. Daniel często pisze w swoich listach, że NIGDY nie rozmawia z fankami przez internet i nikt nie ma jego emaila, powtarza, żeby uważać na takich ludzi i nie nabierać się, jakkolwiek autentyczni by się wydawali. Jego "oficjalne" listy do fanów, które wysyła co jakiś czas tym, którzy do niego napisali, można znaleźć na oficjalnej stronie internetowej w galerii, tam znajdziesz potwierdzenie moich słów. Tylko trzeba umieć angielski, żeby przetłumaczyć, ale ze słownikiem powinnaś dać radę ;)
ja bym nie ryzykowala, zgagi mozna dostac, albo, nie daj boze, utknie w przelyku i bedzie tragedia...
Zdobyłyście e-maila bo jha nie moge go nigdzie znaleśc:D jakby któras mi przesłała o by było fajnie.Spytałabym go o parę rzeczy i pare jego kumpli z e wsi w polsce:D:DAle tak na serio to fajnie by było zdobyć te email
Chcecie jego adres zamieszkania drogie panie ?? Nie ma sprawy !!
Jestem Jego wieloletnim przyjacielem , więc znam Jego adres :)
Głabowo górne 45-800
ul.Zwierzęca 38A
woj.Śląskie