Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
58 456 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Danielek to taki słodziutki cukiereczek,którego chciałabym osobiście zasmakować.Wystarczy??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
trixy1987

No... Słodziutki to może i jest ale żeby zaraz zasmakować? :P Bez przesadyzmu moi mili... ;)
Nie no... A tak na serio to całkiem przystojny z niego chłopaczek :)

trixy1987

kurcze on to jest baaaaaardzo słodziutki :) też bym chciała go zasmakować :P masz moze do niego e-maila ?? pozdro buziaki :)

trixy1987

Maila nie mam, ale mam adres.Nawet dwa :P.Jak chcesz to mogę Ci przesłać,ale tylko w mailu.Wejdź na mój blog i zostaw tam swój e-mail.Spróbuję ci dość szybko odpisać.

użytkownik usunięty
trixy1987

Szkoda, że nie macie do niego e-maila.....ale i tak go znalazłam9e-maila oczywiście) i nawet wysłałam do Niego list. Jaki to chyba nie muszę mówić:))) Daniel to rzeczywiście baaaardzo słodziutki cukiereczek i też bym Go chciała zasmakowac!!! I to jak zasmakować!!!! Och!!!Lepiej nie mówić bo jeszcze się zgorszycie:)))) z poważaniem - Paulinka:D

Mam na to dwie teorie: 1) kłamiesz, że znalazłaś emaila Daniela, 2) znalazłaś jakiś email i myślisz, że to Daniel, bo jakiś kretyn ci to wmówił. W pierwszym przypadku radziłabym przestać kłamać i dać sobie spokój z wymyślaniem takich historii, w drugim przypadku radzę być ostrożna i powiedzieć temu kretynowi, do którego masz email, żeby przestał ci takie głupoty wkręcać, bo na 100% to nie jest prawdziwy Daniel. Daniel często pisze w swoich listach, że NIGDY nie rozmawia z fankami przez internet i nikt nie ma jego emaila, powtarza, żeby uważać na takich ludzi i nie nabierać się, jakkolwiek autentyczni by się wydawali. Jego "oficjalne" listy do fanów, które wysyła co jakiś czas tym, którzy do niego napisali, można znaleźć na oficjalnej stronie internetowej w galerii, tam znajdziesz potwierdzenie moich słów. Tylko trzeba umieć angielski, żeby przetłumaczyć, ale ze słownikiem powinnaś dać radę ;)

trixy1987

Faktycznie, słodziutki cukiereczek...

można już wymiotować?

użytkownik usunięty
trixy1987

ja bym nie ryzykowala, zgagi mozna dostac, albo, nie daj boze, utknie w przelyku i bedzie tragedia...

ahahah dobre (; ale dla niektórych zaryzykować warto ;d;d;d

Violettelle

Zdobyłyście e-maila bo jha nie moge go nigdzie znaleśc:D jakby któras mi przesłała o by było fajnie.Spytałabym go o parę rzeczy i pare jego kumpli z e wsi w polsce:D:DAle tak na serio to fajnie by było zdobyć te email

arwena16

Chcecie jego adres zamieszkania drogie panie ?? Nie ma sprawy !!
Jestem Jego wieloletnim przyjacielem , więc znam Jego adres :)
Głabowo górne 45-800
ul.Zwierzęca 38A
woj.Śląskie

DaruVeald

Jeszcze dodam , że Dan mieszka tam za miedzą , za Władkiem rolnikiem ...
Jak będziecie przejeżdzać to pytajcie o Władka właśnie...