W dodatku zaczął palić...
http://www.flickr.com/photos/41092211@N00/399588382/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/41092211@N00/399593426/in/photostream/
Hmmm... Nie wiem, co myśleć o tym pierwszym zdjęciu... Dan nie pali - ta fotka pochodzi ze sztuki 'Equus'. ;)
jestem przerażona<hahaha> jeeeezu<lol2> łądny prezent dostałam na rocznicę<lol2> nie no. jestem w leciutkim szoku. ale tlyko leciutkim... uh.... oddychaj...wdech, wydech. dobra, uspokoiłam się :D nie no.... Co tu dużo mówić. Dan jest 100-procentowym mężczyzną :D No i jeszcze się kochał na tej scenie to kolejny dowód ^^ a do co palenia to była taka rola... ludzie, litości
Pozdrawiam
Spoko Julia, ja też byłam w szoku, jak zobaczyłam to zdjęcie! ;) Bo po prostu włączając je, nie byłam przygotowana na to, co zobaczę! xD:P Ale teraz już ochłonęłam i jest ok. ;) Zgadzam się z tobą - Dan jest prawdziwym facetem, nie małym chłopcem. :) Pozdrawiam!
hmm... a tak w ogóle to on miał udawać yy... tzn symulować orgazm na tym pseudo-koniu nie??:D Ciekawe jak to wyglądało :D ma ktoś nagranie DŹWIĘKU??<aniolek> bo widziałam na fotach, ze najprawdopodobniej krzyczy na tym koniu :P no i wogole jakis filmik by sie przydał :P bo foty to nie to samo co film nie?:P
pozdrawiam
Nooo, jakiś filmik by się przydał, bo zdjęcia to nie to samo... Szukałam na YouTube, ale jak narazie nie ma żadnego nagrania, co najwyżej kilkunasto- lub kilkudziesięciosekundowe filmiki, prawdopodobnie nagrywane komórką. Ale znalazłam scenę na "koniu" z jakiejś wcześniejszej wersji tej sztuki (to nie jest ta wersja filmowa). Od razu mówię, żeby nie było wątpliwości: ten chłopak to nie Dan! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=rvsIkI1ReSg
Pozdrawiam i miłego oglądania! :)
Jedno słowo; FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy zobaczylam pierwsze zdjecie troche mnie odsunelo.... hm nie wiem co mam o tym wszystkim myslec ale dochodze do wnioskuze Daniel chcial pokazac ze potrafi grac inne role niz potter. I uwazam tez ze udalo mu to pokazac:PP
hehe... nie ma co .... fajne zdjecia :P ... chyba kazdego kto zobaczy to zdjecie najpierw przytka...boo...powiedzmy to w prost jest zlekka szokujeac :D ... a co do tej jazdy na koniu to tez bym chetnie zobaczyła filmik... no jak na razie to sa tylko zdjecia (na tej samej stronie co podane linki) i za konia tam robi jakis facet w masce ....hehehe... ciekawe jak sie czuł gdzy Dan symulował na NIM orgazm.... chyba wole niewiedziec.. :P
pozrof
łysa
też się nad tym zastanawiałam Łysa xD trochę ohydne nie?:P siedział sobie na nim Radcliffe, wił się krzyczał... troszkę krępująca sytuacja, nie??:D
Nom, troszkę to krępujące... ;P Ale w końcu ten pan-konik jest profesjonalnym aktorem i pewnie żadna rola nie jest mu obca. ;) Ciekawe , czy ciężko mu było tak dźwigać Dana...? W końcu trochę chłopak waży, niee? :P;)
Pozdro!
żadna rola nie jest obca??:P wydaje mi się, że ten pan, co grał konika pierwszy raz miał na sobie 17-latka symulującego orgazm, ale to tylko moje zdanie ;) ciężki?:P ja bym powiedziała... masywny? tzn nie no... gruby to on nie jest :P Ale ma masywne uda ^^ Nie da się ukryć :P Właśnie :D Ciekawy temat :D ile może ważyć Dan?:D
Pozdrawiam
No fakt, takiej roli to pewnie jeszcze nie miał, ale na pewno jakieś inne dziwne role już mu się nie raz trafiały. ;) Heheh Julia, Ty to ze wszystkiego nowy temat wykombinujesz! :D Ile może ważyć Dan? Heheh, ja nie wiem... :P Nieee, no gruby to on nie jest, co najwyżej dobrze zbudowany/umięśniony/wysportowany (niepotrzebne skreślić :D). Myślę, że ok. 70 kg, ale mogę się mylić. ;);P
Zarzucajcie jakieś ciekawe tematy do dyskusji. ;)
Pozdrawiam! :)
sie wie 8) wiem, że jestem boska <cwaniak2> :D
7 dych...?:P Hmm... Niech no pomyślę... ( po godzinie... :D) No cóż :D Tyle może ważyć. Ale to jest trochę susz. Bo ja znam gosciare, która tlye waży i jest taka... no.. pulchniejsza :P No a on nie jest zbyt wysoki a gruby też nie ejst :P Ej nooo :P 60 to troche za mało nie?:P Kurde, trudny orzech do zgryzienia ta waga Danielka ^^
Pozdrawiam
To, że zagrał kontrowersyjną rolę nie oznacza od razu, ze sie stacza... To normalne, że nie chce aby etykietka Harry'ego Pottera była do niego przypięta do końca życia... Chłopak po prostu chce sie sprawdzić w czymś innym i tyle. Mnie też zaszokowały te zdjęcia ale tylko dlatego, iż jest on powszechnie kojarzony z rolą Harry'ego, gdyby tak nie było zdjęcia te nie zrobiły by na nikim aż tak dużego wrażenia. A tak na marginesie to jestem fankomaniczka Harry'ego pottera:)
Hmmmm.... Myślałam, myślałam i wymyśliłam :D A więc. Chodzi o to, że Dan na każdym spektaklu musi z tą gościarą ten.. ekhm..no , nie?:P No ale przecież oni to robią bez zabezpieczenia( no bo jak w sztuce mieliby to zrobic tej) więc wnioske z tego taki, że ona na pewno zajdzie w ciążę tej. no bo to nie jest tam kwetia dwóch czy trzeh przedstawień, nie? oho :D Dan będzie tata ^^
Pozdrawiam
O ja masakra!! <lol> <szok> Słyszałm,żę ta rola jest taka odważna, ale z tym Zdjęciem!! o jaa....... a jeśłi chodzi to ten mogli użyć tabletki antykoncepcyjne ;p SzOk!!!!! <mdleje>
Co o tym myślicie: znalazłam w necie stronkę, gdzie też było TO zdjęcie iii... spotkałam się z dużą ilością komenterzy typu: to fotomontaż. Np.
The whole bottom half of his body looks photoshopped. Those legs do NOT match his body!
this is a really bad photoshop job?
It is fake!
I saw the real one in the play? and it?s just not the one in the pic (ekhem, wiadomo, o co chodzi... ;P)
Z tych komentarzy wynika, że zdjęcie zostało przerobione w Photoshopie... Hmmm... po części się z tym zgadzam. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? :D
Pozdrawiam! ;)
1) waga to raczej na pewno z 70kg moze nawet wiecej, faceci moga wazyc dużo, a na tyle nie wygladac, no i do tego on ma troche miesni wiec wiadomo ze kilogramków mu przybyło od 13 roku zycia :P
2)mysle ze ten facet miał niezły ubaw jak Danielek go "UJEŻDZAŁ" <LOL2> dobrze ze miał maske mógł przynajmniej ukryc swój wyraz twarzy (który bardzoi chetnie bym zobaczyłą)
3) ja czytałam ze ten ich stosunek trwa z jakies 30 sekund i nie widac za dużo... no ale tak czy siak Danielek ma juz tyle bachorów naprodukowanych ze nie ma co sie przejmowac jednym w ta czy w tamta :P
4) co do komentarzy to sie zgadzam z nimi w 100% teraz nawet z najgorszego paszkwila moga zrobic dziewczyne na Bilborda, wiec mysle ze nie jest to za wielki problem powiekszyc mu tu i tam :P... przeciez ideałów nie ma! ;]
5) tak poza to czytałam w gazecie ze po premierze przedstawienia rodzice niektórych dzieciaków sie obuzali ze idol ich dzieci gra w takich sztukach :P psuje psychike ich dzieciaczków ... hehhe... DANY TAK TRZYMAJ xD
no to tyle z moich 10s rozwazan :)
pozdroff
łysa
też mysle,ze to moze byc fotomontaz,ale i tak jest b,interesujacy:)
ja nie rozumiem czym tu sie jarać,przecież to tylko nagie ciało wiec nie ma co sie na tym wszystkim trząść.
kazdy facet ma to co ma,a ze jemu przyszlo to pokazac publicznie to juz jego sprawa,sam sie na to zgodzil i ja osobiscie sie ciesze,ze tak postąpił.Takie cos go uszlachetni,podwyższy jego poziom.
nie rozumiem czemu wszyscy gadaja praktycznie tlyko o tym,ze on gra nago.
Przeciez jest jeszcze wiele innych rzeczy w tym przedsawieniu,a scena samogwałtu na koniu jest bardzo krotka,ot co.
Ludzie nie potrafia zrozumiec,ze on dorosł i robią wszystko z niczego.
Fajnie wyglada z papieroskiem,osobiscie jestem przeciwko paleniu ofkors,ale to jest scena z teatru i on pali dla potrzeb sztuki.
to ja bd konczyc.
papa;]
Zgadzam się z Tobą, Pozytywka. Wszyscy robią największy szum wokół rozbieranych scen, a przecież ta sztuka nie jest tylko o nagości i seksie, porusza też wiele innych ważnych kwestii. Powiedziałabym, że jest to pewnego rodzaju dramat psychologiczny, biorąc pod uwagę sytuację bohatera granego przez Dana. :)
Chociaż, swoją drogą, Dan nieźle się prezentuje. :D Musiał się chyba ciężko napracować na siłowni, żeby mieć takie ciało. ;) (nie chodzi mi tu o zdjęcie nr 1, bo nie ma pewności, że jest prawdziwe... ;)xD)
Co do palenia na scenie: czytałam gdzieś, że te papierosy były bez nikotyny. :D No bo w końcu jakby miał sobie palić przez parę miesięcy na potrzeby sztuki, to w końcu by się uzależnił, a wtedy reżyserka i producenci mieliby go na sumieniu. :P
Pozdrawiam! ;)
no co mu się stało no co...
coś mu urosło ! xD
a tak po za tym myśle że to nie jest komputerowo zrobione.
czytałam artykuł i pisało w nim że zdecydowal się wystąpić
KOMPLETNIE NAGO KOMPLETNIE ! ...
zresztą nie wiem co w tym takiego dziwnego pierwszy raz...widziecie...PENISA...
o sorry... to jest niezwykły PENIS bo Sir Penis Radcliffe !
hah.
Mam nadzieje, ze ktos z forumowiczow pojedzie zobaczyc ta sztuke i pozniej opowie nam wszystko ze szczegolami. Niestety juz dawno musialam pogodzic sie z mysla ze to nie bede ja:( Przedstawienie podobno bardzo dobre i wszyscy sie zachwycaja gra Daniela wiec pewnie bedzie na co popatrzec (oczywiscie nie chodzi mi tylko o scene samogwaltu). Zastanawiam sie tylko czy jak bede ogladac Zakon Feniksa w lecie to bede mogla myslec o Danielu jak o odtworcy roli Harry'ego. Powiedzial, ze zagral w Equus po to zeby sie uwolnic od etykietki odtworcy Harry'ego i pewnie mu sie to uda, tylko czy przypadkiem nie przegial w druga strone...?? W koncu juz teraz zbulwersowani rodzice zapowiadaja, ze zabronia dzieciom ogladac nastepne czesci Harry'ego bo Daniel to byl dla nich autorytet itp(dla dzieci, nie dla rodzicow). Ciekawe co zrobia producenci jak sie okaze, ze zyski z filmu sa mizerniejsze niz z poprzednich czesci;]
A i jeszcze jedno na koniec. Jusini juz dawno nie dzielil sie z nami swoimi refleksjami co do osoby Daniela. Czyzby bal sie teraz, ze bedzie musial odszczekac te wszystkie hasla o ulomnym chlopcu bez kszty talentu??;]
hahaha xD no nieźle cat :D zgadzam się z tobą całkowicie :P śmieszą mnie głosy rodziców, którzy są zbulwersowani nagością dana... ludu, przecież on pokazuje to co ma połowa ludzkości :P Ja nie moge tej. z igły widły ;)no i dl;aczego nikt nie może napisać penis tej?;D hahaha xD ta wiara, co uważa, że Dan nie powinien był się rozebrać to idioci(bez urazy:P) czy oni boją się męskości dana?<lol2> o men, ale mam brecht, o ja :D:D
Pozdrawiam ^^
nawet jesli zyski beda mniejsze w co watpie,to esli usuną daniela z planu do film jeszcze bardziej straci na ogladalnosci,ot co
a tak BTW DOMINIKA XX czy jak Ci tam założycielko tematu,jak juz to "co jest stało temu słodkiemu CHŁOPCU/CHŁOPAKoWI"...a nie chłopcowi...chryste...
Kurcze ale mnie zaszokowało i od razu mówie że nie lubie Radciliffa, ale chodze sobie po necie a tu CIACH, no dosłownie...SZOK
http://port.pravda.ru/img/idb/photo/005-1795.jpg
http://port.pravda.ru/img/idb/photo/001-1864.jpg
http://port.pravda.ru/img/idb/photo/003-1801.jpg
http://port.pravda.ru/img/idb/photo/006-1771.jpg
Radcliffe's spokesman Vanessa Davies said to ThisisLondon: 'Daniel does not want to step away from Harry Potter but he does want to show he is an rounded actor capable of very different and diverse roles. 'He has tremendous support from Harry Potter fans.'
http://port.pravda.ru/img/idb/photo/007-1703.jpg
o jezu!! co za szok,naprawde...pomijajac fakt,ze caly czas pieprza o tym w teleexpressie i na stronach,forach,w gazetach.Te zdjecia wklejano juz dziesiatki razy na forum.Opanujcie sie,
SZok normalnie xD
Oj Golden Rose :P Ty to na serio musisz czesto siedzieć na necie :D:D hehehe :D ale szok szokiem, ok :D:D
oj no dziEwczyny... badzcie wyrozumiałe... to ze ktos ma troszke pózniejszy zapłon, nie znaczy odrazu ze trzeba sie tak bulwersowac :P ...
po a co do tematu to jednym słowem HOT ^^
łysa :*
Jaki tam szok siuraka nie wiedzieliście??? To dobrze ż echłopak sie nie wstydzi pokazywć tego co w portach ma. Dziwny ten jego maluszek ale musze powiedzieć że pod względem seksualności zrobił na mnie wrażenie, nie jest zły:)
Na necie siedze bardzo często tylko mam lepsze rzeczy do roboty niż szukanie informacji o Radcliffie
Nom... to prawda co było wszędzie napisane, że Daniel ma niesamowite ciało i ma się czym pochwalić ;) ;) Na początku mnie zamurowało nie powiem ... ale ogolnie to bardzo mi się Dan podoba ;) ;) heh Myślę że ta sztuka jest bardzo dobra i Daniel super w niej zagrał ;)
fuj jak zobaczylam to pierwsze zdjecie to myslalam ze sie pozygam blllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee
Moim zdaniem rola w tej sztuce jest fantastyczna, a fakt, że Daniel właściwie ją przyjął i jest z niej dumny - jest już fenomenalna. Wielu aktorów, którzy kończą już swoje kariery nigdy nie zagrali takich ról. I nie chodzi tu tylko o to, że się rozebrał, ale że odważył się tak 'wyeksponować' w każdym tego słowa znaczeniu. Nie zapominajcie, że to jest sztuka, a nie film. Będzie odgrywana wiele razy przed tysięczną publicznością. Na początku też byłam w szoku, ale teraz naprawdę podziwiam go za tę rolę i wydaje mi się, że to ogromny krok naprzód.