http://www.youtube.com/watch?v=80hKLA-CzPE [www.youtube.com/watch?v...]
Jak to zobaczyłam to mnie szczena zjechała pod glebę..Boshe !!! Przecież to było ochydne.
OSTRZEŻENIE
Dla wrażliwych nerwowo radziłabym przy obejrzeniu filmu trzymać torebkę na wymiociny..a dla pobudliwych śmiechem nie trzymać przy sobie zadnych ostrych nażędzi
P.S Tragiczna scena z udziałem Dan`a Radcliffe`a znajduje sie na 0:10 s odtwarzanego Trailera...
hehe, ja tam mu współczuję...
no cóż, tak kazali, tak zrobił, ale ten tekst gościnki był niezły ;)...
pozdro...
agresywna :)
Jeju ale sie podniecacie wszyscy. To scena z serialu statyści w której gra dużo dobrych aktorów... a że akurat taką mu dali rolę... cóż... nie jego wina
ble... czy ja juz całkiem oslepłam czy on cmokał jakiegos starego babsztyla!? ... ej no bez przesady,nie to ze nago bedzie to jeszcze ze starymi babsztylami kreci ;| ... eh...
Czy my sie podniecamy?? Hmm wydaje mi sie że nie....Czytałam że wtym filmie Dan jest jakims kobieciażem..Qrwa!! kto o zdrowych roządku dał by go do takiej roli???
Boże widzisz i nie grzmisz!!!!!!!! To było TRAGICZNEEEEEEE! Co za reżyser pozwolił żeby tak wyglądała scena!!!!!!!!!!!! Poprostu brak słów!!!!!!!!!
może miała wygądać tak beznadziejnie...
ale co tam, było, minęło, zapomnimy...
mam taka nadzieję ;)
pozdro...
ha ha ale sie uchachalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak bedzie wygladac ten w zakonie feniksa to boki zrywac;)))))) a ktos widzial ten w december boys?
Przecież on nie napisał, że to trailer z Zakonu Feniksa :P
No, ale szkoda...
Ta prawdziwa^^ to jeszcze nie dopracowana jest!
Pozdrawiam.
aaa właśnie, wiem, skąd to jest trailer...
"Jak informuje danradcliffe.com, jeden z użytkowników serwisu - Tracey - dostrzegł część zwiastunu na drugi sezon serii komediowej BBC - Extras. Tracey pisze: (W scenie) występował Daniel ubrany w mundur skauta i okulary w stylu Harry'ego Pottera. Powiedział do głównej aktorki serii (Ashley Jensen, która gra Maggie), "To dla ciebie, żebyś mnie zapamiętała.", wysunął się na przód i pocałował ją. Kiedy się odsunął, ona zapytała: "Czy szczotkowałeś zęby?", na co Daniel ze złością odpowiedział: "Tak!"
Według Agencji Prasowej BBC, drugi sezon Extras rozpocznie się w BBC2 9-15 września. "
no to na tyle...
tak dla ogólnej wiadomości, jak ktoś jest zainteresowany...
pozdro...
Laura niekt nie powiedziała że jestes głupia..ale tak w nawiasie o cowam z tym Zakonem chodzi przeciez nikt nie powiedział że to trailer z Zakonu...Jenyś jak by to był trailer Zakonuto wszystkie strony by o tym chuczały oczywiscie te najbardziej poswiecone Potterowi
Mehehehe :D:D Ja to widziałam ale o dziwo nie wzbudziło to we mnie żadnych emocji :D Na początku myślałam, że on ją tlyko w policzek całuje :D Moja przyjaciółka stwierdziała, że ta gościówa z tego serialu ma 50 lat (lol2) No cóż, każdy uważa inaczej... No, ale bez przesadyzmu ludzie :D Może w Zakonie będzie z bliska i troche dłużej nie??:D
Love Jula :)