Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Hejka!!! Wiecie, co? Moim zdaniem, oszpecili Dana tym zcienciem wlosow. Wyglada okropnie!!! Jakby byl gruby albo co gorsza niedorozwiiety. W 3 czesci mu pasowalo. W czwartej bylo nawet, nawet. Mialam juz nadzieje, ze w 7 czesci bedzie mial wlosy do pasa, a Rupert do kolan!!! Ehhh....

lilka_evans_rulez

a wg mnie mu pasi. Wygląda bardziej dojrzało.

lilka_evans_rulez

Mi też nie zabradzo podoba sie ta fryzurka, ale włosy mu podrosna..
Nie jest tak źle..

Agulka88

Fakt jak zobaczyłam go po raz pierwszy w 4 części w tych dłuższych włosach pomyślałam: "Masakra! Co to ma być?" Ale potem stwierdziłam,że nawet mu lepiej pasują (Ron to już w ogóle-jak obetnie włosy to zabije tego fryzjera,który to zrobi :P),ale jak się przyzwyczaiłam do "nowego" Daniela i zaakceptowałam go,to obcięli mu wlosy...
tak bywa...

Sara_von_Krolock

mi sie jego długie włosy podobają... a moze podobały... bo tera wygląda jak down z tymi ktutkimi... mógł sobie całkiem nie obcinac.... a co do rona to mi sie zdaje ze to lekka przesada... mógłby je trzoszke podciac

lilka_evans_rulez

Boże!! Gdyby Dan miałby mieć włosy do pasa to bym sie w nim odkochała!!! Bleeeee!!!!! Jak kręcili 4. część to jak orangutan w tej fryzurze wyglądał!! Ohyda!! Najfajniejszą fryze miał w 3. częsci :) Była cool :D No ale miejmy nadzieję, że nasz pan Radcliffe zmusi swoje włosy do tego aby powróciły do stanu sprzed dwóch lat :)

Julia

lilka_evans_rulez

Tak w trzeciej części miał najleprzą fryzurke :):)

lilka_evans_rulez

Chciałam zauważyć,że Dan ma takie same włozy jak na Czarze Ognia.To zdjęcie musi być z innego okresu.Widziałam jego najnowsze zdjęcia i ma takie włosy jakie miała na ostatnim filmie.

Harrisonka

to chyba złe zdjecia widziełaś!!!! on sobie włosy sciął... już na premierze miał krutkie... i w wywiadach w gazetach też ma krutkie... wiec na pewno nie ma takich jak w 4 cz,!!!

Gis_xD

Dokładnie...Już na premierze miał krótkie :)
Pozdrawiam!

lilka_evans_rulez

No fantastyczne miał włosy...;/eh mógł nie ścinać zgadzam sie całkowicie z tobą co do jego wyglądu. ?Moim zdaniem najładniej mu bylo w takich włosach jak w 3 części.