Hejka!!! Wiecie, co? Moim zdaniem, oszpecili Dana tym zcienciem wlosow. Wyglada okropnie!!! Jakby byl gruby albo co gorsza niedorozwiiety. W 3 czesci mu pasowalo. W czwartej bylo nawet, nawet. Mialam juz nadzieje, ze w 7 czesci bedzie mial wlosy do pasa, a Rupert do kolan!!! Ehhh....
Fakt jak zobaczyłam go po raz pierwszy w 4 części w tych dłuższych włosach pomyślałam: "Masakra! Co to ma być?" Ale potem stwierdziłam,że nawet mu lepiej pasują (Ron to już w ogóle-jak obetnie włosy to zabije tego fryzjera,który to zrobi :P),ale jak się przyzwyczaiłam do "nowego" Daniela i zaakceptowałam go,to obcięli mu wlosy...
tak bywa...
mi sie jego długie włosy podobają... a moze podobały... bo tera wygląda jak down z tymi ktutkimi... mógł sobie całkiem nie obcinac.... a co do rona to mi sie zdaje ze to lekka przesada... mógłby je trzoszke podciac
Boże!! Gdyby Dan miałby mieć włosy do pasa to bym sie w nim odkochała!!! Bleeeee!!!!! Jak kręcili 4. część to jak orangutan w tej fryzurze wyglądał!! Ohyda!! Najfajniejszą fryze miał w 3. częsci :) Była cool :D No ale miejmy nadzieję, że nasz pan Radcliffe zmusi swoje włosy do tego aby powróciły do stanu sprzed dwóch lat :)
Julia
Chciałam zauważyć,że Dan ma takie same włozy jak na Czarze Ognia.To zdjęcie musi być z innego okresu.Widziałam jego najnowsze zdjęcia i ma takie włosy jakie miała na ostatnim filmie.
to chyba złe zdjecia widziełaś!!!! on sobie włosy sciął... już na premierze miał krutkie... i w wywiadach w gazetach też ma krutkie... wiec na pewno nie ma takich jak w 4 cz,!!!