Chyba nie musze sie rozpisywać każdy wie o co mi chodzi:)
Te jego włosiska sprawiają mnie o ból brzucha....
czy oni nie wiedzą tego ze on paskudnei wygląda...PO co mu moączą te włosy???
Wygląda jakby go krowy lizały po łbie....
Nie dośc że ma nie ułożone to jeszcze go żelem smarują...To nawet nie wygląda jak pot..czy co to miało być (???):/
POrażak Total...,nie??
Hmmm... Nie jest tak źle, choć bywało lepiej...:] Najładniej wyglądał w "Więźniu Azkabanu" ;) Ale teraz i tak jest sweet.:)
eee?? ale łoco chodzi... jakie włosy na zel? jakie mokre.... skad wy to "wiecie" macie jakies zdjatka czy cós? przeslijcie link :d
łysa
Taaaak, w temacie założonym przez Hermionę jest extra fotencja!!!^^ Jak chcesz to looknij, albo zobacz jeszcze tu: http://www.mugglenet.com/gallery/displayimage.php?album=1934&pos=10 Jest tu więcej zdjęć z HP 5 i znajdziesz tam też tę fotkę, którą dodała Hermiona, tylko w trochę lepszej jakości i ciemniejsze.:D:D:D Oooj taak, to długo wyczekiwana fota!;P Jush ją mam na tapecie, ehehe!^^ Pozdro!;)
łoooooooj zgadzam się w zupełności! wygląda jak ulizane dziecko! w Czarze Ognia, o tam to on wygłądał... myyyyyy miodzio normalnie! :) tydzień po wyjściu z kina o tej fryzurze myślałam :p pozdrawiam!
ZGadzam się w zupełnośći. Jego fryzik z Czary Ognia był zajefajny. Zupełnie nie rozumiem dlaczego ściął włoski. Mógł zostawić je w spokoju i wyglądać jeszcze lepiej niż zazwyczaj.
PS. Ale i tak jest the best!!!
a nie uwazacie ze było by fajnie jakby sobie strzelił jakąs taka fryzure nowa i bardziej trendi :d, naprzykład z przodu krucej a z tyłu dłuzej, lub cokolwiek innego, no bo w sumie on ma ciagle taka sama, albo długi albo krótki grzyb :P (sorki ale nie wiem jak to inaczej nazwac) moze i nie wyglada tak zle, ale jakas zmiana by sie przydała .... co myslicie?
łysa
''Wygląda jakby go krowy lizały po łbie.... " No cóż, powiedzmy, że już się uspokoiłam :) A teraz do rzeczy.... Jego wlosy to TRAGEDIA. Mnie się osobiście podobały w 3 filmie i w niektórych ujęciach z IV A teraz (jak słusznie zauważyła Anetek) wygląda jakby go krowy lizały po łbie. Po prostu coś strasznego. Jakiś ryj ma zniekształcony..... niech on coś z tymi włosami zrobi!
Julia :)