Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 687 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wolelibyście, aby w filmie HP i ZF miał takie krótkie włosy, jak ma teraz, czy też żeby miał takie długie jak w HP I CO, a może jeszcze dłuższe??
Ja bym wolała, aby miał krótkie, bo w takich słodko wygląda :D

marian_ka

spokojnie...chyba Harrego nie czytalas uwaznie XD przeciez bylo mowione w pierwszej czesci np. ze za kazdym razem jak wlosy scinal to mu odrazu odrastaly na taka dlugosc by zaslanialy mu blizne ....wiec bedzie mial dlugie wlosy...XD
eeee....on musi miec dlugie wlosy!!!!!!!!!!!!! nie moze miec dluzej tej paskudniej fryzury!!!
moniqa:P

MoniQa_2

Czytałam uważnie, ale chodziło o to, że się wstydził tego jak wygląda i dlatego m odrastały...

marian_ka

ja wolałabym żeby miał takie jak w HP i Więziań Askabanu, wtedy wyglądał super :) czyli wole go w krutkich, mam nadzije że takie właśnie będzie miał

marian_ka

No coż... ja go tam wole tak jak ma (patrzcie w galerii veritaserum macie jego świerzutkie zdjątko:)) Ale przynajmniej będą 2 filmy z COOl fryzurką: HPiWA, December Boys ;-)
______________________________ ________________

pozdroffionka znad morza :*

marian_ka

Najlepiej to on wygladał w HPiWA. A teraz wygląda jakby go oskubali!! hehehehe

persefona_4

DOKŁADNIE :D

pozdro
3mcie się
Julia ;)

użytkownik usunięty
marian_ka

Zgadzam się z wami najlepiej wyglądał w HPiWA!!!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich!!:))

Najladniejsi sa chlopcy w dlugich wlosach. Najlepiej do pasa;) To zart, ale wole facetow z dlugimi wlosami.

Dark_Elf

Moim zdaniem Dan ladniej wyglada w krótkich wlosach, w dlugich wyglada troche jak kaczka ;D nie no tak na serio jest zawsze ladny, ale w krótkich najlepiej wyglada, aha i dlaczego jak oskubany??? ladnie jest mu tak! chlopak powinienen miec krótkie wlosy (zazwyczaj tak jest)

marian_ka

mi sie z wygladu najbardziej pdobal w 3 czesci byl boski :P

marian_ka

Najlepiej mu w fryzurce z HP i KT i HP i WA :) Czyli w krótkich;]

kmm

Zgadzam się że najlepiej wyglądał w WA tak dorosło. W czarze ognia wyglądał trochę pedałowato w tych długich włosach afuuuu! W zakonie będzie miał chyba krótkie bo zdjęcia już sie zaczęły a ostatnio nosił takie właśnie włosy.

marian_ka

szczerze mowiac tez go wole w krotkich wlosach i chyba raczej w nich bedzie w ZF bo niedawno po CO gral w jakim tam filmie i mu scieli!! tak wyglada bardzoej normalnie!! (hihi) to todaje mu charakteru a nie takie glugie kudly!! :)) pozdro!!

ViBOra

najlepiej wglada w krótkich włoskach jest taki hmmm...jak to nazwać?

marian_ka

jest taki hmmm....taki spedalony XD
moniqa^^