Wolelibyście, aby w filmie HP i ZF miał takie krótkie włosy, jak ma teraz, czy też żeby miał takie długie jak w HP I CO, a może jeszcze dłuższe??
Ja bym wolała, aby miał krótkie, bo w takich słodko wygląda :D
spokojnie...chyba Harrego nie czytalas uwaznie XD przeciez bylo mowione w pierwszej czesci np. ze za kazdym razem jak wlosy scinal to mu odrazu odrastaly na taka dlugosc by zaslanialy mu blizne ....wiec bedzie mial dlugie wlosy...XD
eeee....on musi miec dlugie wlosy!!!!!!!!!!!!! nie moze miec dluzej tej paskudniej fryzury!!!
moniqa:P
ja wolałabym żeby miał takie jak w HP i Więziań Askabanu, wtedy wyglądał super :) czyli wole go w krutkich, mam nadzije że takie właśnie będzie miał
No coż... ja go tam wole tak jak ma (patrzcie w galerii veritaserum macie jego świerzutkie zdjątko:)) Ale przynajmniej będą 2 filmy z COOl fryzurką: HPiWA, December Boys ;-)
______________________________ ________________
pozdroffionka znad morza :*
Zgadzam się z wami najlepiej wyglądał w HPiWA!!!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich!!:))
Najladniejsi sa chlopcy w dlugich wlosach. Najlepiej do pasa;) To zart, ale wole facetow z dlugimi wlosami.
Moim zdaniem Dan ladniej wyglada w krótkich wlosach, w dlugich wyglada troche jak kaczka ;D nie no tak na serio jest zawsze ladny, ale w krótkich najlepiej wyglada, aha i dlaczego jak oskubany??? ladnie jest mu tak! chlopak powinienen miec krótkie wlosy (zazwyczaj tak jest)
Zgadzam się że najlepiej wyglądał w WA tak dorosło. W czarze ognia wyglądał trochę pedałowato w tych długich włosach afuuuu! W zakonie będzie miał chyba krótkie bo zdjęcia już sie zaczęły a ostatnio nosił takie właśnie włosy.
szczerze mowiac tez go wole w krotkich wlosach i chyba raczej w nich bedzie w ZF bo niedawno po CO gral w jakim tam filmie i mu scieli!! tak wyglada bardzoej normalnie!! (hihi) to todaje mu charakteru a nie takie glugie kudly!! :)) pozdro!!