Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

wiem ze jest jusz taki teamat aje dajcie cos wiecej !!

agata118

a dokładnie mówiąc załozony przeze mnie... mi sie już dawno dawno nic ciekawego nie sniło o nim wiec nie mam co pisac...nara

Gis_xD

a jak siem ten temat nazywa i na kturej jest stronie??

agata118

historyjki sa na stronie 4 - temat: spatkanie z danielem, a sen jest na moim "profilu"-blogu

Gis_xD

Chciałbym aby Daniel ogolił mi nogi...

Pozdrawiam wszystkich fanów Linkin Parku i Charego Potera

Irritator

eee ok... ja nic nie mówię.... ale chyba zle napisałaś.... herry potter a nie chary poter... ale ja nic nie mówie

Gis_xD

po 1 Harregon a nie hyerrego (ale mysle ze to była pomyłka:))
pop 2 wyraznie widac ze ktos sobie robi jaja
pzdr

Majka_12

wiem że harrego.... zle nacisnełam klawisze.... ale tamto to napewno nie przez przypadek :/

agata118

ogolil nogi?:| moglas wymyslec cos bardziej romantycznego...to bylo oblesne:):):) le no coz...skoro ty chcesz,zeby ogolil ci nogi to ja sie sprzeczam!
moniqa^^

agata118

Hehe...w sumie teraz to już tak nie marze o spotkaniu z nim, jak kiedyś...Ale pamiętam, że mi sie kiedyś śniło, że ja przeprowadzam sie do Angli, a tam Dan jest moim sąsiadem...:P

agata118

hmmm to z sasiadem to normalka chyba:D mi tez sie to snilo....phi a nawet wiecej...zakochal sie XD potega snow(lol) nie no spoko mi juz dawno przeszlo z rozmyslanie o nim...mam ciekawsze zajecia...z reszta on ma 163wzrostu:|:| oj dobra dobra.... i tak jest przystojny!:]
moniqa^^

agata118

No moniqa no przecież wiadomo że jak był moim sąsiadem to musiał się we mnie zakochać...:P I wogóle rodzice chcieli połączyć mnie in Danielka...hehe...ja też już o nim nie myśle...on jest niższy ode mnie i ma 16 lat...:/ ale i tak ciacho niezłe:P

NastyGirl

ja bym łaziła codzieńnie po kubek cukru lub mąki i sie ładnie uśmiechała :P

Gis_xD

a ja bym poszła przectawiła siem ze jestem nowom jego siosiatkom z polski i czy b niemugł pokazać mi Angli:P

pozdro dla wszystkich ;)

agata118

Propozycja Łysej jest nawet niezła, zle krótko trwała ;P wkońcu to by się zrobiło nudne i poszedł ci kupić 1kg cukru czy mąki, żebyś się tak nie naprzykrzała... za to propozycja agaci jest rewelacyjna... zabierze Cię w pare ciekawych miejsc a jeszcze póżniej będzie musiał Cię odprowadzić :D Naprawde niezły pomysł.. tylko trzeba trafić w moment kiedy akurat będzie miał czas :-/
Ja bym chyba... starała się z nim jak najczęściej gadać.. i.. kupiłabym se psa... on wkońcu ma dwa no, nie??? najlepiej tej samej rasy, co jego i żeby się zaprzyjażniły... no co?? podryw na psa tez jest dość skuteczny...

zanudziłam was no nie??
Natrinka ;P

agata118

Hyh...albo specjalnie puszczać na całyregulator ulubione kawałki Dana a potem udawać że jest się wielką fanką Sex Pistols, ale niestety w tej chwili nie można sobie przypomnieć imion wokalistów...No przecież mam je na końcu języka...:)

agata118

to ja bym proponowala najpierw sie zapoznac z imionami wokalistow,zeby nie gadac,ze ma sie ich imiona na koncu jezyka-_-"
moniqa^^

agata118

Wcześniej nie zwracałm na niego uwagi, ale w w filmie HP i CO zrobił się jakiś bardziej sexy... i chyba zaczynam rozumieć co w nim widzą jego fanki...

untitled

No widzisz niusiek :D Ja tan go kocham od pierwszego wejżenia:)
Heh raz mi się śniło, że chodził do mojej szkoły i zapomniał zadania domowego:P

agata118

Heh, takiem koledze z pewnością bym dałą odpisać:P

agata118

doh? :/
Ludzie czy wy się dobrze czujecie wszyscy? :/

agata118

mam nadzieje,ze to bylo pytanie retoryczne XD
w tych czasach zadko kto sie dobrze czuje:/ wszyscy powariowali,wiec sie przystosujXD
moniqa^^

danielradcliffe1

nio...sąludzie mniej nienormalni i wiecej... niewiem do czego my sie zaliczamy ..chyba jakoś tak pośrodku

agata118

dokładnie.... tyle marzeń a to wszystko na marne :P dlaczego?? no ludzie odpowiedzcie mi GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ NA TYM ŚWIECIE???!!!

Natrinka ;P

Na__9829trina_copy

Hehe :D Mi sie raz śniło że gadałam z Danielekiem przez gg... :D ale to było troszke nietypowe miejsce bo przynajmniej ja byłam w niebie :D(tam do góry, w chmurach :D) i on mi cały czas pisał teksty w stylu "kochanie, skarbie..." itd., itp..... oczywiście po polsku :D

pozdro
3mcie się
Julia

agata118

hmmm...dziwne sny mialam z danielem...w dziwnych miejscach.... i o nietypowe rzeczy chodzilo....tyle co z nich wszystkich pamietam XD
moniqa^^

MoniQa_2

eeee, tam, ja nie śnię o Danielu...
moje sny są bardziej zwariowane...
np. goniłam kawałek latającego, żółtego sera lecąc na smoku, ale musiałam obejść się smakiem, bo wpadłam na suszące się pranie na Mount Evereście...
i co wy na to??
hehe...
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Ja bym chciała... nie jak to napisała Vinci, że ogolił mi nogi tylkożebym JA mogła ogloić JEGO buźuchne :D Bym sobie dotkneła jego zarostu:D MMM... Mniam!:D

pozdro
3mcie się
Julia :)

agata118

Tak sobie myślę... Hehe :D Że najczęstszym snem u osób z tego forum oczywiście płci żeńskiej jest to że się przeprowadzają do Angli a Dan jest ich sąsiadem :D:D:D (lol)

pozdro
3mcie się

Julia_9

niee mi sie częściej sni, że to on się tu przeprowadza... bno coments pleae x|

agata118

ty masz racje....wszyscy sie do Anglii wynosza i trafiaja na Dan'a sasiada XD ja tez sie przeprowadzalam do Anglii,ale Dan'a spotykalam przypadkiem...na ulicy gdzies XD
fuuu...zarost mniem?! sory ja jem sniadanie XD....mniam zarost(--smacznego zatem..-_-"
moniqa^^

MoniQa_2

jak mi sie snił... a było to dawno... to było tak ze on przyjechał z ekipą do wawy(chyba) i dawał wywiad po jakimś koncercie....
a zresztą nie chce mi sie pisać... ten sen jest chyba na moim "blogu" ... wiec jak chcecie to sobie go przeczytajcie :P

MoniQa_2

Moniqa!! :D Ale mnie nie chodziuło o to że ja mam JEŚĆ Jego zarost :D Chodzi...tzn.. chodziło mi to że wiesz.. bym sobie dotkneła jego nieogolonej buźki :D Ale nie chodzi o to że miałabym żreć jego brode :D Na głowe jeszcze nie dostałam :D

pozdro
3mcie się

Julia_9

boże to żałosne ten temat.Ludzie nie macie o czym śnić...on przecież nawet nie jest wspaniały.Bez kometarza.

arashi_2

A właśnie że jest :)

pozdro
3mcie się

agata118

oj wiem,ze nie chcialaś tego jest! ale to przez te mniam!:D:D
jest i kropka XD
moniqa^^

MoniQa_2

cóz może i wam się podoba((gusta są różne)) ale takie teksty.Sny i marzenie dajcie spokój...