Ja jestem przyjaciółką tajiej jednej która zadłurzuła się w Danie ale ona nie wypisuje takich głupot pypu:"przespałam się z Danem", "Chodzie z nim", "jestem jego przyjaciółką" ja osodiście uwarzam że komuś sie nudziło i sobie tak wymyślił kiedyś byłam w Londynie i go widziałam on jest normalnym facetem tylko sławnym gdyby nie grał Harrego to byście o nim nie usłyszały. W Londynie wszyscy są do niego przyzwyczajeni i nikt nie lata za nim z araratem i jego zdjęciami zeby doł autograf a wy wszyskie które się w nie zakochałyście mam pytanie: Jak można zakocha ć się w osobie której się nie zna i nie wie jaki ma charakter itp. On jest przystojny ale opamiętajcie się
się zgadzam.... mówimy temu kategorycznie STOP!!! a tak poza to przecież jak u nas sie zobaczy kogoś "sławnego" ( z polskiej tv) to też się za nim nie lata... co nie??
pozdro
ale czy my cos mowimy.....to bylo dawno kiedy ostatni raz bylo cos takiego ze ktos prubowal nam wrzucic do glowy jakies bajeczki o romansie z danem wiec ja nie wiem skad taki temat w ogole...:|
widzisz gdyby dan byl polakiem to gdybym go zoaczyla to bym za nim latala(lol2)
a tak poza tym to kyo ci tu pisze ze sie w nim zakochalysmy:|
wiesz ty chyba piszesz o starszych tematach...jest to juz nie na czasie poporostu:P
pozdro monisia:)
i jeszcze jedno...Łysa...jak bys byla na gg i jesli masz ten filmik gdzie on mowi to urocze 'ah oh' to mi go jakos przyslij bo cos mi sie stalo dzieki czemu nie mam tego filmiku i nie moge go znalesc...proooooooosze:)
monisia:)
hm...
fajnie posłuchacie sobie...
ja dziękuję, nie piszę się na to, bo jakby mi qmpel sprawdził, cio mam na kompie i by tio usłyszał to ohohoho.....
pozdro...
agresywna :)
ps. co do tematu chyba już nie muszę nic dodawać...
Daniel Radcliffer grać nie umie. Nie wiem czym się tu podniecać. Mogli wybrać do roli HP kogoś znacznie lepszego.