Cze
Lubie Dana tylko nie mogę pojąć że ja mam 14 lat i 167 cm
a Dan ma 17 lat i 163 cm, a mój kuzyn który ma 16 lat i 180 cm
Wydaje dziwne ?
Jak na mój gust to on jara szlugi
hm... niestety ale daniel nie ma 170 wzrostu!! bo ma około 164,5 !!a czy ajra czy nie to jak dla mnie nei ma zadnego wplywu tylko od genow rodzicow i ich rodzicow!! hihi pozdro :D
to że ktoś jest niski nie od razu oznacza że jara szlugi LOL2 :D czasami zależy to od genów......... niestety :/
Powiem tak byłam dwa lata temu na premierze HP i WA w Londynie widziałam Dana i zaznacze że miłam 163 czy 4 wzrostu a on była ode mnie tak na moje oko o 5 cm wyższy. w tej chwili mam 165 to przez ten czas napewno urósł. A i mam 16 lat nie jaram szlug ani jamb, poprostu moi starzy sa niscy i ja tez taka bede i (muszę sie z tym pogodzic) tak samo jak Dana jego starzy sa równiez niscy ( tak wnioskuje ze zdjęc) i on długi w przyszłości nie bedzie - to proste , nie?
eeeeeeeeeeeeeeeee!!!! zle rozumujesz!!!! tata mojego byłego kolegi ma 165 cm wzrostu, a mój tata ma 187 cm wzrostu, i mi jakos nie wydaje sie to dziwne, bo inni sa mega wysocy a inny mega niscy!!!!
Ej o co chodzi ludzie tej?:D Ja tego totalnie nie kapie... Skąd wam sie nagle wzięło że Dan ten maminsynek jara szlugi??:D Wiara, kto wymyślił taka głupią mode?:D :) Już niedługo palanie skrętów przez Dana stanie sie tak modne jak Chuck Norris.... Kurde :D Paranoja :)
pozdro
3mcie się
Julia
No własnie dobrze powiedziane tam wyzej.... a zreszta co ja tu bede pisać "dorośli" i tak nie zrozumieją :P
otoz moi mili oto wlasciwy wzrost Dana5' 7" (1.70 m)!!! znalazlam do na stronie http://www.imdb.com/name/nm0705356/bio [www.imdb.com/name/nm070 ...] !!! i sprawa wyjasniona!! hihi:)))