Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Cze
Lubie Dana tylko nie mogę pojąć że ja mam 14 lat i 167 cm
a Dan ma 17 lat i 163 cm, a mój kuzyn który ma 16 lat i 180 cm
Wydaje dziwne ?
Jak na mój gust to on jara szlugi

Ronaldo92

ON NIE JARA... jest niski
ma 17 lat i 170 cm
co w tym dziwnego O.o

Na__9829trina_copy

hm... niestety ale daniel nie ma 170 wzrostu!! bo ma około 164,5 !!a czy ajra czy nie to jak dla mnie nei ma zadnego wplywu tylko od genow rodzicow i ich rodzicow!! hihi pozdro :D

ViBOra

No, podobno jego mama z papą tez nie są za bardzo wysocy... :/

Ronaldo92

to że ktoś jest niski nie od razu oznacza że jara szlugi LOL2 :D czasami zależy to od genów......... niestety :/

Jamaica_2

nie wiem czy zrocoliscie uwage ale jego matka je mniejsza od Dana!! i juz jest wyjasnione!!

ViBOra

przeciez w tym nie ma nic dziwnego poprostu chłopk jeszcze rośnie :)
pozdrawiam fanów Dana:)

NaShI

Powiem tak byłam dwa lata temu na premierze HP i WA w Londynie widziałam Dana i zaznacze że miłam 163 czy 4 wzrostu a on była ode mnie tak na moje oko o 5 cm wyższy. w tej chwili mam 165 to przez ten czas napewno urósł. A i mam 16 lat nie jaram szlug ani jamb, poprostu moi starzy sa niscy i ja tez taka bede i (muszę sie z tym pogodzic) tak samo jak Dana jego starzy sa równiez niscy ( tak wnioskuje ze zdjęc) i on długi w przyszłości nie bedzie - to proste , nie?

anetek

eeeeeeeeeeeeeeeee!!!! zle rozumujesz!!!! tata mojego byłego kolegi ma 165 cm wzrostu, a mój tata ma 187 cm wzrostu, i mi jakos nie wydaje sie to dziwne, bo inni sa mega wysocy a inny mega niscy!!!!

Ronaldo92

Ja mam 13lat, jestem dziewczyną i mam 175cm wzrostu... Więc co ja mam powiedzieć???

hiacynt17

skąd wiecie może dan jednak jara te szlugi? ;d

Ronaldo92

Ej o co chodzi ludzie tej?:D Ja tego totalnie nie kapie... Skąd wam sie nagle wzięło że Dan ten maminsynek jara szlugi??:D Wiara, kto wymyślił taka głupią mode?:D :) Już niedługo palanie skrętów przez Dana stanie sie tak modne jak Chuck Norris.... Kurde :D Paranoja :)

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

No własnie dobrze powiedziane tam wyzej.... a zreszta co ja tu bede pisać "dorośli" i tak nie zrozumieją :P

Ronaldo92

otoz moi mili oto wlasciwy wzrost Dana5' 7" (1.70 m)!!! znalazlam do na stronie http://www.imdb.com/name/nm0705356/bio [www.imdb.com/name/nm070 ...] !!! i sprawa wyjasniona!! hihi:)))

ViBOra

Mocno zainteresowałyście się tym jego wzrostem. Jest ode mnie wyższy o całe 2 cm. ;)