Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

''Odtwórca głównej roli małego czrodzieja w flmie ''Harry Potter i Kamień Filozoficny'' Daniel Radcliffe ucierpiał w wypadku samochodowym. Owe zdarznie miało miejsce w centrum Londynu około godziny 12.30. Świadkowie twierdzą ,poruszał się razem z niezydentyfkowanym mężczyzną. Londyńska Policja odrzuca prawdopodobieństwo próby usiłowana zabójstwa na młodym aktorze. Dalsze śledstwo powinno wyjaśnic całe zajście. Aktor tymczasowo przebywa w klinice Lodnyńskiego C.E w stanie pourazowym ,jego zdrowiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Mówi się o niewielkim złamaniu kości śródstopia, oraz oderwaniu żuchwy(..)''

jarhead_

Kiedy?? którego dnia??!! Skąd to w ogóle masz?

Julia_9

w teleexpresie mówili.

jarhead_

i tak zapamietałeś co do słowa?? sorry ale gdyby to była prawda to świat potterowski by o tym trąbił i w ogóle na jego stronie by pisało

Julia :)

Julia_9

ale to jest tajne...powaga

jarhead_

Hahahahhahahaha! Tajne? Nie sądzę, że coś takiego byłoby TAJNE. Ktoś tu próbuje wrobić zdesperowane fanki Radcliffe'a :/

użytkownik usunięty
jarhead_

facet, miej że honor i przestań być idiotą :D w teleexpresie mówili...tak,tak, uważaj bo uwierzę :D podałeś tą informację po godzinie 16.00, pisząc że to z ostatniej chwili. A wszyscy dobrze wiemy, że teleexpress jest o 17.00...więc jak ? miałeś wizję ? buhahahahahahahahahahaha, zaprzeczasz sam sobie :D

nie chcesz to nie wierz...

użytkownik usunięty
jarhead_

i tak się broni typowy człowiek, który już nie wie co powiedzieć, żeby tylko nie wyszło na jaw to, co sam chce ukryć...wiesz, daruj sobie...zaraz pewnie napiszesz, że "nie będę ci się tłumaczył, bo tłumaczą się tylko ci, co mają coś na sumieniu" etc. Dlaczego nigdzie więcej o tym nie słychać, czemu o tym nigdzie nie piszą...? wiesz, jaka byłaby wtedy wrzawa wśród fanek Pottera, Daniela ?(ja nią nie jestem) jesteś żałosny...

jarhead_

No cóż ... Jakby nie było "niewielkie złamanie kości śródstopia oraz oderwanie żuchwy" to pewnie bolesne, ale chyba nie jest to znowu taka tragedia ... Jeśli w ogóle to zaszło.

Kotylion

właśnie chodzi o to aby nie było wrzawy! Ech...mam to gdzieś, po co o tym wogóle pisałem

użytkownik usunięty
jarhead_

....następnym razem po prostu uważaj, bo wiele osób może zareagować tak jak my...:] chciałam tylko przeprosić za moje ataki na Ciebie, choć nadal Ci do końca nie wierzę :P ale po prostu emocje mnie poniosły :] przepraszam i pozdrawiam serdecznie ! :)

przeprosiny przyjęte...

użytkownik usunięty
jarhead_

Nie no...spadam stąd...ten temat jest bezsensowny...nie chcę zarazić się przypadkiem głupotą Jarheada(bez urazy :* ; ale nie wypisuj takich bzdur...)
Pozdrawiam serdecznie ! :)

jarhead_

co to za temat?
Kogo obchodzi Radcliffe?

Homer_6

No napewno nie Ciebie, więc po co sie odzywasz?

Milou

radcliffe nie żyje, więc nie ma problemu

jarhead_

hmm ... to dziwne... bo dokładnie dwa dni temu widziałam go na London Eye w Londynie .. był z dość dużą grupka ludzi miedzy innymi jego mama, ojciec, dwóch chłopaków mniej więcej w jego wieku i jeszcze z dwójka starszych ludzi (meżczyzna i kobieta). Wygladał na zdrowego.

anetek

kłamiesz kurwa!!

jarhead_

Co to za różnica, czy leży w szpitalu czy w trumnie. Jedno jest pewne - świat filmowy na tym nie ucierpi, a może tylko zyskać.

jarhead_

masz jakiś problem?

jarhead_

Ja nie, chyba raczej ty masz problem, ale nie bedę się nad tym rozczulać. Narka

Milou

cisza