Bardzo erotyczne i wprost zniewalające mnie z nóg zdjęcia. Aż zaktusiłam się Febrisanem który właśnie sporzywałąm i jedoczesnie oglądałąm foty. Byłąm przygotowana na kompletny nie wypałą. Zniksztaąłcona mordka, obleśna białą skóra bez żadnych dodatków. Minimum playboya...!!!! A tu boom... na www.danradcliffe.com jest słupek zdjęć "tego beznadzienego, brzydkiego aktora"
P.S zarościk ładny, ale na pierwszy rzut oka niektórych zdjęć wyglądają jak fotomontoarze, ale artykuły wszystko zmieniają. Wiec to raczej nie fotomontaże tylko prawdziwy Dan Radcliffe. Alęż on wyrósł
eh anetek, wyprzedziłaś mnie :P właśnie miałam to napisać :P a jezeli chodzi o zdjęcia to... SZOK. kiedy je zobaczyłam to myślałam, że to jakiś żart. masakra ej. z siłą galopujących hipogryfów zdałam sobie sprawę, że on jest mężczyzną, a nie małym chuderlakiem wymachującym różdżką. dla mnie jest bardzo sexi ;) nie lubię(ba, nienaiwdzę) ogolonych facetów :P pedalstwo :P a on... mmm..... ;) ciekawe kto teraż odważy się powiedzieć, że Daniel Radclife nie jest mężczyzną....? super :D mam nadzieję, że będą jeszcze jakieś fotki :P
Mnie tam sie zrobiła raczej niedobrze jak zobaczyłam te zdjęcia, ale przynajmniej się uśmiałam:))
Nieogoleni faceci są bleee... Strasznie drapią;P
Pozdrawiam:)
Fajni są nie ogoleni faceci.....tak wnawiasie podniecaja mnie tacy. Przynajmniej wiem z kim mam do czynienia..ten pachowy zarost rrrrrrrrrrrr.
Kiedyś zawsze sie wypierałąm że nie wezme GO na moją tapete pulpitu ale dziś to zmieniąłm...eh
Fotki są super! ^^ Prawdziwy facet z tego Dana, niezłe ciacho. ;):D:D:D Mam nadzieję, że w sztuce wypadnie dobrze. ;) Pozdro!
OOOOOOOOOOO szok to on? Nie no nie moge uwierzyc, ale się Daniel zmienił. Gdyby jeszcze miał dłuższe włosy( na głowie tak dla jasności).... super
No ale z niego przystojny mężczyzna ;d;d;d;d jak zobaczyłam zdjęcia to normalnie padlam, faktycznie jest sexi :D ile bym dała zeby obejrzec tą sztuke :P:P Pozdrowionka dla wszystkich fanek Dana :*
Ja zapewne bym sie nie dowiedziala, ze on wystepuje w tej sztuce tylko dzis ogladalam wydarzenia i bylo o tym i pokazali z 2 czy 3 fotki i normalnie nie moglam uwierzyc ze to on. Pewnie dlatego, ze widzialam go tylko w HP i mimo ze juz nie przypomina malego czarodzieja to mam nadzieje ze zagra w pozostalych czesciach tej ksiazki bo jak nie to juz nie bedzie ten Harry Potter co jest teraz.
Teraz jak bedzie krecona 6 cześć Dan bedzie tam nie dopoznania. Założe się że z racji tego ze bedzie grał w tej sztuce "Equus" zają sie sobą, przypakował i sie rozebrał.
Nie rozumiem dlaczego niektórzy mają do niego pretensje. Przcież to jego zycie on decyduje czy ma sie rozebrac do czy chodzić ubrany przed kadra. Bez sensu..pierw mu każą sie rozbierac a potem zwalają "że on sam tak chciał, nikt go nie zmuszał" OmG!!!!!!!!! Nie rozumiem o co tu chodzi juz (???)
Tak się zastanawiam... Ciekawe co na jego wystep w tej sztuce powiedziała by Rowling? Wogóle tyle zamieszania, ale zdjęcia nie zostały skomentowane ani przez nią, ani przez np. kolegów Dana z planu filmowego tzn. Emme i Ruperta. Ciekawe co oni o tym myślą? A czy Dan mówił coś o tych zdjęciach? Bo nie natknęłam się nigdzie na jego komentarz. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje z jakiejś strony itd. to prosze o linka, chętnie sie zapoznam z jego opinią;p
Araminta na stronie danradcliffe.co.uk wchodząc w Naws jest tam konkretny Naws o nazwie UPDATED February 2, 2007 11:32 GMT tam wypowiada się ten cały fotograf tego "cyrku" całego ale wchodząć na link o nazwie "This London" Dan przytacza tam swoje zdnie:) mówi nawet że chodził na siłownie ... i miał nawet kilka dziewczyn!!! Ciekawe:)
CO???
On jest okropny! nie podobaja mi sie te foty - do tej pory mi sie podobal, teraz juz nie. Jedynie to ostatnie zdjecie pokazuje resztki uroku Daniela. On ma boskie cialo? nie rozmieszajcie mnie! blade toto, chude, niekarmione... nie nie uroku to on nie ma. Poza tym chyba troche sie zachlysnal slawa - te jego miny na innych zdjeciach na oficjalnej stronie... jak byl mlodszy to przynajmniej byl sympatyczny, nie to co teraz. Taki Narcyz, ktory za wszelka cene chce pokazac "popatrzcie jaki jestem sexy!"
chyba coś Ci się pomyliło Darienne ;) On miałby się zachłysnąć sława?? Zabawne. To jest podobne bardziej do Emmy Watson. Nie do Radcliffe'a, daj spokój...
Fakt te fotki są hot...Sexi tyle tylko szkoda że Danil taki blady i chudziutki xD Ale i tak jest sexy:P:PA co do owłosionych facetów...OCHYDA nienawidze takich...BleEeE Chłopacy powinni się golić i tyle...
o LOL!! az mnie zatkało! na serio te zdjecia sa HOT, chyba znowu zaczne sie w nim podkochiwac!! on wyglada....ghm.... nie mam słów! az mi sie gorąco zrobiło .... hehhehehe.... nie ma co... nasz malutki Danielek dorasta, poznaje ciało kobiet iii....eee.... koni <lol2> ...Hlip, az łza sie w oku kreci....
no a tak na powaznie to on na serio nie zle wyglada, na jednym zdjeciu bardzo podobny jest to EliJaha Wood. trzeba przyznac ze niezła z niego dupa rosnie :D ...
pozdroff
łysa
OMFG !!!!!!!!!!
Spójrzcie na to :)
http://danradcliffe.co.uk/observer_021107_3.jpg
http://danradcliffe.co.uk/equus_bw1.jpg
http://danradcliffe.co.uk/equus_bw3.jpg
http://danradcliffe.co.uk/equus_bw4.jpg
Hmmmmm...... :):):):):) Zawsze wiedziałam, że z niego wyrośnie wspaniały mężczyzna :)
extra te fotki serio tez sie zdziwilam a co do emmy to ona wcale nie zachlysnelaby sie slawa!! ona jest super jestem jej fanka tak samo jak dana i ruperta;P dan jest przystojny i to bardzo zawsze kiedy czytalam hp to myslalam ze bedzie kiedys z hermiona a tu nagle zabujal sie w ginny... extra;D <pisze z konta moojego braciszka>
heh,naprawde wyglada nieźle.Ma fajną klate.Wziął sie za siebie.Teraz oglądając Pottera bede widziec klate Daniela...no nie xD
A tak btw to fakt,ze ma fajna klate i nareszcie wygląda jak facet nie zmienia faktu,ze jego gra aktorska raczej sie nie zmieni;)No ale i tak go lubie,taki tam sentyment z młodości;]
Chcialabym zeby cos z niego było,bo teraz z wyglądu podoba mi się nieprzeciętnie.Mam nadzieje,ze poprawa Jego wyglądu pójdzie w parze z poprawa umiejętności aktorskich:)
Nadsyłacie zdjecia bo chętnie sobie pooglądam :-)
No cóż :P Nie powiem ;) anielek ogólnie cały jest bardzo saxi :D baaardzo saxi :D no ale ta dupa?? O_o Jakieś nieporozumienie :P Obleśny ma tyłek :P Jakiś wklęśnięty tej :P Pss :P Mogliby go pokazać całego od przodu :P;) ]:-> Aha i jeżeli macie jakieś fotki z premiery to dawajcie :D
Pozdrawiam
Masz rację Julia, troszkę dziwnie wyszedł na tej fotce, ale i tak jest super. ;) Zgrabniutki... ;P;) Po prostu jest nieźle wysportowany, co tu dużo mówić. :) ^^ Chciałabym zobaczyć inne fotki. :D Jak ktoś coś znajdzie, to proszę wrzucać na forum. ;):D:D Ja znalazłam takie jedno zdjącho, na którym Dan i Joanna jako Alan i Jill są razem i w dodatku nago, ale zdjęcie jest w fatalnej jakości, więc dużo pewnie na nim nie zobaczycie... Aha i jest jeszcze zdjęcie Dana na "koniu", jeśli można go tak nazwać... xD:P
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/showbiz/showbiznews.html?in_artic le_id=436877&in_page_id=1773&in_a_source=
Pozdrawiam i czekam na jakieś nowości. ;);P
Ok, widzieliście Radcliffe'a gołego z tyłu, czas zobaczyć tą drugą stronę: http://www.flickr.com/photos/41092211@N00/399588382/in/photo...
omg! niepotrzenie to oglągałam, teraz jak bede oglądać ,,Harrego'' ciągle bede miała przed oczami jego ... przody :D w sumie nie mam nic do niego, w końcu moze grac w czym chce. Co inngeo, ze latać po scenie w stroju Adama i grac erotyczną milosc do konia to troche dziwne, ale.. coż!
PS I nie przesadzajcie tak z tą małościa, kobitki ;] Chłopak na prawde ma sie czym pochwalic.
hm...... zastanawiam sie co powiedzieć na ten CałY temat.;D;D ale jednego jestem pewna!! Ciesze sie bardzo ze Daniel zagra w tej sztuce co otworzy mu prawdopodobnie drzwi do dalsze kariery...;)
a zdjecia... hm........ FAJNE....:D:D:D:D:D:D:D ;P;P;P;P
OMG nie byłam na to przygotowana :D Zawsze był dla mnie wymachującym różdżką Harrym w którym sie bujałam jako 12 latka..a tu prosze. Jakoś mi to nie pasuje. Wolałam go jako tego "niewinnego" czarodziejka. Troche to dziwne
Łysa, zgadzam się z Tobą w stu procentach! Eeeech, ten komentarz, w którym koleżanka bluzga "ile wlezie" jest faktycznie żenujący... :] No ale cóż...
Pozdrawiam! ;)
taaaaaaaaaaa....teraz mam beke forum sie rozkreca o nastepne kretynki w stylu "Dan jest oblesny" kazdy człowiek jest oblesny, tylko sa tacy co potrafia to ukryc i sa tacy którzy nie potrafia. Dan jednak potrafii bo mnie jakos nie obrzydza a jestem strasznie wyczula na obrzydliwosc:P
;););) tak tak wyrósł wyrósł ;D;D pozrawiam fanów Daniela
ps. odpowiadam na wszystkie tematy aby wpisy Pani love tom spadły niżej:)
i innych równiez zachęcam;)
hehe...
dobry pomysł :D ...
troche mnie nie było wiec tez walne jakiegos komenta... tak rekreacyjnie ... no bo nic ciekawego do powiedzenia nie mam :P
pzd.
łys.