W kolejnej czesci(5)filmu wszyscy maja skrocone wlosy a on to juz zupelnie,a w czarze byl taki sfiti:( szkoda....
a wiesz dlaczego je scial?? ponieważ musial mieć krótkie do odegrania roli w "December Boys"... Gra tam chlopak z sierocińca... A tak poza tym zgadzam sie z tobą... było mu o wiele lepiej w czarze ognia:))... ale rupertowi (ronowi) w dlugich jest okropnie.... jak teraz obejrzalam te zdjecia jest mu o wiele ladniej:))... Dobrze że sobie je sciął... Pozdro
Ja sadze, ze dobrze,ze je scial, ale za bardzo. A tak w ogole to nibi Harremu zawsze aterczaly wlosy, a tu nagle jest taki ulizany. Dla mnie w tej czesci wyglada okropnie.
Na zdjęciach wyglada okropnie.a w filmie moży innaczej to bedzie..on w ogóle taki nie fotogeniczny jest ale na żywo ładnie wygląda
no szkoda w czarze ognia wyglądał o wiele lepiej a pozatym w książce pisze że ma bujne czarne włosu które jak obcina to mu rosną... a tu takie krótkie...:(
ogólnie włosy miał fajne tlyko w 1 i 2 czesci,wtedy były potterowskie,teraz ma żel,albo jakis spray;] i nie wygladaja jak u pottera,przeciez harry by nie używał specyfików do włosów xD,no ale to nie wina radcliffa chyba tlyko charakteryzatorów...dobrze mowie?charakteryzatorzy sie nazywaja ci którzy ich lalają do filmów chyba:)bo nie jestem pewna :))
późno juz.