Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

słuchajcie można go lubić albo nie. Mnie osobiście jego gra nie zachwyca. Nie rozumiem też tego że nazywają go aktorem.Nie grał w żadnym innym znaczącym filmie, rolę w ekranizacjach książki ,,Harry Potter" dostał dzięki tacie który nalegał by on w nim zagrał. Nie można go nazwać aktorem gdyż nie ma wykształcenia aktorskiego oraz po prostu nie można porównywać go do prawdziwych aktorów:Ralph Fiennes, Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Al Pacino, Robert De Niro, Daniel Day Lewis, Michael Douglas i innych nie wymienionych. To nie jest atak na jego osobe ale fakt. Jeżeli zagra w jakimś innym dobrym filmie chociaż zawsze będzie się kojarzył z Harrym Potterem to wtedy może niektóre osoby zmienią o nim zdanie.Jeśli będę miał podstawy do stwierdzenia że jest dobry to wtedy napewno ocenię go wyżej

fanklub

radklif to jebana w dupe penera...taka jest prawda...

jarhead_

Czemu nie pozwolicie Danowi rozwinac skrzydła....??? A jak myslisz jak Al Pacino czy tam inni rozpoczynali swoja kariere....???? a tak w ogóle to Dan ma na koncie inne filmy... Ja go tam lubie i wole ludzi w swoim wieku niz jakis starych startych aktorów mam obsesje na punkcie młodziezy...uwielbiam ludzi w swoim wieku

anetek

nie masz gustu wieśniaro

jarhead_

jarhead zamknij ryja bo przynudzasz..a tak w ogóle to czego ty chcesz na tym forum..przeciez jak napisałeś że fani Dana to bezgustni wieśniaki to po co włazisz w takie bagno jak masz lepszy gust...??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
fanklub

To nie chodzi o to że mu nie damy szansy rozwinąć skrzydeł. Ja nie oceniam aktora tak "dobra jest świetny bo kiedyś uda mu się zagrać super rolę, więc co z tego w jakich filmach zagrał do tej pory". Ja oceniam aktora teraz, więc jego dotychczasowe role. Więc porównajmy: Al Pacino - geniusz, wiele genialnych ról na kącie, wiele nagród, można już powiedzieć legenda kina. Radcliffe : wymalowana buzia, jeden słaby film i słodkie oczy do gazety. Więc wszystko jasne... jak za kilka lat Radcliffe zagra przyzwoicie, to zmienię zdanie. Ale jak narazie - Radcliffe prawdę mówiąc zasługuje jedynie na Złotą Malinę.