ściągnełam i przeczytałam już harrego6 i tam jest taka scena w kturej on sie całuje!!!!! nie jest to zbyt dokładnie opisane ale na pewno pokarzą to w filmie:)
słonko....juz kazdy wie ze 6 czesc to romansidlo......przeciez czytalam ksiazke i iwiele osob chyba na tym forum:):)
monisia:)
eeejjjjj... kurde ja jeszcze nie czytałam wiec łaskawie nie piszcie co sie stanie ok...!!!!??? ja chce poczekac az wydadz))) wiec jak chcecie to sie umówcie na gg/// a tu nic nie piszcie ...pliska.. i tak juz wiem kto umże... bo sie niechcacy przeczytało :
już całował się z Cho w części 5-tej... no sorry on ma w koncu 16-lat i tak póxno dojrzewa, ale Rowling powinna zamiast usmiercać kolejne osoby i wymyślać bzdurne rzeczy, zająć się trójka bohaterów (i nie tylko) i zafundowac im powazny kursd dojrzewania fizycznego tudziez emocjonalnego... bo jest do kitu!!!
zapytam sie tylko: harry z kim w 6 części?? albo w którym rozdziale?? bo książke mam ale nie doszłam jeszcze...;-)
hohhohooh Harry bedzie ten teges z Ginny( łysta ty teo nie czytaj XD)
ale nie pamietam ,w ktorym to bylo rozdziale..chyba gdzie za polowa...:)
moniqa^^
Hej Monisiu "ten teges" to znaczy ten teges czy tylko calowanie. Bo slyszalam od kumpeli że jest tam taki cytat "Ginny przelecialem już nieraz" czy cosik w tym guście.
nienawidze was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcecie pogadajcie sobie na gg a nie tu... buuuuuuuuuuuuuuu.... ja nie chce wiedziec co sie stanie...wrrrrrr... :D
Hej † Łysa † !!
Ja też nie chcialam znać dalszej części. Ale to dla twojego dobra, bo jakbym ja przeczytala taki tekst to bym pewnie śmiala się dobrą godzinę :P (niewiem czemu ale ja już tak mam :D ). A tak wogóle czasem jest lepiej znać pewne wydarzenia bo można latwiej zrozumieć (czasem jak oglądam jakiś film to wcześniej zawsze czytam opis i mniej więcej czaję o co chodzi ;)
Pozdrawiam *szalona*
eee...tam nikt nikogo nie przelecial...ani razu(lol) chyba uwazni czytalam ksiazke... i naprawde z tego co pamietam nie bylo 'przelatywania'
moniqa^^