Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Zastanawiam się przez dłuższy czas i doszłam do wniosku... że Daniel ma naprawde przerombane! Czytam te głupoty... tu powypisywane... prawda jest taka że w połowe tego wszystkiego nie wierze! nie obrzażając nikogo!!!tak sobie myśle że strasznie na nim żerujemy (mówie o kolorowych magazynach, stronach internetowych) ciekawa jestem co by powiedział gdyby przeczytał te wszystkie wpisy (dziewczyn którye z nim się przespały) nie obrazając natalki. jeżeli nie jest jedną z opowieści wyssanych z palca...
A może tak naprawde zadna z nas go nie zna?!!!?
polecam strone www.danradcliffe.com
ps. nie chce zeby ktoś sie na mnie obraził- powiedziałam tylko to co uwazam...

użytkownik usunięty
Pscola_2

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Takie rzeczy one tu wipisyją, że aż mi się srobiła szkoda Daniela, bo moim zdaniem jest fajny, jako aktor, bo go tak naprawde nie znam. I też nie wierze w te głupaty, które są tu powypisywane, bo to tworzy złe wizerunek Dana.

no przecież wiadomo, że co inteligentniejsze osobniki w to wszystko nie wierzą...
taK OSOBIŚCIE, ŻE JEŚLI RADCLIFFE CZASAMI PRZEGLĄDA PODOBNE KOMENTY, TO PO PROSTU MA NIEZŁĄ POLEWKĘ...
JAK BYM BYŁA NA JEGO MIEJSCU ZROBIŁABYM SOBIE LISTĘ TYCH NAJBARDZIEJ ODJECHANYCH I CZYTAŁABYM DLA POPRAWIENA HUMORU...
pozdro...
agresywna :)

Pscola_2

wreszcie ktoś podziela moje zdanie (jupi)