Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

czołem!

użytkownik usunięty

Witam wszystkich!Chciałam powiedzieć,że uwielbiam książkę i film "harrego Pottera".Twierdzę więc,że Dan pasował świetnie do tej roli i jest naprawdę boski!Uwielbiam go i naprawdę podziwiam!!!

użytkownik usunięty

Też zgadzam sie z tym że pasuje do tej roli doskonale. Jest bardzo utalentowany i przystojny!!!!!!!!!!!!!
Mysia

użytkownik usunięty

on jest przystojny!!?? dziewczyno, on jest boski, sexowny, piekny, przystojny, mądry, ma coolerski styl itd.
bede musiala napisac ksiązke o zaletch Dana:DDDDD

jul@

no coz...daniel jest boski i nie wiem czy umiala bym sie powstrzymac zeby sie na iego rzucic jak bym miala okazje:) nie no bez przesady zatrzymala bym zimna krew w tak trudnej sytuacji i on by to zobaczyl i by sie zakochal i ...........ach marzenia sa piekna:)

pozdro monika:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

Oj zgadzam się z Toba Monika też jakbym go zobaczyła bym sie na niego rzuciła ale jakoś by to głupio wyszło:PAle musiałam bym go przytulić:D:D:D:D
Emmcia:)(Pozdro dla fanów Dana i Emmci:)

hehe, a ja się rzucać nie muszę, bo oczywiście wszyscy na tym forum są absolutnie przekonani, że to JA jestem jego dziewczyną i łysa i nutellka i dominika, i monika itp. itp.
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Ojeju... fajnie że go kochacie i w ogóle, ale nie twórzcie już więcej takich samych tematów! Szczególnie jeśli wypowiedź zawiera zdanie-kombinację kilku wyrazen - "on jest boski""on jest sexy""onjest piękny" itd, itp....Dziewczyny opanujcie się bo 3/4 najczęsciej odwiedzanych tematów dotyczy Dana!!! Jakby nie mozna było się ograniczyć do 2... Tu są jeszcze inni, których raczej życie seksualne Dana ne obchodzi:)))

POZDROWIONKI

hmmm...nie wiem co powiedziec na to szczerze mowiac:)

to moze slodkich snow:)
pozdro monika:)

danielradcliffe1

hm...
pewnie, że bez przerwy pojawiają się notki w stylu kocham go itp. , pewnie, że jak to się powtarz, to się można wkurzyć, ale co do życia seksualnego to niektóre komenty z nóg zwalają...
pozdro...
agresywna :)