Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

haha, wierzcie mi albo nie dodam jeszcze ze nie jestem wielką 14 czy tam 15letnią anty fanką, nie mam nic do niego, ale uważam, że dziewczyny które go tak bóstwią są troche żałosne bo kochaję harrego a nie daniela, ale cóż sama przez to przechodziłam, niechcę tu nikogo bluzgać ale chcę wam uświadomić że widziałam go pod madamme tussand w londynie jak na zapleczu palił fajki z jakimiś żulami. Niby nic, ale... Tylko nie mówcie że zmyślam, bo mówię prawdę, chyba że to był jego klon ale nie uważam, bo było tam 3/4 obsady, i była to uroczystość promująca...:). aha a na zdjęci wygląda tu coool . Ma chyba z 10 warstw fluidu- więcej niż britney spears, bez obrazy:) do czego to doszło...boże...:) pozdr.

Figa

eee.... nieskomętuje tego czy to prawa czy nie ze go widziałaś... bo to akurat nie jest dla mnie najważniejsze.... powiem tyle ze to ze on pali nie jest wcale takie dziwne.... połowa młodzieży w tych czasach niezle jara.... ja uważam ze palą tylko wiesniaki i ze to wies... co w tym fajnego?? ... chodzi tylko oto żeby sie dopasować do towarzystwa... a ja to olewam... ja sie wole wyruzniac i płynąc pod prąd (')))(

:p

Figa

no może i jestem dziwna ale uważam że troszeczkęprzesadzasz i nie bardzo Ci wierzę :D:D "na zapleczu palił fajki z jakimiś żulami"Nie sądzisz że to brzmi trochęniewiarygodnie...? Eh..no cóż... każdy ma inne zdanie.. Wejdź na tren link http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=294&pos=17 [www.danradcliffe.us/cop ...] i zobacz.. czy na tey focir ma makijaż?Nie sądzę.... :DAle szanujęTwoje zdanie...:D:D

pozdro
3mcie się
Julia :)

Julia_9

well, zdjecie tu zmieniacie yak czesto jak majtki, kurna. Na poprzedni którymś miał chyba z 4 warsty fluidu. Ale don't cry. Ja stwierdzam fakty. Może i to brzmi niewierygodnie zwłaszcza w tle tylu wypowiedzi ludzi, którzy go widzieli lub tylko tak im sie wydaje. Ja natomiast jestem pewna swojego zdania. Byłam na wycieczce w Londynie ze szkoły, po wygraniu konkursa z języka angielskiego. Od początku było wiadomo, że będzie to obejmowało spotkanie z obsadą tegoż filmu (ja go nie trawię). A to, że (dzieki Bogu) nie zetknęłam się z nikim twarzą twarz, nie wyklucza, że widziałam go z tylen strony budynku, po drugiej stronie ulicy z jakimiś kolesiami (może i nie żule) nawet i dobrze ułożenii, chyba. No i Palili se. Może to i gówno, ale jak koleś gra taka kontrowersyjna role, mimo to pali co hamuje jego wzrost i....? No cóż... Pozdrawiam

Figa

Daniel pali fajki ? chyba zwariowaliście!!!

Figa

Tu macie racje, e pali fajki. Nawet w bravo było zdjęcie Radcliffe-a z Grintem, palących fajki

Alexz_Johnson

Jaki to nr Bravo chce to zobaczyć!!!!!!! HMM "z jakimiś żulami palił fajki" czy to nie zbyt polski zwyczaj naszych? a zreszta jak pali to jeggo zdrowie, oby nie wszedł w gorsze nałogi.

Figa

hmm klon.. a moze powiedz że to twój wymysł wyobrazni bardziej wiarygodniej brzmi

anetek

antek... nie mam schizofreni, co więcej- nie ma jej także grupka moich znajomych, która go widziała...

Figa

Gdzieś czytałam, że pali fajki, ale na pewno nie robił to na zapleczu z żulami. co do klona - mialam kiedys takiego w szkole. kropka w kropka jak daniel. tylko inny styl ubierania się.

Callisto

Jesteście poprostu śmieszni! Jak miałam inaczej to sformuować? Może tak jak wszyscy którzy opisują swoje spotkania z tym gościem? Może tak? Widziałam tego Daniela na akcji promującej w Madamme T. nikogo poza nim nie widziałam, widziałam go z ogległości kilu dziedzięciu metrów, tak troche na zakręcie w takiej węższej uliczce stał sobie Daniel który stał z CHŁOPCAMI i palił PAPIEROSY. MOże jeszcze podać markę? Niewątpliwie to były LUCKY STRIKE! Taak!
Masz rację. Palenie fajek z żulami to zbyt polskie. W Londynie pali się papierosy z chłopakami, którzy także palą papierosy.
NC
(lol2)

Figa

No dobra załuzmy że ci uwierze. No ale jak tak piszesz ze go widziałaś z kilku dzieięciu metrów a jak palił fajki to watpie zeby był przy nim ktoś dorosły (np. ochroniarz) Ja na Twoim miejscu podeszłabym i poprosiłabym o autograf. Zrobiłaś tak? a dotego szczeliła bym mu w ryja i powiedziała "Co ty sobie wyobrażasz gówniarzu, że jesteś cool z tą fajką?? Zasraniec ledwo 165 a zabiera się za takie cos, a w wywiadach mydli oczy faną, że on nie nawidzi używek!!!"
Nie chodziło mi o to że z Żulami pali, chodziło mi jak to ujełaś. Zawsze wydawało mi się że Dan to chłopak z "wyszych swer" i nie chodzi z takimi opszczymurkami z rodziny patologicznej, a fajarzy najczesciej tacy są. Tez byłam w anglii i niestety widziałam go tylko na premierze HP i WA z najbliszej odległości popychana w tłumie. A potem gdzies na ulicy Emme jak popyla z bratem i chyba ze starym. Boshe łupał a ta w kozakach miniuwa kremowa i czarne rajstopki neeeee.
Kurna weż mi daj jakis dowód, bo nie wierze Dan i Fajki? hehehe.
Słuchaj nie dziw sie że nie ufam tym co piszą na forum... jedna pisze że mieszka koło niego i jest sąsiadka i nawet widziała jak sie mastrubował, jeszcze inna pisze se blogi że jest jego dziewczyną oraz że przeprasza bo nie polskich znków na klawiaturze (obłęd jacy to ludzie maja buje)

anetek

itam... czym, tu sie dziwic.... przeciez to zwykly chlopak ze zwyklej rodziny ktoremu sie poszczescilo.... wiadomo z bedzie robil to samo co reszta swiata czyli ; palil, pil. i sie masturbowal... jak wiekszosc chlopcow w naszych czasach .... normalka... to ze jest slawny niezmienia nic... moze tylko to ze ma na to wiecej kasy i za wszyscy o tym gadaja.... dla mnie to palenie to wies... i tyle!!!

anetek

nie, spoko, nie dziwie się, że mi nie wierzysz, ja tez nie wierze w wiekszosc tych opowiastek typu Jestem z Anglii..., ale one są takie śmieszne!:P. Też się dziwie, że nie było przy nim ochrniarza, ale wątpie czy ktoś go chciał zabić... Nie podeszłam i nie prosiłam bo nie jestem jego fanką, bardziej mnie interesowało muzeum figur woskowych:P Tzn. Tam było w ciul ludzi... Też mnie zastanawiało, ze uroczystosc (nie była to państowo biba, ale takie mimi spotkanie) jakas jest gdzie bedzie obsada, a on se pali... Może chcial, żeby go paparazzi złapali, niewiem! Wiem, że go widziałam i może gdzieś tam niedaleko był ochroniarz, niewidziałam go na oczy, więc ...(?)
Zapewne jest z wyższych sfer i nikt nie zaprzeczy. Ale nie zapominajmy ze jest człowiekiem! Nie stanęłam i nie zapłakałam tam jak go widziałam z fajką. I widzało go też więcej ludzi! A ci raczej nie wyglądali 9ci klesie z ktorymi jaral) na gosci z rodzin patologicznych. Choć, pozory mogą mylić.
dziwie sie że sława go aż tak niesatysfakconuje (?) Musi palić, żeby czuć się dowartościowanym?
Pzdr:)

anetek

Wg mnie połowa komentarzy tutaj o nim to czysta prowokacja. Brak mi słów. (ale ja nie prowokuje;P)

Figa

Uhh.. wiesz ja tam go lubie od kąd zobaczyłam go w 1 cz HP. Lubie chłopców inteligentnych nie palacych i nie przepadajacych za Wódą. Dan to mój typ z wyglądu, nie nawidze łysolców bujajacych sie idac chodnikiem z kapturem na głowie i z faja w mordzie.. wiec sądziłam że Dan moze choć troche jest inteligentniejszy, i gadał z takim przekonaniem ze nienawidzi używek. Ale wiesz zaznaczyłaś w temacie "i dlatego nie rosnie" wiele razy spotkałam się z takim tekstem że Dan pali fajki i nie rosnie, i pomyslałam że to nastepny głupi komentarz. Dalej nie uwierze dopóty nie zobacze zdjecia, albo sama na własne oczy. Jade w tym roku do anglii i normalnie chce go choć spróbować przyłapać. Dwa lata temu spotkałam go w super markecie takim fanym duzym jenys taaaaki duzy był ten market (pochodze ze Słupska więc sie nie dziwcie ze tak tym sie zachwcam, jedyny market jaki mamy to real;P) był prZy perfumerii krzyknełam na cały głos z wrazenia "Daniel?" a on zwiała.. ale ja głupa byłam:{ gdy poszłam za nim to zgubiłam się w tym wielkim gmachu i doopa!!!! pozdr

anetek

jak sie siedzi tuu... i czyta te komentarze to nie dziwie się, że potem się do wszystkiego podchodzi z dystansem. Ja tu nie siedzę, ale pomyślałam, że jestem wiarygodna, jak widać się myliłam. Ale nie będę się już kłocić. Byłaś w markecie Harrodsa? Bo ja ci akurat wierze na słowo, może dlatego że jestem łatwowierna, ale nie jestem osobą która lubi robić ludzi w ciula. To jasne, że dobrze ulożeni faceci tacy jak on są autorytetem, niewątpliwie sa cool, także mam dosyć tych całych osmolonych pseudo skejtów którzy zaludniają moją szkołe! Boże,, casami to chcialabnym byc lesbijką żeby mi się przykro nie robiło jak na te wszystkie "cuda" patrzę. Wiesz, może tak tylko sobie popalał, sama nie wiem, zapytaj sie go jak go spotkasz (hehe)... Nie jest w moim typie... Ale nie jestem jego ANTY FANKĄ, wszystko na luzie. Doceniam twoje wypowiedzi, (antetko (?)) wydajesz się być spoko...:P

Pzdr

PS. Ty sie ciesz, że jesteś ze Słupska, bo ja na przykład o Słupsku słyszałam, a ty o Żorach słyszałaś? No??

trzymaj sie

Figa

Nie nie słyszałam niestety o Żorach... ale przypilnuje sie by dowiedzieć sie czego kolwiek o twojej mieścinie. Nie wiem nie pamietam jaki to był market ale pamietam dokładnie gdzie on lezy te okolice jakos łatwo wpadły mi do łba... Nie interesowałam sie tym zbytnio sama rozumiesz byłam podniecona samym faktem że jestem w anglii Kraj monarchii a jeszcze jak go zobaczyłam stojącek o 1 m o de mnie to juz wogle chce tam wrócić.
Może i pali moze tylko se dla towarzystwa walną faje..Nic nie wiadomo jak naprawde jest. Poprostu jak to przeczytałam to az mna ruszyło i tyle lubie gościa, lubię takze Emmę Watson bo dała mi autograf przed odeonem na premierze HP i WA, ile musiałam sie napracawac żeby chociaz na moment stanąć przed barierką.. ale powiedziałam sobie ze juz nigdy na takie inprezy się nie wybiore, by wrócic w śniakach do domu to troszq przesada a w nagrode dostać autograf i to na tak pomietolonej kartce..ehh
Zwariowałam na stare lata;PPP
POZDR miło mi Figa że tak mnie widzisz i nie antetko tylq anetek poprostu anetek ((hihihih))

Figa

hyhyhyhyh XD a niech sobie pali,co nam do tego...jeszcze zeby to bylo nasze zdrowie...ale nie jest:PP
potwierdzam wczesniejsze slowa "oby nie wpadl w gorsze nalogi"
i jesli ktos wierzy tak niewiarygodnym gazetom jakim jest m.in. BRAVO to wspolczuje szczerze...-_-"
Moniqa^^

MoniQa_2

Ja nie czytam BRAVo, z całym szacunkiem, i bez szacunku dla tych co czytają

Figa

Eeeee...nie no to jakaś bzdura pewnie, bo akurat Daniel nie miał by nic lepszego do roboty tylko szlajac się z jakimiś ze tak sie wyraze, menelami. Nieee...ja tam nie wierze gazetą pokroju BRAVO :P

Pzdr.

Figa

takie dziewczyny to nie są fanki Harrego Pottera..czy to fanki Daniela - nei wiem...nie potrafie nazwać/pogrupować takich ludzi w każdym razie na 100% to co piszą nie swiadczy o tym ze sa fankami Harrego:]

Irisen

on nie wyglada na takiego co pali!!!
tacy ludzie maja podkrazone oczy i chrost mają w pierniki
i makijaż tego nie ukryje

wedlug mnie on zapali raz na rok dla towarzystwa

Figa

a wedlug mnie, dieta, na ktorej siedzi nie bardzo pozwala mu na fajki;)
moniqa^^