w pewnym artykule przeczytałem ze w jednej ze sztuk daniel sie rozbierze i bedzie udawal orgazm na koniu. dla mnie jest to szok i nie moge uwierzyc ze daniel sie zgodził na takie coś
Ja nie wiem za co mam przepraszać bo nie czuje sie niczego winna. maDZia chyba raczej tez nie ma mi nic do powodzenia w tej sprawie pominne już o nazwaniu mnie "dzieckiem neo". Jeśli chodzi o dowartościowanie. Oddajesz mi swoją uwagę - ja UWIELBIAM byc w centrum uwagii jestem taka na codzień i nikomu to jeszcze nie przeszkadzało, wrecz przeciwnie!!! To tyle co miałam do powiedzenia na swoją obronne.
Ta dyskusja nie doprowadziła nas do niczego - i tak sie tego nie wytempii. JA bede robiła swoje a ty możesz sobie tempic ludzi takich jak ja, zobaczymy co z tego wyniknie.
Z twojej paplaniny uświadomiłam sobie że jestes prawdopodobnie zakompleksiona i nadwrażliwa osoba - więc bekam na ciebie.
Co do twojej inteligencj: Jeśli poznajesz tylko ludzi po tym jakie filmy oglądaja to ja Ci kobito cholernie współczuje
Co do filmu HP: Tu zaczynaj a sie schody! POnieważ jest brak zaufania do młodych aktorów. Co tam Alan Rikman on juz po czterdziesce jest i swoje doświadczenie z filmami ma bardzo długie, Daniel zaledwie kilka latek. Czy wy co niektórzy myślicie że wszyscy którzy sa aktorami geniszami sie rodzą w tej branży??? Fakt stary aktor bedzie napewno dobry. Ktoś nie lubii Dana na ekrajnie jego sparwa ale nie musi odrazu np. mi ubliżac że ja go lubie to nie mam mózgu. Wybaczcie ale to już przewyżasza wszystko. Mama swoje upodobania.
OmG po co ja sie eprodukuje tyle, no ale jak juz napisałam...
nie przepraszaj za nic anetek bo jestes spoko jak goblin z gringota :D:D pofakujemy ich razem jak fred z żorżem :D:D
Dobra ja sobie mogę być zakompleksiona i nadwrażliwa. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale wymyslałaś już bardziej bzdurne rzeczy, więc tym mnie jakoś nie zaskoczyłaś.
Ale Ty się nawet wypowiedzieć nie umiesz, brak Ci konkretnych argumentów i uciekasz się do sarkazmu (POWTARZAM). Ciekawa jestem co masz z języka polskiego (biorąc pod uwagę w jakiej szkole jesteś, bo np. w podstawówce nie trzeba się na 5 specjalnie wysilać). Pewnie za chwilę napiszesz : "haha jestem świetna z polskiego, mam super oceny a ty pewnie siedzisz cicho bo masz kompleksy a ja lubie byc w centrum uwagi i mam najlepsze oceny haha".
Zastanawiam się co tym razem wymyślisz.
Ale wracając do tematu...Chyba wolę być jednak "zakompleksiona i nadwrażliwa" niż pisać tak jak Ty. I, moja droga - nie oceniam Twojej inteligencji w tym momencie tylko po tym, jakie filmy oglądasz tylko po tym jak dyskutujesz. A poziom Twoich "wypowiedzi" jest gorszy niż zero.
Dziewczyny... rozumiem, że obie jesteście (chyba) zdenerwowane na drugą, ale nie musiscie się tak kłócić. Każda z Was próbuje przekonać drugą, ze ona ma racje i jeśli o to chodzi wydaje mi się (to subiektywne zdanie) że obie ja macie, ale ogólnie chyba Madzia ma jej trochę więcej. jednak to nie jest ważne. Chcecie potwierdzić, ze jesteście na poziomnie? To zakopcie topór wojenny. Po prostu dajcie spokój. Znacie sowje zdanie i nie próbujcie przekonać drugiej, ze macie większe "ajkju" niż druga.
Eh...gdyby maDZia nie zaczynała nie dobiegło by do takiej sytuacji. ja z polskim radze sobie bardzo dobrze mimo tego że przez pierwsze pare lat w ogóle nie mieszkałam w polsce a nauczyłąm sie go dopiero w wieku 13 lat (tak biegle mówić)To tak apropos zaznacze:)...
Dobra nie pamietam twego niku ale ty co mówisz o "ajkiu" masz racje zakończmy to...nie chce mi sie o tym gadac. JA madzia ciebie nie znam i innaczej niż jesteś w rzeczywistości odbieram cię przez forum a ty innaczej mnie. Zakończmy to jak kulturalni, na poziomie ludzi.
P.S ja na twoim miejscu gdybym spotkała takie dziecko neo jka ja n forum byłabym madrzejsza i odpuściła bym mu, bo to tylko świadczy że poprostu jestes na identycznym poziomie jak te dzieci! (jęsli uraziłam to przepraszam)
Pozdro. w szczególności maDZie i ta która nas próbuje nas uspokoić
ZACZNIJMI W KOŃCU PISAĆ NA TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ghm... a ja bym chciała zaułwazyc ze obie nie piszecie na temat... hihi.... moze najlepiej było by to załatwiac twarza w twarz, umówcie sie gdzieś (albo na gg?) ... "przedyskutujcie" to i jak juz wszystko wyjasnicie to bedzie spokój i bedziemy sie mogły zajac najwazniejsza osoba na tym forum czyli "DANIESŁAWEM"
pozdróffki
W sumie macie rację, to nie ma sensu...Więc koniec, pozdrawiam Wszystkich którzy wzięli udział w tej "dyskusji" :)
To ja, żeby wrócić do tematu, powiem, że Daniel nie potrzebnie bedzie się rozbierał. CO on chce udowodnić? NIe mógł by zagrać w "normalnej" sztuce? Ech...
A wiadomo jak to z nim tam jest. Może mu jego mamusia tam zaciągneła, a Danek sie posłuchał jak zawsze. Albo poleciał na kase, albo chce udowodnic innym na co go stać. Może nam nie zabłyśnie ale fachowcą od takich rzeczy może. Chce może pokazać że stać go na więcej nie tylko na role ksiązkowego "grzecznego":P chłopca. No ale wkońcy zaczyna byc prawdzimym aktorem...chce byc chwytny:)
Ja myślę, że on jednak nie leci na kasę... No bo przecież ma jej full.:];P Pewnie chce pokazać, że stać go na zagranie innej roli niż Harry'ego Pottera, nie wiem, bardziej odważnej...? Może chce pokazać, że jest dobrym aktorem i że potrafi grać różne role.:)
to może ja powiem łysej, żeby się go spytała, bo ostatnio u niej się zamelinował, menda jedna :D
ode mnie zwiał jak powiedziałam, że mam remont i nie ma mi kto pomagać malować pokój...
leń ;)
pozdrowienia dla fanów wody ognistej i wyprawiania imprez w srodku tygodnia...
agresywna :)
wedlug mnie daniel nie poleciał na kase ale chce udowodnic i pokazac światu ze jest dobrym aktorem
takie jest moje zdanie:D:D
No moze chce coś udowodnić, ale od razu w TAKIEJ sztuce. Wielu aktorów grając normalne (czyt. nierozbierane) role pokazuje na co ich stać. Dan też mógłby tak zacząć.
Ps. Dlaczego wszyscy mówią, ze Radcliffe to maminsynek? on się kiedyś do tego przyznał czy co? wg. mnie wygląda właśnie na takiego "synusia" grzecznego :) (nie żebym nie lubiła grzecznych chłopaków, bo ja właśnie nie cierpię tych "zbuntowanych")
...Mnie on sie właśnie tak kojarzy - bo jest jedynakiem, ale przeciez moge sie mylić:P ale mam mały powód za to by sądzić że on taka "ciapa". jego sposób chodzenia, siedzenia, mówienia..przecież on jak usiądzie i te kolanka przyciągnie do siebie no to czyz on nie wygląda jak takie marne nie wiadomo co???, nawet nie wiem jak to ując, może ktoś mi w tym pomoże! Jest chudy, mizerny..mam kumpli którzy mają po 15 i16 lat a mają mięśnie jak u Shwarzenegera (no moze troche przesadziłam)..A to takie niedorzywione jakby. Zadnej męskości...czasem mu sie tam cos uda..i na dodatek jak pokaże sie na goło na tym przedstawieniu ((((no coments)))) Wiem może osądzicie że to co ja mówie jest głupie, ale troszq mi zalezy na tym. Lubie kurdupla(nawet nie wiem z jakiej paki)..ale to może kwestia czasu. Kolo niedługo osiemnastke bedzie miał a wygląda jak 14nasto latek!!!
Może tera sie zminił..dawno go nie wiedziałam:P
Ze mną to jest tak, że Daniel (jeśli chodzi) o wygląd jest taki... nie wiem jak to powiedzieć. Nie chodzi o to, że jest niezabardzo umieśniony. Ale np jak mnie denerwują te jego 165 cm wzrostu!!! Jak można być tak niskim w takim wieku??!! I jeszcze ten jego uśmiech (ble...) Dan wydaje mi się tak niefotogeniczny, no chyba ja rtlyko gorzej wychodzę, gdy nie wiem, ze ktoś mnie fotografuje (:P)
I jeszcze... no naprawdę nie wiem. Po ptostu nie lubię go, cóż może mi się po prostu przejadł, bo kiedyś go bardzo lubiłam. No i jeszcze nie za bardzo lubię czarnowłosych i taki rockowiec z niego, ze mi się nie dobrze robi. Wolę grzecznych chłopaców.
Jak ktoś chce wiedzieć więcej o grzecznych chlopacach, to prosze wpisać w wyszukiwarkę "William Moseley (I)" i już wszytsko wiecie. BOŻE! Jaki William jets przytsojny (proszę się tlkyo nie zrażać zdjeciem jego na filmwebie, bo to jedyna sesja-katastrofa, z jego udziałem ;))
A now iedzisz i ten rock'n'rollowy chłopak..przecież to widać że do niego to nie pasuje. Po co robi coś co tylko stwarza pozory??? A włosy to ja uwielbiam czarne , przeewszystkim u chłopsców...a i jest jedn arzecz która mi sie podoba u Dana jego szerokie brwi to mnie kreci wśród facetach:)
jak to .... sgresywna nie gadaj... jak mógł nie chcec ci pomuc w remacie! przeciez to zaszczt...posłuchaj rady dobrej przyjaciółki i wez sie w garsc i trzymaj go krócej na "smyczy" (tak jak ja ) bo jak pozwolisz mu sie tak rozbrykac i bedzie myslał ze nie ma zadnych obowiaków to uwiez mi nie bedzie łatwo. On musi wiedziec kto jest "TATĄ" i ze za przyjemnosie sie płaci :D w tych czasach nic za darm... a jak bedzie sie wymigiwał to odwołaj sie na mnie ( wyremontował mi łazienkie - która zreszta sam zalał i pozatykał kible = problemy zoładkowe) no ale mniejsza z tym....wazne zeby wiedział kto tu rzadzi XD
pozdroff
co ty mówisz ??? agresywna wie jak postepować!!!!!\Tobra z niej treserka...chłpczyki to u niej aniołeczki..agresywniej znaja agresje..och...A dan to taki
_______,-~-. ___.--.__ .-~-,_______
_______/ .- ,'__________`. -.\______
_______\ ` /`__________' \ '/______
________`-/___'a___a`___\-'___ _____
_________|____,'(_)`.____|____ _____
_________\___( ._|_.)___/_________
__________\___`.__,'___/______ ____
__________.-`._______,'-._____ _____
________,'__,'___`-'___`.__`._ ______
_______/___/__________\___\___ _
_____,'____/_____ ______\___`.___
___,'_____|_____________|____` ._