H.G. powiedziala ze do druzyny gryffinoru nikt sie nie wkupowal i miala racje ale w filmie widoczne jest ze ktos sie wkupnol, a mianowicie daniel radcliffe chyba jest jeszcze inna mozliwosc on jest krewnym krisa kolumbusa
Pomówienia
Nie masz podstaw żeby uznawać że Danilel Radcliffe jest wkupiony do filmu a nawet jak masz no to co z tego wynika. Na pewno nie to że się wkupił nie mógł tego zrobić gdyż J.K Rowling ostatecznie miałą go wybrać nie sądzisz że nawet jeśli to jego krewny to zbieg okoliczności że akurat Cris miał krewnego który idealnie pasował do tej roli. Tym listem obraziłaś nie tylko reżysera ale samą J.K Rowling. ODPISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie obrażcie się ale tak naprawdę to co wy widzicie w tym danielu
na pewno jest więcej fajnych chłopaków na świecie a nawet w polsce
ale oni są be bo nie grają w filmie nie mają pieniedzy i wogóle.
ale gdybyście nie znali go z filmu albo gdyby on był zwykłym szarym człowiekiem to na ulicy byście na niego niespojrzeli
może i mu zazdroszcze
ja tam się z wami nie do końca zgadzam... może i dan sie wkupił do tego filmu, ale mi on pasuje na harry'ego... jednak nie moge powiedzieć, żeby miał taki wielki talent... gdyby tak było, to by za tą rolę oskara dostał... po prostu gra i tyle...
ale to telewizja nam go pokazala:_) i tak wogole to on poprostu jest w moim typie:) podobaja mi sie sami bruneci z niebieskimi oczkami i ja nie wiem dlaczego:) pewnie by mi sie spodobal:) nie kazdy poza tym patrzy na slawe i pieniadze:)
pozdro monika;)