ludzie nie moge pojac ze dan zamiast robic sie coraz ladniejszy .....jak by to powiedziec nie jest brzydki no ale wiecie taki nieladny sie robi w filmie jak gra pottera to strzela jakies miny czasem jest spoko
ale pamietacie go z wieznia azkabanu jejciu jaki on byl ladny...
co o tym myslicie??????
nie jest taki najgorszy..ale pamiętajcie chłopaki rozwijają się do 21 lat..może być jeszcze ładniejszy, tez wynika z tego jak o siebie zadba, prawda?? http://www.the-leaky-cauldron.org/#gallery:pic:12554 [www.the-leaky-cauldron. ...] no i ma zarostek już kliknijcie na linka i na powiększenie to zobaczycie (hehehe)
...No nie, jest ładny!!!!
własnie.... rozwijają sie do 21 roku zycia... ale trzev=ba brać też pod uwage to ze moze sie stać ładniejszy... ale moze też zbrzydnąć... a zgadzam sie z tym ze wszystko na to wskazuje... :P
wiesz co absolutnie się z tobą zgadzam! W więźniu azkabanu była naprawde ładny, a teraz, no cóż zbrzydł totalnie (lol)
hmmm...........nigdy nie byłam, nie jestem i nie będe fanką daniela ale zgadzam się z moją poprzedniczką że faktycznie danielek nam zbrzydł z deka :P w HP i WA wyglądał o wiele ładniej..........tak jakoś włosy miał fajnie ścięte......... i wogóle był ładniejszy :D
faktycznie zbrzydł... ale poczekamy, zobaczymy. Może będzie lepiej choć szczerze mówiąc nigdy nie był jakoś szczególnie przystojny... Ale w WA było całkiem nieżle!:)
heh mi sie on podoba...nie zebym miała nim sciany wyklejone czy cos:)ale jest spoko...ma pryszcze jak kazdy chłopak prawie w jego wieku...heh tylko mi sie podoba u niego jego krzaczaste brwi...powaga podobaja mi sie:D i jeszcze to ze mu sie fajniue smieją oczy;]pozderki
nie jest taki zly-nawet ladny ,ale najbardziej mi sie podoba jak ma te dluzsze i rozczochrane wlosy :] nie lubie tej jego przylizanej fryzurki :/
ej czy tylko ja nie zauwazyłam zmiany w jego wyglądzie:P:D...dla mnie jest taki sam jak był w Weizniu...:D..czyli ładny;]
Ble ble ble :P Szczerze powiedziawszy Dan w czwórce był ohydny :D Ale za to w trójce... Ah... :) Palce liząć :D Pięknie wyglądałm :P Pom prostu sexi i wogóle :D
pozdro
3mcie się
Julia :)