Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

dlaczego???

użytkownik usunięty

ludzie nie moge pojac ze dan zamiast robic sie coraz ladniejszy .....jak by to powiedziec nie jest brzydki no ale wiecie taki nieladny sie robi w filmie jak gra pottera to strzela jakies miny czasem jest spoko
ale pamietacie go z wieznia azkabanu jejciu jaki on byl ladny...
co o tym myslicie??????

jejku myślę że on nie ma nic w swoim wyglądzie co by przykuwało uwagę, przynajmniej moją.

alien_2

nie jest taki najgorszy..ale pamiętajcie chłopaki rozwijają się do 21 lat..może być jeszcze ładniejszy, tez wynika z tego jak o siebie zadba, prawda?? http://www.the-leaky-cauldron.org/#gallery:pic:12554 [www.the-leaky-cauldron. ...] no i ma zarostek już kliknijcie na linka i na powiększenie to zobaczycie (hehehe)
...No nie, jest ładny!!!!

anetek

własnie.... rozwijają sie do 21 roku zycia... ale trzev=ba brać też pod uwage to ze moze sie stać ładniejszy... ale moze też zbrzydnąć... a zgadzam sie z tym ze wszystko na to wskazuje... :P

wiesz co absolutnie się z tobą zgadzam! W więźniu azkabanu była naprawde ładny, a teraz, no cóż zbrzydł totalnie (lol)

hmmm...........nigdy nie byłam, nie jestem i nie będe fanką daniela ale zgadzam się z moją poprzedniczką że faktycznie danielek nam zbrzydł z deka :P w HP i WA wyglądał o wiele ładniej..........tak jakoś włosy miał fajnie ścięte......... i wogóle był ładniejszy :D

Jamaica_2

faktycznie zbrzydł... ale poczekamy, zobaczymy. Może będzie lepiej choć szczerze mówiąc nigdy nie był jakoś szczególnie przystojny... Ale w WA było całkiem nieżle!:)

użytkownik usunięty

heh mi sie on podoba...nie zebym miała nim sciany wyklejone czy cos:)ale jest spoko...ma pryszcze jak kazdy chłopak prawie w jego wieku...heh tylko mi sie podoba u niego jego krzaczaste brwi...powaga podobaja mi sie:D i jeszcze to ze mu sie fajniue smieją oczy;]pozderki

nie jest taki zly-nawet ladny ,ale najbardziej mi sie podoba jak ma te dluzsze i rozczochrane wlosy :] nie lubie tej jego przylizanej fryzurki :/

użytkownik usunięty
utdkutd

ej czy tylko ja nie zauwazyłam zmiany w jego wyglądzie:P:D...dla mnie jest taki sam jak był w Weizniu...:D..czyli ładny;]

Ble ble ble :P Szczerze powiedziawszy Dan w czwórce był ohydny :D Ale za to w trójce... Ah... :) Palce liząć :D Pięknie wyglądałm :P Pom prostu sexi i wogóle :D

pozdro
3mcie się
Julia :)

on ma super fryz na tej fotce co jest ta czarnobiala tutaj..hehe:D
on byl najsliczniejszy w 4 czesci...juz nie taki dzieciak jak w 3..=='..ale scial wlosy i teraz jest ohydny....phi..
moniqa^^