Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

jakiś - bliżej nieokreślony - czas temu zobaczyłem w internecie nagranie z rozdania jakichś nagród, bądź innego rodzaju gali, podczas którego D.R. całował się z dojrzałym (notabene kompletnie nieprzystojnym) mężczyzną. Czy ktoś zorientowany w temacie orientacji seksualnej tego aktora może mi powiedź, jak to w końcu z nim jest? Na którym brzegu rzeki stoi? A może jest biseksualistą?

buzor

kurde wiedziałem że z nim jest coś nie tak:/ jestem zniesmaczony

Kondzio_Ultra

bycie homoseksualistą to 'coś nie tak'?
bez urazy, ale to chyba z Tobą jest coś nie tak, skoro masz tak archaiczne, zaściankowe i niedorzeczne uprzedzenia.
powodzenia w edukacji seksualnej.ay

buzor

Jako bardziej zorientowana w temacie oświecę Cię: Daniel jest heteroseksualistą :) Obejrzyj to nagranie jeszcze raz i zobaczysz, że to ten facet go pocałował. O ile się nie mylę, to jest on komikiem. Przed całą galą Daniel rozmawiał z nim i powiedział coś na zasadzie "Tylko nie zrób ze mnie głupka na scenie..." a on mu na to, że co najwyżej może go pocałować ;) Tyle, że Daniel chyba nie podejrzewał, że on tak serio. Także to był po prostu żart prowadzącego, Daniel był w lekkim szoku po tym, ale obrócił sytuację w żart.

Także nie, Daniel nie jest gejem :)

snowdog

hehe mnie trochę uspokoiłeś:D

za krótki