Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Niespełna trzy tygodnie temu dotarła do nas niepokojąca informacja. Daniel Radcliffe czyli filmowy Harry Potter, zapowiedział że mocno zastanawia się nad oddaniem roli młodego czarodzieja komuś innemu . Nastoletni aktor zagrał dotychczas w czterech z siedmiu części sagi Joanne K. Rowling.

Dziś mamy przyjemność zdementować te pogłoski.Daniel Radcliffe potwierdził, że w dalszym ciągu będzie odtwórcą roli Harry'ego Pottera w filmach o małym czarodzieju.

Szesnastoletni aktor z Wielkiej Brytanii zapowiedział, że wystąpi w siedmiu częściach całej serii o Harrym Potterze.

- Wszystko sprowadza się do odpowiedzi na pytanie, czy to, co robię, sprawia mi przyjemność. Skoro tak, to głupotą by było nie robić tego w dalszym ciągu. Dopóki będę w stanie zajmować się także czymś innym, wszystko będzie w porządku - stwierdził Radcliffe.

- Kiedy czytam książki o przygodach Harry'ego, staram się nie myśleć o swojej roli w filmie. Ale szczerze mówiąc, gdy czytałem szósty tom, 'Harry Potter i Książę Półkrwi', zdarzało mi się stwierdzić: właśnie to chciałbym zagrać, bo jest świetne.

to cudownie :P

Gis_xD

Dopiero tera spostrzeglas, ze nie zagra????????????????????????? ?? Qrde!!!!!!!!!!!! Juz to wczesniej pisali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Nie jestem jeszcze na tyle slepa, zebym nic nie wiedziala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Kto jeszcze o tym wiedzial wczesnie?????????????????????? ??????????????

Rayana

Rayana wlasnie dałaś dowód ze jestes śpela jak kura i na dodatek głupia. Łysa pisze, że Daniel ZAGRA do końca, do 7 cześci Pottera a ty z takim komentarzem, heh...

Dobry_2

taaa... zagra... 20 latek nie bedzie grał 16 latka!! ZASTANÓWCIE SIE!! a ja mu życzę, żeby założył tą swoją kapelę i zaczął spiewać :D

Na__9829trina_copy

Kapela kapelą, grać musi do końca, bo to urodzony Potter, a wiek to nie problem, bo w końcu żyjemy w XXI wieku i od czegoś tą grafikę komputerową mamy, nie??

Rayana

hmmm... Rayana.... Dochodzę do wniosku, że Ty odrobinkę za bardzo się denerwujesz :) Wydaje mi się, że(jestem pewna) że Daniel zagra jednak w piątym filmie :] Proszę o jedno :D Spokój :) hehe Żartowałam :P

Julia

Gis_xD

Gospelllllllll......phi.....Ra yana..nie iwem po co tyle stawiasz tych zapytajnikow i wykrzykien..spokojnie,nie badz taka zestresowana...spokojnie.glebo ki wdech na palce i wydech i jeszcze raz...lepiej?:) nie no spoko:)
moniqa^^

danielradcliffe1

A to czemu w "Metropolu" pisza, ze Daniel Radcliffe zakonczy dzialalnosc w filmie HP?????????? Jak chcesz moniqa to przyjdz do mojej chaty i pokaze ci ten artykul, bo jeszcze go posiadam...................... ... W szkole rozdawali i dostalam pismo za darmo ;) Ludzie........ czy nikt nie czyta gazet?????????????????????

Rayana

najwyrazniej nie... wiesz jesteś bardzo trudną osobą i mam wielki problem aby zrozumiec o co ci biega... ale wsio rawno.... a on bedzie grał... i koniec... bo to on sam powiedział a nie jakas zjebany reporter wymyślił :P (chyba)....

Gis_xD

ekhm...ale Rayana...naprawde spokojnie...czytam gazety,ale wybacz oni wymyslaja takie plotki,ze az glowa boli....zawsze dodadza cos od siebie ,zeby ukoloryzowac to i owo...bedzie gral..bo sam tak powiedzial w wywiadzie ostatnim..
moniqa^^

danielradcliffe1

własne własnei... monisiu ty zawsze po mojej stronie :*:*:*:*:*:* :P

Gis_xD

Wiec nie jestem popularna na naj osobe????????????????????????? ? Qrde!!!!!!!!!!!!!!! Za kogo ja mam??????????????????????????? Na Eninema??????????????????????? ??????????????????????????? Nie o nim nie wspomne, bo on to du**.................... To takim razie za kogo ja mam?????????????????? Za osła?????????????????????????

Rayana

co ty tu k**** piszesz... nie cie rozumiem... pisz spokojnie i zaby dało sie zrozumiec...!!!!! i co masz do EMinema- ja go lubie on jest wpozo i ma facet talent!!!!

Gis_xD

Jesli chodzi o jak tam go nazywasz ENINEMA to mnie sie nie podoba i zaden zespol hip hopowy i rapowy(nooo moze oprocz kabaretu OT.TO, bo swietne kawalki daja ^^) !!! A tu sie Moniqi pytam, czy chodzi o bilety na premiere czy co innego........

Rayana

Nie, to nie to........ Chodzi mi o to, czy nie jestem cool??? Jak nie, to ja kim jestem????

Rayana

EMIMENA a nie eNiNema... wszystko jedno czy lubisz czy nie... to twój wybór :D a co do tego kim jestes to z kad mam wiedziec nieznam cie i nigdy nie widziałam (jak jesteś na gronie to podaj nick) wiec to raczej ty powinnas znac siebie a nie my!!!!

Gis_xD

ni przeciez mowile poraz ktorys ze na premiere juz nie ma!! z ledwoscia dostalam na sobote!!
ymmm...talent?eminem? nie wtracam sie:):)
moniqa^^

Gis_xD

Paranoja. Rayana może się opanujesz??? Ten tekst nie był tylko do Ciebie. Nie jesteś pępkiem świata. A ty potraktowałaś to tak.
A co do Daniela to oczywistym jest, że gdy zastąpiłby go ktoś inny to filmy by były już sux. Nie ma sensu zmieniać aktora. W ogóle po jaką cholerę to ogłaszał?? Żeby przyciągnąć wielką uwagę?? No po co. Po co publicznie mówił, że się zastanawia nad rezygnacją, żeby ostatecznie odebrać nadzieje napalonym małym Potterką.

Szajba

Mozecie mnie nie wnierwiac?????? Juz dostaje szalu!!!

Gis_xD

Rayan ale spokoojnie... Bez nerwóó, po co tyle znaków.. "???? !!!!!!!!! "
Można napsac łagodnie.. :P:P

Ojej czepaicie się, ktoś słyszał wcześniej,a ktos później..

Agulka88

Co do gazet...
Gazety czasem pisza takie bzdury że szkoda gadać, wszytskie info o Potterze biore ze strony o Danie, lub o Harrym... Nie czytam już gazet na ten temat..

Agulka88

rzeczywiscie strasznie nerwowa ta Rayana.. napewno reporterzy pisma METROPOL ktore rozdaja za sarmo w szkole swietnie wiedza co zamierza robic Dan w przyszlosci..:P

Mikka_3

.............................. .............................. ......

Gis_xD

to świetnie że zagra ! ! ! ! ! Mam takie małe pytanko do ciebie... skad wzielas tę informacje?:)

Gis_xD

z internetu wziela:|:| to bylo na jakies tam stronie,nie pamietam jak sie zwala ale ja ta wypowiedz znam z neta(lol)
moniqa^^

danielradcliffe1

"rzeczywiscie strasznie nerwowa ta Rayana.. napewno reporterzy pisma METROPOL ktore rozdaja za sarmo w szkole swietnie wiedza co zamierza robic Dan w przyszlosci..:P"

Mika.. Mialam napisac DOKLADNIE to samo (Lol2)
Jak rozdaja gazete za darmo to napewno maja fundusze zeby jezdzic po swiecie i robic wywiady z ludzmi typu radcliffe :)

Monikaaa

na wp.pl pisało ostatnio ze bedzie grał i to z tamtąt ten tekst wziełam :*

Gis_xD

No, ale nawet patrząc na jego filmografie mozna dowiedzieć się ze będzie grał w 5 części, jest napisane ;)

Gis_xD

Ciekawe co by było, gdyby rodzice zakazali Rayanie oglądać i czytać HP :P

Gis_xD

Daniel zagra we wszytkich częściach filmu na 100% .Wszędzie tak twierdzą. A te ploty to chyba z przed 100 lat.....

Harrisonka

uwielbiam czytać te wasze komenty...
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

dokładnie. ja też uwielbiam czytać te komenty;P
normalnie 3 wojna
pzdr