błaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaa aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa aaaa ekhem to znaczy chciałam powiedzieć że Dan jest super... komentarze choć wulgarne też (niezły ubaw) i choć Paulinka mnie wkurza to także rozśmieesza...jeżeli ktoś nie lubi danielka to trzeba mu wybaczyć.
dobra dosyc tego miłosierdzia
Z O S T AW D A N I E L K A W S P O K O J U!!!!!!!!!!!!
Hmm....choć pisałam ten komentarz dawno to zadam pytanie - czemu cię wkurzam??? Wyraziłam tylko swoją skromną opinię...Z poważaniem - Paulinka:D
Hej. ty jesteś do chrzanu Dan jest słodki , przystojny , inteligętny i zabawny I ma mnustwo innych zalet...
Maam bloga o Danielu
http://blog.tenbi.pl/o_danielu_radcliffe [blog.tenbi.pl/o_danielu ...]
siema!same laski kloca sie na temat tego chloptasia,sorry jak byl jakis kolo nie czytalem wszystkiego.te ktore go lubia-popieram!do harry'ego mogli znalezc kogos innego,a ten co gra rona to juz w oglole odpada,zajebiste minki strzela w 2;/ AdamuS
ludzie, a po co tak kląć???... przecież każdy ma prawo do własnego zdania, no nie? ja tam nie uważam DAniela za jakiegoś genialnego aktora, bo nim nie jest, ale jedni mogą uważać że jest beznadziejny, a drudzy, że jest super... w takich wypadkach zawsze jest podzielność zdań... a co do pauliny, to wydaje mi się, że wpisuje się tylko po to, że poprzeklinać, bo na głos w domu pewnie nie może... pozdro;););)