Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

juu

użytkownik usunięty

daniel jest do chrzanu nienawidzimy go za ten slodki pyszczek!

użytkownik usunięty

ja tez
popieram cie daniel ma hub źziu w glowie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

paulina górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Jul@

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

błaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaa aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa aaaa ekhem to znaczy chciałam powiedzieć że Dan jest super... komentarze choć wulgarne też (niezły ubaw) i choć Paulinka mnie wkurza to także rozśmieesza...jeżeli ktoś nie lubi danielka to trzeba mu wybaczyć.
dobra dosyc tego miłosierdzia
Z O S T AW D A N I E L K A W S P O K O J U!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Nuriko

Hmm....choć pisałam ten komentarz dawno to zadam pytanie - czemu cię wkurzam??? Wyraziłam tylko swoją skromną opinię...Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty

Hej. ty jesteś do chrzanu Dan jest słodki , przystojny , inteligętny i zabawny I ma mnustwo innych zalet...
Maam bloga o Danielu
http://blog.tenbi.pl/o_danielu_radcliffe [blog.tenbi.pl/o_danielu ...]

użytkownik usunięty

siema!same laski kloca sie na temat tego chloptasia,sorry jak byl jakis kolo nie czytalem wszystkiego.te ktore go lubia-popieram!do harry'ego mogli znalezc kogos innego,a ten co gra rona to juz w oglole odpada,zajebiste minki strzela w 2;/ AdamuS

ludzie, a po co tak kląć???... przecież każdy ma prawo do własnego zdania, no nie? ja tam nie uważam DAniela za jakiegoś genialnego aktora, bo nim nie jest, ale jedni mogą uważać że jest beznadziejny, a drudzy, że jest super... w takich wypadkach zawsze jest podzielność zdań... a co do pauliny, to wydaje mi się, że wpisuje się tylko po to, że poprzeklinać, bo na głos w domu pewnie nie może... pozdro;););)