Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

i co na jego widok sikałyście w majtki tak??????
czy puściłyście pawia
hehe
weście przestańcie ja widziałem Nicole Kidman

mattek

wiesz troche przesadzasz...możesz sobie mówić, że Daniel jest "beznadziejny", ale powstrzymaj się z takimi komentarzami jak ten.
Nie jesteś tu nowy i miałam nadzieję, że choć trochę obyty z kulturą..widocznie nadzieja matką głupich...

użytkownik usunięty
Agnes

o ty pierdolony lalusiu!!!Nicol Kidman wcale taka ładna nie jest!!!I kto się ze mną zgadza?

użytkownik usunięty
mattek

Może i Nicole Kidman jest starsza i bardziej obyta z filmem, ale to nie znaczy że zobaczenie jej to większe wrażanie niż ujrzenie Daniela!!! Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty
mattek

To, że Nicole Kidman jest starsza i bardziej obyta z filmem nie oznacza że zobaczenie jej jest wiekszym przeżyciem niż zobaczenie Daniela!!!! Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty
mattek

On ma wielkiego kutasa co moglo by sie zrobic kielbase albo opryskal ta sperma calutki swiat
Pozdrawia nieznajoma

użytkownik usunięty
mattek

TY widziałeś Nicole Kidman.Już ci wierze hehehe.A wiedziałeś że Nicole była żoną Toma Cruisa. A ja na żywo widziałam Toma Feltona. Wygląda tak jakby ktoś podstawił mu gówno pod nos.

użytkownik usunięty
mattek

Koleś, ale ty jesteś jebnięty. Powstrzymaj sie od takich komentarzy. Może ty sikałeś w majtki, jak zobaczyłeś Nicole. Ona ma na twarzy tony tapety, jest ruda a wiadomo że rude to wredne i głupie.Pozdrawiam cie idioto jeden.

użytkownik usunięty
mattek

Sam chcisłbyś żeby dziewczyny tak bardzo na ciebie leciały. Heheheehehehheehehehheeheheheheheheheheh. Masz kompleksy!
I jeszcze jedno! Nicole Kidman nawet by na ciebie nie spojrzała!!!
A Dan jest suuuuper. I ogromnie chciałabym go spotkać choć przez chwilę!!!!! Marzę o takim spotkaniu!!!!

użytkownik usunięty
mattek

Sam chcisłbyś żeby dziewczyny tak bardzo na ciebie leciały. Heheheehehehheehehehheeheheheheheheheheh. Masz kompleksy!
I jeszcze jedno! Nicole Kidman nawet by na ciebie nie spojrzała!!!
A Dan jest suuuuper. I ogromnie chciałabym go spotkać choć przez chwilę!!!!! Marzę o takim spotkaniu!!!!