i co na jego widok sikałyście w majtki tak??????
czy puściłyście pawia
hehe
weście przestańcie ja widziałem Nicole Kidman
wiesz troche przesadzasz...możesz sobie mówić, że Daniel jest "beznadziejny", ale powstrzymaj się z takimi komentarzami jak ten.
Nie jesteś tu nowy i miałam nadzieję, że choć trochę obyty z kulturą..widocznie nadzieja matką głupich...
o ty pierdolony lalusiu!!!Nicol Kidman wcale taka ładna nie jest!!!I kto się ze mną zgadza?
Może i Nicole Kidman jest starsza i bardziej obyta z filmem, ale to nie znaczy że zobaczenie jej to większe wrażanie niż ujrzenie Daniela!!! Z poważaniem - Paulinka:D
To, że Nicole Kidman jest starsza i bardziej obyta z filmem nie oznacza że zobaczenie jej jest wiekszym przeżyciem niż zobaczenie Daniela!!!! Z poważaniem - Paulinka:D
On ma wielkiego kutasa co moglo by sie zrobic kielbase albo opryskal ta sperma calutki swiat
Pozdrawia nieznajoma
TY widziałeś Nicole Kidman.Już ci wierze hehehe.A wiedziałeś że Nicole była żoną Toma Cruisa. A ja na żywo widziałam Toma Feltona. Wygląda tak jakby ktoś podstawił mu gówno pod nos.
Koleś, ale ty jesteś jebnięty. Powstrzymaj sie od takich komentarzy. Może ty sikałeś w majtki, jak zobaczyłeś Nicole. Ona ma na twarzy tony tapety, jest ruda a wiadomo że rude to wredne i głupie.Pozdrawiam cie idioto jeden.
Sam chcisłbyś żeby dziewczyny tak bardzo na ciebie leciały. Heheheehehehheehehehheeheheheheheheheheh. Masz kompleksy!
I jeszcze jedno! Nicole Kidman nawet by na ciebie nie spojrzała!!!
A Dan jest suuuuper. I ogromnie chciałabym go spotkać choć przez chwilę!!!!! Marzę o takim spotkaniu!!!!
Sam chcisłbyś żeby dziewczyny tak bardzo na ciebie leciały. Heheheehehehheehehehheeheheheheheheheheh. Masz kompleksy!
I jeszcze jedno! Nicole Kidman nawet by na ciebie nie spojrzała!!!
A Dan jest suuuuper. I ogromnie chciałabym go spotkać choć przez chwilę!!!!! Marzę o takim spotkaniu!!!!