Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

nie rozumiem w jaki sposób umie obrucić swoją rękę o 360 stopni?

maga_krz

hehehehehe....ja tez potrafie tak zrobic ;) ale niekomu nie mowie aby probowal na sile !!!! trzeba miec do tego naprawde sprawne dlonie ;)

maga_krz

Nie mam pojęcia jak to robi... kiedyś na jakimś publicznym występie pokazywał jednej dziewczynie... O.o zazdroszczę jej ;]

maga_krz

em...tez tak umiem...co w tym trudnego..=='
moniqa^^

MoniQa_2

heheheh.... ja az taka sprawna nie jestem :P

maga_krz

eh...niezmierni mi przykro Łysa....xD
moniqa^^

MoniQa_2

Widziałem kiedyś jak zrobił sztuczke ryjem. To było akurat dobre...

MoniQa_2

Widziałem kiedyś jak zrobił sztuczke ryjem. To było akurat dobre...

maga_krz

ryjem powiadasz? tzn.co zrobil konkretniej?=='
moniqa^^

MoniQa_2

no jak by ci tu wytłumaczyć...No tak jakoś hmm...no sztuczka ryjem, spróbuj sobie wyobraźnić...

maga_krz

no przykro mi,ale jakos nie potrafie...choc bardzo,nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala...xD
moniqa^^

MoniQa_2

heheeh... "sztuczka ryjem" co za zobrazowanie..... niestety ja tez nie wiem jak to mogło by wygladać... bo niestety "ryjem" mozna wiele rzeczy zrobic :P

Gis_xD

te dziecko ryja nie ma i mu zazdrości.....

maga_krz

to tez moze byc prawda xD...heh.biedne dziecko....teraz jest szeroko rozwinieta chirurgia plastyczna..bedzie dobrze.
moniqa^^

MoniQa_2

no to powodzenia życze:D

jacek_87

a cos ty taki pewien...... Weż lepiej schowaj się z tymi twoimi tekstami bo przynudzasz, dziwki to sa w twoim domu tam gdzie masz swój burdel, chołoto!!!! Narka

maga_krz

Proste:jeżeli umie ruszać całą ręką o 360 stopni to ok,bo może mieć takie coś ze stawiami,moja koleżanka też tak ma i może zrobić ze sobą wszystko.Jeżeli tylko dłonią(w co wątpie,napewno chodzi o ręke,ale ktoś był mało elokwentny;) )to nie wiem jak o_O

maga_krz

no..to tak jak ja...robie z moimi rekoma dziwne rzeczy XD
moniqa^^

MoniQa_2

Ja tam potrafie wygiąć się w pół do tyłu i wydłuzać prawa rękę o 4 centymetry i wyciagać ze stawów kość z łokcia że wygląda jak by była złamana. AJk widać wszystko mozna ze soba zrobić;P

anetek

pokaż