Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Przylizane włosy na głowie Daniela to nic w porównaniu z tym co ma na brzuchu w Equusie!!! Na niektórych zdjęciach wyglądają jakby były takie dłuuugaśne. Fuj! Myślicie, że to jego własne?? A może mu doklejają na przedstawienie.(Mam nadzieję) Jak dla mnie to te włosiska psują całe piękno tego cudownego umięśnionego brzucha. Mmmmmmm. ;D

marszka

Nieeeeeeeeeee :D właśnie to włosy są seeeeeexi i hooooooooooooooooot :D:D Doklejane??<hahaha>:D ludu, czy wyście oszaleli?:D to by było z LEKKA śmieszne, hehe :D ale i tak sie leje z tych włosów na brzuchu w moją przyjacółką :D pieszczotliwie nazwałyśmy je "ogonem" :D:D jak już mówiłam są sexi sexi i jeszcze raz sexi :D:D dodają mu... no dobra nieważne :P tzn jest dzięki nim bardziej męski i pociągający :P:D

Pozdrawiam

Diamond19

Heheh, co jak co, ale doklejane na pewno nie są. ;):P No fakt, brzuszek ma cudnie umięśniony... :D I w ogółe musiał się na siłce napracować, żeby tak wyglądać. :D A włosy wcale mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie, dodają mu męskości. :D ^^ Chociaż... na jednym zdjęciu na serio ma ich za dużo. xD:P
O lol, ale mamy temat, heheh! xD;)

Pozdrawiam! :)