Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

dostałam od dominisi wycinkę z gazety na której jest wyranźnie napisane...cytuje: "Dan Radcliffe nie moze narzekać na brak pracy. Po tym jak J.K. Rowling ogłosiła ze najnowsza, już szósta, część przygód Harry'ego Pottera ukaże sie w księgarniach w połowie lipca, można być pewnym, że i ona szybko zostanie zekranizowana. Tak jak w poprzednich częściach i w tej zagra DANIEL RADCLIFFE."

stego wynika że on bedzie grał we wszystkich częściach... więc nie musicie się martwić zobaczycie danieka we wszystkich filmach.

pozdro wsio :*

Gis_xD

wiem o tym i az mi ulzylo ale z drugiej strony to nawet jesli nie powinnam byc zazdrosna bo to jego prywatne zycie i moze robic co chce i niestety nie moge mu zabronic to i tak bede wsciekle zazdrosna jesli pokaza w piatej czesci jak on sie caluje z ta cho chang....:( no nic nie poradze to silniejsze ode mnie...:(

pozdro monika:)

danielradcliffe1

niemartw sie na zapas... moze nie pokarza... przeciez w ksiazce nie bylo dokladnie opisane jak sie cmokaja...tylko ze oni sie do siebie przysuneli....i...nagle on sie znalazl w pokoju wspulnym...

moze nie bedzie tak zle

Gis_xD

oj w jednym wywiadzie bylo napisane ze cytuje"bardzo chcialbym zagrac te pelna erotyzmu scene gdzie harry caluje sie z cho chang" wiec jesli on nie ma nic przeciwko...a zreszta to zrobilo ten film takim no wiecie jakim...bardziej wciagajacym....:) ale miejmy nadzieje ze nie pokarza tego:)

danielradcliffe1

erotyzmu, hm....
z tego wynika, że Dan jeszcze nie widział MNIE!!!
dobra, a tak na serio to cieszę się z tej wiadomości, bo może nie gra jakoś super wybitnie, ale wszystkim kojarzy się już z tą rolą i dziwnie byłoby go zmieniać(to jakby Rowling zamiast Harryego w 6 części wprowadziła Howarda...)
pozdro...
agresywna :)

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

TO DOBRZE ZE DANIEL BEDZIE GRAL WE WSZYSTKICH CZESCIACH HARRY'EGO POTTER'A!!!! A Z TA CHO CHANG TO YKHYM..... :D :D ALE MONIKA MI SIE WYDAJE ZE Z TYMI SCENAMI "EROTYCZNIMI" TO MOZE JEST KIT BO WIESZ ILE WYWIADOW SIE ZMYSLA ZEBY BYLA LEPSZE CZYTELNOSC !!!!!
PA PA PA GOSIA=)

użytkownik usunięty

SORKI POMYLILO MI SIE :D :D :D :D
GOSIA=)

użytkownik usunięty

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!j upi jupi jupi jeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D :D sory poniosło mnie...a tak na serio to super, że dan będzie grał...on jest za ładny żeby wymienili go na kogoś innego :)

Kitty_16

wiesz nie ciesz się tak na zapas bo to nie jest pewne ostatnio pisali że nie będzie grał... teraz znowu piszą że będzie grał... niech się zdecydują..

Gis_xD

no wiecie ja tam mowie tylko to co czytalam a kazdy zna prawdomownosc tych wszystkich brukowcow......:) ale i macie racje..kojarzy juz sie z ta postacia...bylo by to ze szkoda dla filmu...ogladalnosc by zpadla i wogole....:)

danielradcliffe1

jeszcze chwila i powiesze za jaja tych reporterów co to piszą... dominika mi pokazała wycinkę w której tym razem piszą że Daniel nie będzie grał w innych częściach HP... mam nadzieje ze ta wycinka jest nieaktualna

ps. dyman z jakiej gazety ją masz?? i z jakiego miesiąca??

Gis_xD

grać czy nie grać oto jest pytanie...
pozdro...
agresywna :)

Gis_xD

Hey! :D:D:D

To dobrze , że będzie grał w wszystkich częściach harredo pottera!

Ale chy będzie też grać hermiona(emma wilson)?

ale i tak jest dobrze

nie należz narzekac

daniel najlepiej gra

Pozdro

ralph

Gis_xD

jak to wilson..?? chyba raczej watson:P

danielradcliffe1

no właśnie... a do tego ja już mówiłam że niewiem dokładnie... bo w każdej gazecie co innego piszą.... więc się z góry nie cieszcie

pozdro