dostałam od dominisi wycinkę z gazety na której jest wyranźnie napisane...cytuje: "Dan Radcliffe nie moze narzekać na brak pracy. Po tym jak J.K. Rowling ogłosiła ze najnowsza, już szósta, część przygód Harry'ego Pottera ukaże sie w księgarniach w połowie lipca, można być pewnym, że i ona szybko zostanie zekranizowana. Tak jak w poprzednich częściach i w tej zagra DANIEL RADCLIFFE."
stego wynika że on bedzie grał we wszystkich częściach... więc nie musicie się martwić zobaczycie danieka we wszystkich filmach.
pozdro wsio :*
wiem o tym i az mi ulzylo ale z drugiej strony to nawet jesli nie powinnam byc zazdrosna bo to jego prywatne zycie i moze robic co chce i niestety nie moge mu zabronic to i tak bede wsciekle zazdrosna jesli pokaza w piatej czesci jak on sie caluje z ta cho chang....:( no nic nie poradze to silniejsze ode mnie...:(
pozdro monika:)
niemartw sie na zapas... moze nie pokarza... przeciez w ksiazce nie bylo dokladnie opisane jak sie cmokaja...tylko ze oni sie do siebie przysuneli....i...nagle on sie znalazl w pokoju wspulnym...
moze nie bedzie tak zle
oj w jednym wywiadzie bylo napisane ze cytuje"bardzo chcialbym zagrac te pelna erotyzmu scene gdzie harry caluje sie z cho chang" wiec jesli on nie ma nic przeciwko...a zreszta to zrobilo ten film takim no wiecie jakim...bardziej wciagajacym....:) ale miejmy nadzieje ze nie pokarza tego:)
erotyzmu, hm....
z tego wynika, że Dan jeszcze nie widział MNIE!!!
dobra, a tak na serio to cieszę się z tej wiadomości, bo może nie gra jakoś super wybitnie, ale wszystkim kojarzy się już z tą rolą i dziwnie byłoby go zmieniać(to jakby Rowling zamiast Harryego w 6 części wprowadziła Howarda...)
pozdro...
agresywna :)
TO DOBRZE ZE DANIEL BEDZIE GRAL WE WSZYSTKICH CZESCIACH HARRY'EGO POTTER'A!!!! A Z TA CHO CHANG TO YKHYM..... :D :D ALE MONIKA MI SIE WYDAJE ZE Z TYMI SCENAMI "EROTYCZNIMI" TO MOZE JEST KIT BO WIESZ ILE WYWIADOW SIE ZMYSLA ZEBY BYLA LEPSZE CZYTELNOSC !!!!!
PA PA PA GOSIA=)
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!j upi jupi jupi jeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D :D sory poniosło mnie...a tak na serio to super, że dan będzie grał...on jest za ładny żeby wymienili go na kogoś innego :)
Kitty_16
wiesz nie ciesz się tak na zapas bo to nie jest pewne ostatnio pisali że nie będzie grał... teraz znowu piszą że będzie grał... niech się zdecydują..
no wiecie ja tam mowie tylko to co czytalam a kazdy zna prawdomownosc tych wszystkich brukowcow......:) ale i macie racje..kojarzy juz sie z ta postacia...bylo by to ze szkoda dla filmu...ogladalnosc by zpadla i wogole....:)
jeszcze chwila i powiesze za jaja tych reporterów co to piszą... dominika mi pokazała wycinkę w której tym razem piszą że Daniel nie będzie grał w innych częściach HP... mam nadzieje ze ta wycinka jest nieaktualna
ps. dyman z jakiej gazety ją masz?? i z jakiego miesiąca??
Hey! :D:D:D
To dobrze , że będzie grał w wszystkich częściach harredo pottera!
Ale chy będzie też grać hermiona(emma wilson)?
ale i tak jest dobrze
nie należz narzekac
daniel najlepiej gra
Pozdro
ralph