Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel jest świrtny jako harry Potter. Uwielbiam go za te rolę. Ma nietuzinkową osobowośc i wspaniały akcent! Bardzo go lubię!

Klaudynka

Nie piszcz jak oszalala! Ja zreszta tez go lubie ale tak za bardzo nie piszcze....

Rayana

AHAHAHAHAHAHAHA. Rayana ty piszczysz jeszcze głośniej. Nie tylko ja to stwierdze...

Klaudynka

ekhm....wlasnie wrocilam z kina i....normalnie...nie moglam sie napatrzec na jego sliczna morde....wiecie co...ten dubbing mozna wytrzymac..nie jest az taki...ekhm...zly....ale wiadomo,ze z orginalem nie moze sie rownac nawet jedynm procentem...hyhyhy iiiii ja chce jeszcze raz!
moniqa^^

danielradcliffe1

nio... ale ja byłam z napisami... i muśle ze dobrze zrobiłam...

Gis_xD

Przynajmniej "cos" wytrzymac trzeba. Dzis ogladalam "Final Fantasy: Wojna Dusz" i musialam za przymusem siory to ogladac. To jest okropnie nudne.... Nic ciekawego nie ma procz zabijania itp... Musialam to wytrzymac, niestety :(:(:( A ja chcialam obejrzec do konca "Uciekające Kurczaki" ale niestety, ten nudny film sie objawil... Tak tak moje panie, trzeba cos wytrzymac :/

Klaudynka

słodziak z niego, ale ta fotka tu w jego profilu nie jest zbytnio ładna, nie?
PozDro dla syskich DanielomaneQ:*

NastyGirl

Jeżeli macie lepszą, ale aktualną, to podeślijcie mi na maila (wymiar 150x200), wtedy podmienie. Bo innych (czyt. ładniejszych) to tam nie ma, wszystko z okresu dzieciństwa :]

Klaudynka

Też uwarzam , ze Dan jest świetny. (Rupert zresztą tez ;)

Rayan, ty się podniecasz jeszcze bardzidej,wiec nie mó na innch :P:P