kiedy czytam te wszystkie wasze wypowiedzi na jego temat to mam mieszane uczucia. jak o nim mysle to przed oczyma mam takiego chłopaka, ubranego w okularki i szaty z Hogwartu, bo przecierz tylko takiego go znamy. nie wiem jaki jest "normalnie", poza planem filmowym. jeśli ktoś jest bardzo wiarygodny i bierze wszystkie plotki i foty Dana to nie dziwie się jego wypowiedziom. jako Harry Potter jest spoko, na filmie wciąga do oglądania i jest ciekawy. a wszystkie brednie nie wiadomego pochodzenia są nijak potwierdzone. przecierz każdy poże siąść przed kompem i napisać, że rozmawiał z nim po polsku bądź widział jak idzie upity ulicą Londynu. gdyby Dan miałby przejmować się każdą nowo w świat wypuszczoną plotką, to z laseczką i wąsami musioałby siedzieć i sprostowywać to wszystko. ja tak o tym myśle. ma ktos inne zdanie? :]
W stu procentach popieram. Te caly ploty robia sie juz nudne,a ludzie ktorzy to wypisuja nie maja za grosz rozumu.. ooo :P
fajnie, że mnie popierasz. przecierz niektórzy ludzie są nieokiełznani co do wypisywania bzdet. dla mnie są dwa wyjścia: albo ktoś bardzo zazdrościu Danemu tak wielkiej sławy i roli Harr'ego albo jest kompletnie znudzony swoim szarym życiem i ma jedno wyjście, czyli pisanie bzdur w nadzieji, że ktos go zauważy. a ty jak myślisz, LittleRockGirl? :]]
A mi sie wydaje, ze to jest tak, ze ludzie sa zwyczajnie zazdrosni o to, ze zwykly chlopak nagle stal sie milionerem, ma rzesze fanow i fanek na calym swiecie i jest wszedzie rozpoznawalny. Nie ukrywajmy, ze kazdy by tak chcial :P
Po drugie to wiele szumu i plot robia 'gorace trzynastki' znaczy sie maloletnie faneczki Daniela, probujac zwrocic na siebie uwage innych wypisujac bzdury nie z tego swiata z nadzieja, ze im tez ktos bedzie zazdroscil.
W kazdym razie sa to ludzie, ktorzy zapewne czuja sie odrzuceni przez spoleczenstwo, wiec w taki ostatencyjny sposob probuja zworic na siebie uwage, pograzajac wlasnego idola...
To takie moje krotkie zdanie :D Co o tym myslisz?
no tak... ty też masz racje bo nawet mam taki mały dowód. kiedyś jak byłam troche młodsza to moja koleżanka(nie wymienie nazwiska bo ją wyśmmieją <lol2>) powiedziała że ma nowego chłopaka, jest bardzo bogaty, występuje w filmach, jeżdzi limuzyną i jest sławny. to miał być włąsnie dan. no teraz sikam ze śmiechu. maja niektórzy bujną wyobraźnie co do sławnych ludzi. takim jak dan się udało i możemy ogladać ich w dużych produkcjach a ci"odrzuceni przez społeczeństwo" są beznadziejni. konkurencja rosnie co nie? :]]
No ludzie nie maja wyczucia taktu i nie zastanawiaja sie nad tym jaka krzywde wyrzadzaja samym sobie rozpuszczajac wlasnie takie ploty jak podalas o kolezance :D Panna tylko z siebie robi posmiewisko :P hahah
Z drugiej strony skoro mu tak zazdroszcza to czemu sami nie pojda na castingi?
Dziewczyny zgadzam się w zupełności.Boże te laski są juz wkurzające.nie mówię, sama chciałabym go poznać takim jakim jest ale wiem że szanse są jedna na milion i nie wymyślam historyjek że jest moim chłopakiem,jak chcą go poznać to niech zdobędą prawdziwy e-mail albo jada do Londynu i szukają swojej szansy a nie zmyślają.Pozdrawiam
haha... dobrze widzieć i wiedzieć że są na tym świecie i forum takie MĄDRE osobowości jak my. a odbiegając od tematu... nie wiem jak wy, ale ja miałam juz okazje spotkać kilka polskich "gwiazd" (coś z W-11 albo serialu, więc nie takie znów stars jak Dan :]...) ale nigdy nie dostawałm szału na autografy ani zdjęcia. lubię tych, którzy maja talent i są dobrymi aktorami, ale wiem że mają ciężkie życie z "fanami", jeśli można tak nazwać tych napaleńców z "kuku" :]]
no jasne:)w sumie też spotkałam pare gwiazd polskich.nad morem raz w warszawie,niewiele tego było:)No mją rozumiem ale chyba to nie aż takie straszne jak ktos chce Cie poznać no chyba że wywołuje ploty typu spałam z toba albo jestem twoja dziewczyną,nie znasz mnie a to prawda:D no cóz życie:D
Arewna swieta racja :P
Do Szklanki:
Ja tez widzialam tych z W11,innym razem nawet przypadkiem 'wystapilam' w tym, przechodzac kiedy krecili jakas scene i o dziwo mi twarzy nie zamazali :D (Szklanka gdzie mieszkasz jesli mozna spytac? :P) i inne gwaizdy tez mialam okazje spotkac i tez nie biegalam za takimi z orgazmowym okrzykiem radosci blagajac o zdjecie czy autograf. To sa tylko ludzie i dajmy im zyc..
Moje skromniutke zdanie :P
No racja:) ale między nami mówiącc to do radcliffa bym chętnie napisała:) jakbym miała jego e-mail:) ale cos normlanego a nie zawsze to samo"masz dziewczynę? chcesz mieć? ja jestem chętna?" sądże że jako aktor ma troche dośc takich listów:D
wiecie co wam powiem? uzupełniamy się na wzajem!
do LittleRockGirl:
ja jestem z KrK, a ty?
przecierz nawet najbogatszy aktor i najsławniejsza gwiazda MAJĄ prawo do normalnego życia i robienia takich samych rzeczy, które wykonują inni ludzie. założe się, że gdyby Dan tak po prostu chciał rano wyskoczyc po bułki to wróciłby wieczorem, bo (jak to któraś z Was napisała:)"gorące trzynastki" latały by za nim przez całe miasto, a przecierz on teżi inni mają prawo do w/w normalnych czynności życiowych.(przez te fanki Dan nie zjadłby śniadania <hahaha> ;)to macie może jeszcze jakieś ciekawe argumenty bo mi się świetnie z Wami pisze! Pozdrawiam =** :-]
moje gadu to 6189665 chcesz to pisz:D (tyllko błagam nie piszci tzw"gorące trzynastki" żeby mnie zbluzgać że nie wariuje na temat Dana tak jak wy bo po porstu nie mam dla was czasu ;]pozdro:D
Hehe Arweno ja tez bym chetnie napisala, ale w sumie nawet nie znam adresu maila :P Ciekawe czy by odpisal :P Zastanawiam sie tez ile dziennie dostaje listow z propozycjami matrymonialnymi :D haha
O tak Szklanka uzupelniamy sie w 100% :D JA jestem z Wieliczki :P hehe jak to nie daleko :P
JA nie wyobrazam sobie, zeby ktos 24h 7 dni w tygodniu biegal za mna z aparatem i dzikimi okrzykami eufori, tak sie nie da zyc i wspolczuje tym wszystkim gwiazdom. Chociaz z drugiej strony wiedzieli na co sie pisza zostajac gwiazda, kazda praca ma swoje wady i zalety :P
Moje gg to 11475725 :)
P.S. Arwena to w nawiasie to do kogo bylo? :P To z tymi trzynastkami bo zgubilam sie w zeznaniach :D
hehe... no to rzeczywiście nie są jakieś katastroficzne odległości. ale wiesz, ja myślę, że niktóre gwiazdy nie zostaja nimi specjalnie. często gęsto jest tak że to czysty przypadek który później wychodzi na dobre(chociaz paparazzi nie dają spkoju). uważam, że ci, którzy na siłę pchają sie do wszystkich castingów niegdy ich nie wygrywają bo są sztuczni. a ten który zostaje zauważony przez przypadek może mieć szansze na dużo więcej.
P.S.
no właśnie arwena16, nie za bardzi rozumiem o co ci chodziło z tymi "trzynastaki"?
Wy też piszcie do mnie na gg : 4726447
;))
DZiewczyny:) o to chodziło:) że własnie podajemy swoje gg:) na forum:) i zaraz pewnie odezwa sie do nas poniektóre fanatyczki dana żeby nas zjechac za nasze zdanie o nich:) te co sie nie mogą pogodzić z prawdą:) juz rozumiecie?:D
nie można wierzyć wszystkim plotkom, jak sama nazwa mówi to są tylko plotki. Dziennikarze robią wiele szumu wokól gwiazd i szukają sensacji, która mogłaby ją upokorzyć, nieraz nawet podbarwiając ją żeby była ciekawsza, bo ludzie (przyznajmy jednak) lubią czytać o żenujących sytuacjach gwiazd, więc dziennikarze muszą zaspokoić "głód" czytelnika.
a ty co? też dziennikarz, bo tak świetnie to ujęłaś? <lOl> ciekawe co by było, gdyby... role się odwróciły? (wiem, że to nierealne, aczkolwiek...?) ...gdyby gwiazdy latały na przechodniami, robiły im zdjęcia, pisały, że chodzą nieuczesani, że całują jakąś kobiete i że sie potknęli? ubaw po pachy i jeszcze za uszy !!. <::
nie no coś ty, nawet nie zamierzam być dziennikarzem :D a i świetny pomysł z tą zamianą ról - było by napewno ciekawie :D :D
Ah Arwena teraz rozumiem :D hehe
O tak Szklanka dobra by byla taka zamiana rol szkoda tylko ze to jest nierealne, ale pomarzyc zawsze mozna ;)
no wiecie.. jestem jak ChupaChups : główka pracuje!! ludzie to by chyba jakieś apopleksji dostali, gdyby nie mieli chwili spokoju. ale przynajmniej zobaczyli by jak to jest widziec siebie na okładkach gazet z mina jak jakiś zoonk i poczuliby jak czują się gwiazdy. dobrze by im było. a jak. piszcie piszcie bo fajnie jest, co nie?
TO by btyło naprawde ciekawe respect dla tego kto to wymyslił:D sądże e każda napalnoa laska i nie tylko miałaby po dniu czy dwóch dosyćxD
No dokladnie i wtedy wszystkim by sie odechcialo podgladac gwiazdy, bo wiedzieli by jak to jest.. :P
Przede wszystkim by chcieli je poznac naprawdę i nie dawali komentarzy takich jakby znali je yna wylot.
eee tam właśnie... ja go bardzo lubię jako Harry'ego Pottera i nie mam zamiaru czytać różnych plotek nie plotek, w ogóle dziwny ten świat :D ludzie nie jeden filmik zrobili i wstawili na youtube żeby go ośmiesza,
lepiej jest przecierz pooglądać (jak to mój tata wspomniał) zdjęcia "tego gościa z Harwardu" niż sie nabijać.