ludzie on jest taki slodziak ja mialam okazje sie nawet z nim spotkac: a to bylo tak : w czasie kiedy byla premiera filmy harry potter and the chamber of secrets ( harry pottet i komnata tajemnic) bylam z rodzicami w londynie no i tak z ciekawosci poszlam tam wylookac co sie tam dzieje no i go widzialam i nawet przez chwile gadalismy on sie zapytal czy jestem z londynu i ile mam lat i tak o bzdetkach chwile gawedzilismy potem mi dal autograf nio i tak to sie skoncilo... szkoda ale ja tego spotkania nigdy nie zapomne i mysle ze ja mu tesz zapadlam w pamiec PAPAtki
jasne, że go widziałaś, to przecież takie łatwe, ja każde weekendy spędzam na herbatce u królowej Elżbiety
?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????? słodki miodek??????????????????????!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ??!!!!!!!!
hej, "widziałam go na wsi"!podoba mi się to, co napisałaś. to bardzo możliwe, że był na wsi, przecież musi się ze mną spotykać gdzieś w ustronnym miejscu, w końcu jestem jego dziewczyną, nie?? hehe....
pozdrawiam...
agresywna :)
ech...
po pierwsze gratuluję intelektu, nie każdy ma taki bogaty zasób słownictwa...
po drugie chyba nie odróżniasz ironii od prawdy, ja pisałam żartem, żeby delikatnie zakpić z autorki tego idiotycznego tekstu, jeśli nie wiesz tego, radziłabym poddać się badaniom na poziom IQ...
skoro jednak wszystko trzeba ci podetknąć pod nos to oficjalnie oświadczam, że nie pijam herbatek z królową i nie jestem dziewczyną Daniela Radcliffe'a
pozdrawiam...
agresywna...
Agresywna znowu masz racje!!!!
Ciekawe nie?
ja ta w stronę w chodzę od wakacji i musze zprzykeoscia z trwierdzic dlaczego ludziska takiego slownictwa uzywaja nie?????
Ola z Anglii
hej olu!!
już Ci mówię na szarym pasku nad moimi wypowiedziami po prawej stronie jest napisane agresywna czerwone kolorem i jest to podkreślone(ależ inteligentnie to ujęłam, ale cóż...), no więc musisz kliknąć na "agresywna" i znajdziesz sie na mojej stronce, tam jest blog...
pozdrawiam...
albo wejdż na : http://www.filmweb.pl/User?id=156302 [www.filmweb.pl/User?id= ...]
pozdrawiam...
Z Tobą się zgadzam naprawde.A tamta dziewczyna ma brak inteligencji że zaczeła Cię wyzywać od wulgaryzmów.Masz racje tak trzymaj widze że masz bardzo fajny charakter:Jak coś mój numer gg6129654
Emcia(POZDRO DLA FANÓW DANA I EMCI;))
lesbijki?? chyba tylko w twoim zacofanym głupim móżdżku(o ile coś takiego posiadasz)...
co do "...hujowej" ja tylko cytowałam pewną, jakże "inteligentną" wypowiedź...
oczywiście możesz mieć o mnie własne zdanie, jednak twoich uwak raczej nikt nie bierze na serio...
trudno brac na serio kogoś o IQ nie przewyższajacym 20
pozdrawiam...
Agresywna!!!!!!!!!!
Co na to oradzisz że ta osoba wypisuję o nas bzrydkie rzeczy??
Bardzo mi jest smutno że tak o to bie mówi i o mnie!!
pa ola z anglii
Agresywna czy moze wiesz kiedy ta idiotak pzrestanie nas wyzywac????
(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
ola z anglii
raczej nie przestanie, ałyszałam, że soby cierpiące na debilizm społeczny już takie są...
pozdrawiam...
nie no , naprawdę super. jedna drugiej przegaduje o jakiś idiotyzmach... żadna z was nie lizała się z Radcliffem, żadna z was prawdopodobnie się z nim nie widział na żywo. niedawno widziałam na jakims forum jak banda debilek wypisywała do siebie jak głupie, każdą z nich przeleciał co najmniej 10 razy, z każdą chodzi i każdą zna, lizał się pare razy, pewnie wszystkie są w ciąży....
Mało się nie posikałam ze śmiechu jak to czytałam...
tak więc i wy nie kłućcie sie używając wulgaryzmów. I współczuje osobie która napisała ten ordynarny text o królowej elżbiecie ale oryginał jest zabawny...
Kruczek ;)
na poprzednią wypowiedź po prostu nie mam już słów, jak chcesz, to sobie bluzgaj u siebie, do lustra, to na serio nie jest śmieszne. wręcz odrażające...
a teraz coś do kruczka: zapraszam na mój blog mam tam listę, która na pewno cię zaciekawi...
pozdrawiam...
Dajta spokój!!
Jak czytałam twoją wypowiedż to ja też o mało z krzesła nie spadłam!!!!
Jeszce jedno!!
Jak macie do mnie pytania to proszę oto mój gg 5612108.
Z miłą chęcią poznam każdego i postarm się pomóc
Pa ola z anglii
agresywna całym sercem jestem z tobą. stójmy murem za agresywną, bo to jedna z nielicznych inteligentnych osób na tych forach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agusia 16 lat