Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

ludzie on jest taki slodziak ja mialam okazje sie nawet z nim spotkac: a to bylo tak : w czasie kiedy byla premiera filmy harry potter and the chamber of secrets ( harry pottet i komnata tajemnic) bylam z rodzicami w londynie no i tak z ciekawosci poszlam tam wylookac co sie tam dzieje no i go widzialam i nawet przez chwile gadalismy on sie zapytal czy jestem z londynu i ile mam lat i tak o bzdetkach chwile gawedzilismy potem mi dal autograf nio i tak to sie skoncilo... szkoda ale ja tego spotkania nigdy nie zapomne i mysle ze ja mu tesz zapadlam w pamiec PAPAtki

użytkownik usunięty

jakoś mi się nie chce wierzyć że go widziałaś . Każdy może tak napisać .

jasne, że go widziałaś, to przecież takie łatwe, ja każde weekendy spędzam na herbatce u królowej Elżbiety

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

ja tez go wdziałm w centrum londynu
ola z anglii

użytkownik usunięty

A JA GO WIDAZIAŁAM U MNIE NA WSI!!!!!!!!!!!!!:-)

?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????? słodki miodek??????????????????????!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ??!!!!!!!!

hej, "widziałam go na wsi"!podoba mi się to, co napisałaś. to bardzo możliwe, że był na wsi, przecież musi się ze mną spotykać gdzieś w ustronnym miejscu, w końcu jestem jego dziewczyną, nie?? hehe....
pozdrawiam...
agresywna :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ech...
po pierwsze gratuluję intelektu, nie każdy ma taki bogaty zasób słownictwa...
po drugie chyba nie odróżniasz ironii od prawdy, ja pisałam żartem, żeby delikatnie zakpić z autorki tego idiotycznego tekstu, jeśli nie wiesz tego, radziłabym poddać się badaniom na poziom IQ...
skoro jednak wszystko trzeba ci podetknąć pod nos to oficjalnie oświadczam, że nie pijam herbatek z królową i nie jestem dziewczyną Daniela Radcliffe'a
pozdrawiam...
agresywna...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

Agresywna znowu masz racje!!!!
Ciekawe nie?
ja ta w stronę w chodzę od wakacji i musze zprzykeoscia z trwierdzic dlaczego ludziska takiego slownictwa uzywaja nie?????
Ola z Anglii

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

Nie ma sprawy!!! tYlko mi powiedz gdzie jet ten blog!!!!
ola z anglii

hej olu!!
już Ci mówię na szarym pasku nad moimi wypowiedziami po prawej stronie jest napisane agresywna czerwone kolorem i jest to podkreślone(ależ inteligentnie to ujęłam, ale cóż...), no więc musisz kliknąć na "agresywna" i znajdziesz sie na mojej stronce, tam jest blog...
pozdrawiam...

SamoAgresja_Polska

albo wejdż na : http://www.filmweb.pl/User?id=156302 [www.filmweb.pl/User?id= ...]
pozdrawiam...

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Shup up gril prick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!1
ola z anglii

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

Z Tobą się zgadzam naprawde.A tamta dziewczyna ma brak inteligencji że zaczeła Cię wyzywać od wulgaryzmów.Masz racje tak trzymaj widze że masz bardzo fajny charakter:Jak coś mój numer gg6129654

Emcia(POZDRO DLA FANÓW DANA I EMCI;))

lesbijki?? chyba tylko w twoim zacofanym głupim móżdżku(o ile coś takiego posiadasz)...
co do "...hujowej" ja tylko cytowałam pewną, jakże "inteligentną" wypowiedź...
oczywiście możesz mieć o mnie własne zdanie, jednak twoich uwak raczej nikt nie bierze na serio...
trudno brac na serio kogoś o IQ nie przewyższajacym 20
pozdrawiam...

użytkownik usunięty

ja uwazam ze on jest ok ale nie najbrzydszy ani nie naj piekniejszy!

użytkownik usunięty

Agresywna!!!!!!!!!!
Co na to oradzisz że ta osoba wypisuję o nas bzrydkie rzeczy??
Bardzo mi jest smutno że tak o to bie mówi i o mnie!!
pa ola z anglii

użytkownik usunięty

Agresywna czy moze wiesz kiedy ta idiotak pzrestanie nas wyzywac????
(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
ola z anglii

raczej nie przestanie, ałyszałam, że soby cierpiące na debilizm społeczny już takie są...
pozdrawiam...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

nie no , naprawdę super. jedna drugiej przegaduje o jakiś idiotyzmach... żadna z was nie lizała się z Radcliffem, żadna z was prawdopodobnie się z nim nie widział na żywo. niedawno widziałam na jakims forum jak banda debilek wypisywała do siebie jak głupie, każdą z nich przeleciał co najmniej 10 razy, z każdą chodzi i każdą zna, lizał się pare razy, pewnie wszystkie są w ciąży....
Mało się nie posikałam ze śmiechu jak to czytałam...
tak więc i wy nie kłućcie sie używając wulgaryzmów. I współczuje osobie która napisała ten ordynarny text o królowej elżbiecie ale oryginał jest zabawny...
Kruczek ;)

użytkownik usunięty

na poprzednią wypowiedź po prostu nie mam już słów, jak chcesz, to sobie bluzgaj u siebie, do lustra, to na serio nie jest śmieszne. wręcz odrażające...
a teraz coś do kruczka: zapraszam na mój blog mam tam listę, która na pewno cię zaciekawi...
pozdrawiam...

użytkownik usunięty

Dajta spokój!!
Jak czytałam twoją wypowiedż to ja też o mało z krzesła nie spadłam!!!!
Jeszce jedno!!
Jak macie do mnie pytania to proszę oto mój gg 5612108.
Z miłą chęcią poznam każdego i postarm się pomóc
Pa ola z anglii

użytkownik usunięty

agresywna całym sercem jestem z tobą. stójmy murem za agresywną, bo to jedna z nielicznych inteligentnych osób na tych forach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agusia 16 lat

thx
dzięki, ale nie przesadzaj, oki;)
pozdrawiam...