Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

ja chciałam tylko napisać ze coraz gorzej jest na tym forum... coraz mniej ludzi komentuje różne tematy, coraz mniej ludzi dodaje jakieś tematy... tak niemoże dalej być... ludziska postarajcie sie... jest jeszcze tyle rzeczy nieodkrytych które muszą ujrzeć światło dzienne... wyrażajcie swoje poglądy, wypisujcie błędy w filmach, plotkujcie na temat zycia osobistego itp.... niech to forum nabierze życia (tylko bez obrażania sie nawzajem... chociaż czasem to jest fanie).... a więc zaglądajcie tu czasem i postarajcie sie nie zaniedbywać mnie (no i forum oczywiście)

pozdro

ps. agresywna, nutellka, moniczka i dyman - te slowa są głównie do was skierowane!!!!!!!!!

Gis_xD

ekhm...ja chciala tylko powiedziec ze ja tu codziennie wchodze i sledze losy daniela i reszty...ale nie komentuje jak nie ma nic ciekawego...no coz...bo co mam wtedy pisac:)
narazie to ja nic ne wiem z zycia daniela ani emmy ani takich tam innych...tak mi przykro.......

pozdro monisia:)

Gis_xD

Samoagresja Polska popiera apel!!!
tylko w chwili obecnej nie mam czasu (matura próbna w 1 klasie- kto to widział????), ale obiecuję poprawę...
pozdro...
agresywna :)

użytkownik usunięty
Gis_xD

jezeli nie ma nic ciekawego to ja np nie komentuje.

pozdro
JUlka:D

ja też ,bo po co

nic ciekawego

nie powinno być tego tematu

:D:D

nie pozdro

Gis_xD

jak to nie powinno go byc...moze ciebie nie powinno byc na tym temacie....kto ci kaze komentowac wogole...grrryyyhhhhhhh.....i' m so evil......:|

ha ha ha pozdro monika:)

danielradcliffe1

moim zdaniem ten temat jest dobry bo możemy sie an kimś wyżyć!!!!hehehehe... i podyskutowac na temat hańby... a najważniejsze ze to jest mój temat!!!!!!!!!!!!!!!!!........ ...... hoiiheihjksdnla.fndkn.....ale jestem porąbana.... jak drewno do kominka...lub wykałaczki....hiehiehie