nie wiem co te dziewczyny widza w nim..... on jest straszny!! bleeeeee!! nie to co zespol us5 :D:D:D:D:D (oni tez sa piekni)
Obrzydzasz go?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! A ty to nie piekna, co???? Myslisz, ze jestes jakas ksiezniczka z bajki?!?!?!?
Może jest piękna, a ty wieśniaro się nie odzywaj bo pewnie ten palant od pottera jest twoim idolem.Na bank! Masz pewnie dziare na plecach z jego iniciałami. A co do kolesia hmm nie jestem znawcą, ale mi wygląda conajwyżej na pedała ,bo ciotą jest na bank i te okulary no no ,no niedojebany poprostu! Faki dla fanów pottera i tego tam aktorzyny.
okej... fajne... co za kultura... nie ma co... a co do tych faków to nawzajem bo tobie to pewnie się Paris Hilton podoba (co za pudernica ...) każdy ma swój gust... a co do us5 to sie zgadzam sweet :B
Łysa... juz sie uspokoj, bo moze cie pozniej szlag trafic. A z moimi idolami sie zgadza. Ale nie nosze nic w rzeczywistosci. Nie stac mnie na takie bajery.
Nie przejmuj się, jak będziesz chciała to moge załatwić zniżke u kumpla.Dla ciebie tak hmm 30%, spoko? A co do tej Hilton to hmm kapowata jest , to już wole tą laske od portiera, wiecie którą...I niezła jest Thurman ,chociaż już troche stara...ghe ghe
KOCHAM paris HILTON !! uwielbiam ta rozowa szmate !! Zadowoleni ?? nie wyrzyci ludzie jestescie... Ale mnie nie przekonacie ze potter jest przystojny.
dlaczego odrazu szmate? lubisz ją i tak ją nazywasz? ja jej nie lubie ale szmatą bym jej nie nazwała:/ a co do tego radcilffe'a to nie ma w nim za grosz męstwa ani tez ładny nie jest a ta czupryna? dajcie spokój.
KAŚKA – po jaką cholerę wstawiasz mu ocenę 1 skoro oceniasz urodę ?? Czy to jest forum piękności ?? NIE. Więc nie wstawiaj oceny, albo wstaw sprawiedliwą. Nie postrzegaj go jako brzydala tylko jako aktora a aktorem jest nie najgorszy. Uzasadnienie „bleeeeee”, „ on jest straszny!!” jest śmieszne.
Rayana – Jeżeli komuś się nie podoba twój IDOL to po co komentujesz to w taki sposób ??
Kaśka może jest ładną dziewczyną, może zna się na urodzie i jej nie ubliżaj, że jest brzydka bo nie masz pojęcia jak wygląda to się nie odzywaj.
Jacek7777@ - miło, że nie oceniasz jego gry jak się nie znasz, ale w ten chłopak nie nosi okularów w rzeczywistości, tylko w filmie. Tak go ucharakteryzowali, a to że tobie on się nie podoba i wygląda Ci na pedała to o czymś może świadczy. Zazdrościsz mu, nic więcej. Nie wiem czy jest ładny czy nie, ale talent chłopak ma i to się liczy w tej branży.
Żuczątko – Chyba nie wiesz co Paris Hilton odpierdacza. Aktorka z niej zerowa, a słowo „szmata” wg mnie bardzo do niej pasuje. Jak się dowiesz co robi przez tą sałatę którą odziedziczyła to może zrozumiesz.
Pozdrawiam i jeżeli macie zamiar wstawiać oceny za urodę to przypominam ze pomyliły wam się Fora.
Całkiem nieżle gra, wyrobi się chłopak na pewno, to widać.
Co do urody, całe szczęście, że to nie ulizany i piękny goguś, bo takich na pęczki, ma dość oryginalny wygląd, podobnie jak Grint i Watson.
ps. szajba, miło, że zmieniłeś zdjęcie, nie mogłam już patrzeć na Bakę:)
Wcale nie gra tak dobrze jak ty mowisz. W niektorych momentach mowi bardzo sztucznie i to zaobserwowalam.
o wreszcie jakas inteligentna osoba... szajbo gratuluje ci... we wszystkim sie z toba zgadzam... :) a do mojego przedmOwcy: spr?buj zagrac lepiej.... :]
pozdro lysa
hm...
jak napiszę co myślę, to oryginalna nie będę, bo dużo już powiedziane zostało...ale powiem tak:
po 1: owszem to nie konkurs piękności
po 2: chłopak cały czas się uczy aktorstwa i jeśliby porównać 1 i 3 część, to wida znaczną poprawę gry...
po 3: część 3 była jakiś czas temu, może z tą oceną aktorstwa poczekajcie aż wejdzie do kin najnowsza...
no i po 4: jeśli już spierać sie o urodę, to porównajcie może sobie zdjęcia zrobione przez paparazzich i te zamieszczone tutaj... znaczna różnica..
widziałam kilka i razem z kumpelkami orzekłyśmy że na żywo wygląda spox...
wiem, że oryginalna nie byłam, ale tak o jest jak sie ma zepsutego kompa i na neta wchodzi raz na jakiś czas i komentuje jako osoba czterdziesta ktoraś...
pozdro...
agresywna :)
Jak słabo...Ja mu niby zazdroszcze?Hehe jasssne. Akurat nie mam czego. Uważam ,że mam fajne życie i nie narzekam, a z wyglądu raczej przebijam tego przypała.Bez ściemy i przesady...
oh... agresywna ty zawsze jestes orginalna... a co do twojej urody (mój przedmówco) nie nie moge powiedziec bo cie nie widziałam ale wywnioskowałam ze masz troche za duże miemanie o sobie... a i tak apropo to mi sie zdaje ze to dobrze ze ci sie daniel nie podoba... bo jak by ci sie podobał to było by coiś nie tak... wiec raczej nie oceniaj jego urody bo sobie ludzie cos pomyslę tylko np. jego gre, wymowe, itp itd
pozdrwki łysa
Pewnie że dobrze. ale ja akurat nie mówiłem zbytnio o jego wyglądzie tylko o tym ,że palant z niego itp.A co do tego mniemania to się nie podniecaj, nie przesadzam ,naprawde jestem przystojny i wogóle.Cóż...trudno hehe.W sumie to nie lubie wszystkiego związanego z portierem i tak wyszło.Pom-pom-pom...