no ja mysle ze ty w to nie wierzysz.....myslalam ze mamy dosc gleboko prawdziwe argumenty swiadczace o tym ze natali raczej nie istnieje z parze z danem....:)
wiecie co przeczytalam w gazecie???????????!!!!!!!!!!!! !!!! ze danowi WĄSY rosną. bzdury do kwadratu!!!!!!!!!!!
jul@
Ja wogle nie mam zdania na temat Danielka i i Natalii.Przecież każdy może być razem!!Anglik z Polakiem,Chinka z Hiszpanem przecież jest takie prawo!!Ale ja bardzo lubie Danielka i Emmcie bardzo!!
Emmcia:)
ale emmciu tu nie o to lazi wogole....chodzi o wyimaginowany ich zwiazek !!!!!! wymyslila go sobie...moze jej sie przysnila a moze mysli ze skoro jest taka sliczna to kazdy jej uwierzy:)
pozdro monika:)
uczepiliście sie wszyscy jakiejś Nanali jak żep pisego ogona . Kim ona tak wogule jest ?????????????????????????
Jest chorą psychicznie żdzirą która mysli, ze Daniel to jej chłopak...no coment...:D
Kitty_16
a kim ty jestes bo jakos sie nie podpisales/as:)?? to jest taka dziweucha ktora prubuje wmawiac ludziom ze chodzi z danielem:) ale malo kto w to wierzy:)
mysle ze to moze byc mozliwe ale ze ma dziweczyne z Polski to juz szczyt głupoty zeby tak myslec :D pozdro
no wiesz to nie jest szczyt glupoty bo jego dziwczyna moze byc polka ktora ma bogatego tatuska i przeprowadzila sie do londynu gdzie poszla do drogiej restauracji na ktora dostala kase od tatuska i zobaczyla daniela......wiec to moze byc!
szczytem glupoty jest raczej to ze jego dziewczyna (wymyslona) i on poznali sie przez neta i umawiaja sie codziennie pod jakim nickiem beda i o ktorej godzinie:) i tam ona go uczy polskiego a on podziwia jej urode przez kamerke komputerowa:P