Danila Kozlovsky

7,4
2 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Danila Kozlovsky
guga_buzka

Roselyn ?

more_than_a_woman

Rose.. pomylilo mi sie ale nie wiem z kim

guga_buzka

w każdym razie, Rose wg mnie trafiona ;)

more_than_a_woman

ani ładna, ani sexy , ani zaokrąglona, i na pewno nie w połowie Turczynka

guga_buzka

traktujesz ten casting zbyt dosłownie, najczęściej nie da się wybrać kogoś kto posiada wszystkie cechy danego bohatera z ekranizowanej książki i idealnie go odzwierciedla

more_than_a_woman

nie. to te wszystkie ekranizacje robia sobie jaja z czytelnikow

guga_buzka

whatever..

guga_buzka

Kazdy wyobrarzal sobie bohaterow troche inaczej..nie mozna wszystkim dogodzic..jednemu sie podoba drugiemu nie..zobaczymy po premierze jak aktorzy sie spisza ;)

użytkownik usunięty
xhulix12

Idealny jako Dymitr *.*

xhulix12

Aktor w miarę pasuje ;) Ale w długich włosach na prawdę nie wygląda atrakcyjnie. Szkoda. Bo Rosjanin, dobrze umięśniony itp. Ale te długie włosy mu nie pasują ;)

patisobczyk

no co racja to racja

xhulix12

W sumie pasuje do opisu książkowego, ale w książce nigdy tej postaci nie lubiłam, m.in. dlatego, że tak go sobie mniej więcej wyobrażałam. Jakiś taki niedźwiedziowaty, stary i ociężały. Nie podobają mi się tacy. Miałam nadzieję, że w filmie zmienią tę postać na lepsze, ale niestety...
Książka niezbyt mi się podobała, głównie przez tę postać właśnie, więc filmu raczej nie obejrzę.

xhulix12

Książki nie czytałam, więc nie miałam wyobrażenia o tej postaci, ale jak dla mnie był rewelacyjny! Przez większą część filmu miałam ciarki. Gorąco polecam! I muszę przeczytać książkę.

Pati1987

Heh czyli pierwsza osoba, którą film VA zainspirował do sięgnięcia po książkę- a po seansie myślałam, że to będzie niemożliwe ;) Mnie ekranizacja rozczarowała...

m_a_c_88

A mnie sie film bardzo podobal ;-) Wiadomo, ze musieli cos pozmieniac ale glowne sceny zostaly, watek utrzymany :-) Mojej wybrednej kolezance, ktora poszla ze mna tylko dlatego, ze ja zmusilam film bardzo sie spodobal i nie zaluje, ze tam ze mna poszla :-) A nawet jej soe Dymitr spodobal co jest dla mnie szokiem :-) Film wg mnie super, wiadomo, ze ksiazka bd lepsza ale nie rozczarowalam sie ;-) nawet Dymitrem a Zoey jak najbardziej pasuje do roli Rose ;)

xhulix12

Trochę nietwarzową ma fryzurę w tym filmie.

xhulix12

Danila w długich włosach wygląda bosko, uśmiech ma uroczy. On jest po prostu HOT.

sahiba000

zgadzam się, no poprostu jest mega HOOOT!