traktujesz ten casting zbyt dosłownie, najczęściej nie da się wybrać kogoś kto posiada wszystkie cechy danego bohatera z ekranizowanej książki i idealnie go odzwierciedla
Kazdy wyobrarzal sobie bohaterow troche inaczej..nie mozna wszystkim dogodzic..jednemu sie podoba drugiemu nie..zobaczymy po premierze jak aktorzy sie spisza ;)
Aktor w miarę pasuje ;) Ale w długich włosach na prawdę nie wygląda atrakcyjnie. Szkoda. Bo Rosjanin, dobrze umięśniony itp. Ale te długie włosy mu nie pasują ;)
W sumie pasuje do opisu książkowego, ale w książce nigdy tej postaci nie lubiłam, m.in. dlatego, że tak go sobie mniej więcej wyobrażałam. Jakiś taki niedźwiedziowaty, stary i ociężały. Nie podobają mi się tacy. Miałam nadzieję, że w filmie zmienią tę postać na lepsze, ale niestety...
Książka niezbyt mi się podobała, głównie przez tę postać właśnie, więc filmu raczej nie obejrzę.
Książki nie czytałam, więc nie miałam wyobrażenia o tej postaci, ale jak dla mnie był rewelacyjny! Przez większą część filmu miałam ciarki. Gorąco polecam! I muszę przeczytać książkę.
Heh czyli pierwsza osoba, którą film VA zainspirował do sięgnięcia po książkę- a po seansie myślałam, że to będzie niemożliwe ;) Mnie ekranizacja rozczarowała...
A mnie sie film bardzo podobal ;-) Wiadomo, ze musieli cos pozmieniac ale glowne sceny zostaly, watek utrzymany :-) Mojej wybrednej kolezance, ktora poszla ze mna tylko dlatego, ze ja zmusilam film bardzo sie spodobal i nie zaluje, ze tam ze mna poszla :-) A nawet jej soe Dymitr spodobal co jest dla mnie szokiem :-) Film wg mnie super, wiadomo, ze ksiazka bd lepsza ale nie rozczarowalam sie ;-) nawet Dymitrem a Zoey jak najbardziej pasuje do roli Rose ;)