to zalezy. lepsze dosrodkowania bije Becks, ale gole z rzutów wolnych Juninho są najpiękniejszymi tego typu.
Ale zobacz na ile prób.Becks kiedy wykonywał w MU powiedzmy zza pola karnego to wchodził 1 na 3.Juninho nigdy tak nie potrafił.A bramki w większości nie zawdzięczał precyzji tylko technice strzału.umiał zakręcić piłke tak by bramkarz miał kłopoty z obroną.
Juninho też madobre dośrodkowanie, ale nie tak dobre jak Beckham. Natomiast jeżeli chodzi strzały to Juninho ma już zdecydowanie lepsze, szczególnie te mocne bomby które opadały w ostatniej chwili pod samą poprzeczkę bramki
Ronaldo zapewne chodzi ci o tego z Portugalii, obecnie najlepiej wykonuję wolne ale Juninho za czasów swojej świetności był lepszy
Co do Carlosa to on miał jedynie mocne kopyto, natomiast zero technik strzału
to sobie zobacz wielki znawco i krytyku piłki nożnej jak podkręcał piłkę - http://www.youtube.com/watch?v=WhVDFEW5348
to sobie sprawdź wielki znawco piłki nożnej co to jest rzut wolny.
manypakiao7
no nie wiem czy najlepiej. widziałeś gole Michela Bastosa z Lyonu?
Bastos również dobrze wykonuje rzuty wolne i jest godnym następcom Juninho, chociarz jeszcze wiele mu do niego brakuje. Z tego co wiem to Juninho ma największą liczbę zdobytych goli bezpośrednio z rzutu wolnego i jeszcze nie zakończył kariery. Dla mnie piłkarz nr 1jeżeli chodzi o wolne
@ brk91 - bez komentarza
Co mi wyjeżdżasz z rzutem wolnym, skoro piszę typ, że Carlos ma zero techniki strzału ( jak tak pisze, to znaczy, że odnosi się do całości, nie tylko do rzutów wolnych) ...
zapomnieliście o Roberto Carlosie, który jak walił z wolnego to bramkarz się chował, żeby go nie zabiło
haha, krzynówek, właśnie. pamiętam jak gościu strzelił piękne bramki Realowi i Romie w LM. nie były z rzutów wolnych ale można je oglądać w kółko.
Alessandro Del Piero. W 2008r. zostały przeprowadzone badania i wskazały, że Del Piero jest najskuteczniejszym wykonawcą stałych fragmentów. Wyprzedził min. Juninho, Ronaldinho, Beckham'a, czy Carlosa.
Coś czytałem,że wrócił do Brazylii zakończyć karierę,a wcześniej po OL grał gdzieś z zjednoczonych emiratach albo Katarze.
Technicznie lepszy Beckham, a najlepsze bomby sadzili Pernambucano i Van Hooijdonk.
Nikt tu nie wspomniał jeszcze o RIVALDO, więc ja wspomnę :-)
No i Forlan, może nie jest skuteczny, ale jak już strzeli bramkę z wolnego, to jest to piękna brameczka