David BeckhamI

David Robert Joseph Beckham

8,8
754 oceny występów osoby
powrót do forum osoby David Beckham

David Beckham czy Juninho Pernambucano

to zalezy. lepsze dosrodkowania bije Becks, ale gole z rzutów wolnych Juninho są najpiękniejszymi tego typu.

de_niro_fan_500

Ale zobacz na ile prób.Becks kiedy wykonywał w MU powiedzmy zza pola karnego to wchodził 1 na 3.Juninho nigdy tak nie potrafił.A bramki w większości nie zawdzięczał precyzji tylko technice strzału.umiał zakręcić piłke tak by bramkarz miał kłopoty z obroną.

użytkownik usunięty
de_niro_fan_500

Juninho też madobre dośrodkowanie, ale nie tak dobre jak Beckham. Natomiast jeżeli chodzi strzały to Juninho ma już zdecydowanie lepsze, szczególnie te mocne bomby które opadały w ostatniej chwili pod samą poprzeczkę bramki

Ronaldo i Roberto Carlos najlepiej

użytkownik usunięty
tomasz_user

Ronaldo zapewne chodzi ci o tego z Portugalii, obecnie najlepiej wykonuję wolne ale Juninho za czasów swojej świetności był lepszy
Co do Carlosa to on miał jedynie mocne kopyto, natomiast zero technik strzału

to sobie zobacz wielki znawco i krytyku piłki nożnej jak podkręcał piłkę - http://www.youtube.com/watch?v=WhVDFEW5348

brk91

to sobie sprawdź wielki znawco piłki nożnej co to jest rzut wolny.

manypakiao7
no nie wiem czy najlepiej. widziałeś gole Michela Bastosa z Lyonu?

użytkownik usunięty
de_niro_fan_500

Bastos również dobrze wykonuje rzuty wolne i jest godnym następcom Juninho, chociarz jeszcze wiele mu do niego brakuje. Z tego co wiem to Juninho ma największą liczbę zdobytych goli bezpośrednio z rzutu wolnego i jeszcze nie zakończył kariery. Dla mnie piłkarz nr 1jeżeli chodzi o wolne

@ brk91 - bez komentarza

de_niro_fan_500

Co mi wyjeżdżasz z rzutem wolnym, skoro piszę typ, że Carlos ma zero techniki strzału ( jak tak pisze, to znaczy, że odnosi się do całości, nie tylko do rzutów wolnych) ...

użytkownik usunięty
brk91

Przeczytaj sobie tytuł głównego wpisu a dopiero później komentuj

zapomnieliście o Roberto Carlosie, który jak walił z wolnego to bramkarz się chował, żeby go nie zabiło

piotrek1112

Krzynówek też;PP

fauzi

haha, krzynówek, właśnie. pamiętam jak gościu strzelił piękne bramki Realowi i Romie w LM. nie były z rzutów wolnych ale można je oglądać w kółko.

Alessandro Del Piero. W 2008r. zostały przeprowadzone badania i wskazały, że Del Piero jest najskuteczniejszym wykonawcą stałych fragmentów. Wyprzedził min. Juninho, Ronaldinho, Beckham'a, czy Carlosa.

pablo1503

Najlepiej wolne Juhninho wykonywał czy tam wykonuje! Gra on jeszcze wogóle?

Michal1992

Coś czytałem,że wrócił do Brazylii zakończyć karierę,a wcześniej po OL grał gdzieś z zjednoczonych emiratach albo Katarze.

Juninho-najlepiej

Najlepiej wolne wykonywał Pieere van Hooijdonk. Oczywiście jakieś osiem lat temu.

Technicznie lepszy Beckham, a najlepsze bomby sadzili Pernambucano i Van Hooijdonk.
Nikt tu nie wspomniał jeszcze o RIVALDO, więc ja wspomnę :-)

Dark_Wotisuwin

Aha, i jeszcze LESZEK PISZ! :-D

Rogerio Ceni

No i Forlan, może nie jest skuteczny, ale jak już strzeli bramkę z wolnego, to jest to piękna brameczka

DB7