David JanerI

David Janer Oliveras

7,5
142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Janer

Z tego co tu widzę to w spisie brakuje paru filmów i seriali, w których miałam przyjemność go oglądać. Rzeczywiście świetna gra aktorska, tylko szkoda, że jest sławny tylko w Hiszpanii, marnuje się tam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
asiorzyca

No jest kilka tytułów wartych chociażby publikacji na Filmwebie, to fakt, ale są to produkcje Hiszpańskie, które do Polski raczej się nie
powinna znaleźć, i się nie znajdują, David Janer, się nie marnuje bo dzięki Hiszpańskim reżyserom z którymi pracuje od dawna znalazł się na liście najlepszych aktorów świata, choć mało znany gdzie nigdzie, teraz my możemy go poznać w filmie i serialu "Aguila Roja".
A to wielki hit, i doskonała oprawa zdarzeń :)
pozdrawiam, i więcej entuzjazmu do tematu :)

Ależ entuzjazm to mam :). Chodziło mi bardziej o to, że David marnuje swój talent aktorski grając TYLKO w hiszpańskich produkcjach. Osobiście cieszę się, że dzięki Hiszpanii mogłam poznać tego aktora, ale uważam, że on zasługuje na wiele więcej. Mówię to z obiektywnego punktu widzenia :)

użytkownik usunięty
asiorzyca

Wiem, i doceniam to przez twoje wypowiedzi, źle to sformułowałem, ale masz racje, bo faktycznie się marnuje :)
Może to go nie ograniczy i zacznie aktorsko podbijać cały świat, wszystko przed nami :)