David LynchI

David Keith Lynch

8,7
12 282 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby David Lynch

Chcialam tylko podzielic sie swoja opinia. Kiedys gdy mialam 17-18 lat ogladalam Mulholland. kompletnie nie rozumilam. Bylo dziwne i w ogole glupawe. Niedawno Dzikosc serca. Lyncha. Mysle sobie "sie ludzie podniecaja to obejrze". Tragedia. Nie ogladac. Prawie caly przespalam. Ale z miesiac temu znow obejrzalam Mulholland. I po prostu sie zakochalam. Chodzi za mna caly czas. I podoba mi sie to ze musze myslec o co w nim chodzilo. Ze musze obejrzec jescze raz zeby wszystko wyłapac, dopasowac. Moze tez tego doswiadczycie. :D pozdrawiam

GoHa

zdecydowanie;] z tym, że ja mam obecnie 18lat, obejrzalam Mulholland drive jakieś dwa dni temu i z miejsca jestem zautoczona tym filmem;] nie mogę o nim przestać myśleć, nadal staram się go poskładać do tzw. k*py ;] niesamowite wrażenia mam po seansie:)

pozdr.

Tarantinka19

A ja mam 15, mulholland obejrzałem jakiś rok temu i od tamtego czasu to jeden z moich ulubionych filmów xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
shiroi_kumo

a przepraszam bardzo, dlaczego tak uważasz??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
shiroi_kumo

psychika jest różna. Są osoby które w wieku 18 lat nie będą wystarczająco dojrzałe do takich filmów a są takie które w wieku tych 14 czy 15 są. Niestety w internecie utarł się stereotyp "słiitaśnych" czternastolatek, i piętnastoletnich dresów, którzy co 2 słowo piszą ku*wa a pójść przez u i si. Na szczęście nie wszyscy tacy są, ale ogół skazuje tych odrobine dojrzalszych na ciągłe komentarze na temat wieku itd. :/