Jest świetnym aktorem ! Szczególnie Go cenię za rolę Herculesa Poirota w kryminałach Agathy Christie ! Gdy David Suchet gra Herculesa czuje się idpowiednią atmosferę, ma się wrażenie, że się uczestniczy w tej opowieści!!! On jest doprawdy niezastąpiony !!! Oby żył jak najdłużej (czego, tak przy okazji, życzę wszystkim :) ) Buziaki :* ! PA
To fakt. Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam go w roli Herculesa Poirot już wiedziałam, że nigdy z żadnym innym aktorem nie będzie mi sie ta postać kojarzyła. David Suchet jest do tego stworzony. Teraz, gdy czytam jakąś postać Christie z tym detektywem, wyobrażam sobie właśnie jego.
zgadzam sie w 100% jeste rewelacyjny jako poirot... mam nadzieje ze uda mu sie zagrac w jak najwiekszej liczbue filmow bedacych ekranizacjami powesci christie... p.s.w morderstwie doskonalym tez byl swietny
David Suchet jest urodzony do roli Herculesa Poirot!!!! On chyba tylko po to się urodził!!!!! Jest fantastycznym aktorem ,bardzo go podziwiam!!!
Zgadzam się z Wami!!!! Nie będę powtarzać, ale poprostu brak mi słów jak niesamowicie David Suchet wcielił się w rolę Poirota!!! On jest najlepszym Herkulesem Poiorotem i nikt nie będzie lepszy!!!!!!!
POPIERAM W 100%!!
Nie wyobrażam sobie inne aktora, Poirot właśnie był niski, troszkę okrąglutki, miał tak cudny wąsik, chodził drobnymi kroczkami, miał jajowata głowę!
WYPISZ WYMALUJ!!
Powinnien dostac jakąś nagrodę za wkład w film ;-)