David TennantI

David John McDonald

8,5
23 776 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Tennant
Kretol11

A Tom, Jon i Pat i tak sa najlepsi

Kretol11

A mnie właśnie irytuje w Macie ta cała infantylność, wymieszana z ''dorosłością'' objawiającą się mniej więcej raz czy dwa na sezon. Wg mnie David jest jednym z idealnych doktorów, inny od reszty, z własnym stylem, zadziorny, wygadany i odpowiedzialny, kiedy trzeba i właśnie w takiego doktora wierzę, takiego, który zawsze jest o krok naprzód od wszystkich, a nie takiego, który sprawia wrażenie dziecka błądzącego we mgle (Matt). A ta opinia, że David jest wskazywany na najlepszego z powodu wyglądu i rodzaju fanek, jest niesprawiedliwa, generalizująca i nieobiektywna :)

Ted34

No nieco przesadziłem ale byłem na fazie Doctorowej! Skasował bym ten post ale nigdzie nie widzę takiej opcij

Ted34

http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Who-2005-199691/discussion/Dlaczego+Matt+Smi th+jest+najlepszym+Doctorem+z+New+Who,2587160 Tutaj lepsza wypowiedz i za to obiektywna ze strony fana starych seri! W skrócie nie podoba mi się że połączona wygląd Tennanta z posturą przystojniaczka w postaci 10 i serial stał się operą mydlaną playboya Doktora i to często sprawia że fanki lgną!