Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

myślałam, że to ja mam badziewne imię... nie dosyć, że ten osobnik nie ma najmniejszego talentu, to jeszcze tak się "wabi"... bez jaj, ja tak bym psa nawet nie nazwała!
P.S wiem, iż panuje tu moda na pytania typu: "a jak Ty się nazywasz?", więc uprzedzam, aby pomyśleć przed odpisaniem na moją kwestię.

Phoebe123

phoebe123 jak wczesniej pisalam cos przeciwko tobie to teraz ci wspolczuje
ze wdalas sie w "konwersacje" z takimi "ludzmi" w ogole masakra jakies
niedorobione lesby sel :* , a moze powinno byc pocaluj mnie w dupe plosiem
.. bleh ...

Phoebe123

Ja? To było do mojej Sel;*
Ooo mistrzyni ortografii się znalazła?
Ps. Seeel dodzwonić się do Ciebie nie mooge noo!;*

xDDDDD

to napraw telefon...

xDDDDD

popieram was dziewczyny niech mistrzyni ortografii da sobie spokuj i pujdzie pod księżycową kołderke nynusiać!!!!!!!

Phoebe123

Ja jestem zapracowaną osobą i piszę haha razem żeby było szybciej
Co do tego że zdanie kończy się kropką to jestem pełna podziwu że to wiesz! A wcale nie muszę dawać kropki to forum nie piszę wypracowania zrobię jak chcę

Frantic_Girl

Seli, lepiej bym tego nie ujęła;* Alysska ma na to czas, bo wiesz....kazda wieczorynka się kiedyś kończy;)

Frantic_Girl

oo, a nie wiesz, że forum publiczne nie jest twoim prywatnym notesem?
a co możesz tam robić? disnej srannel oglądać? zajęcie, rzeczywiście...
o, a twoja mili, mówiła, że to ty możesz mnie czegoś nauczyć... a stało się odwrotnie...

Phoebe123

Miałam iść i co? Chcesz pouczać starszych?
Mili padł mi muszę podłączyć do ładowarki:)

Frantic_Girl

to szybko...

Frantic_Girl

Ok, to podłącz, bo dawno nie gadałyśmy:D Mi też zaraz padnie;(

xDDDDD

Disnej Sranel? Mistrzyni ortografii...Pisze się Disney Channel:)

Phoebe123

Tak się składa że robię dużo ważnych rzeczy a tego twojego "disney sranel" nie oglądam...Mój notes to nie jest ale nikt mi nie zabroni tak pisać. A niby czego mnie nauczyłaś? Jak robić z siebie idiotkę na forum?

Frantic_Girl

Właśnie, Sel.. Bardzo przydatna lekcja:)

Frantic_Girl

brawo sel :P:P

Versatile_Nat

A dla mnie to gdzie, co?xD

xDDDDD

tak tak mili,dla Ciebie tez ;P:P:P

Versatile_Nat

A dziękowaćxD Demi....Alysske zatkało:D:D A jednak, nie radzi sobie z żałosnymi krejzi krejzolkami;D Smutne...

xDDDDD

no i patrzcie moje krejzi krejzolki :P:Palysske zatkało :D

Versatile_Nat

No widzisz Demi:D:D Nasza krejzolsko disneyowska moc trzech wszystkich powalaxDxDxD Zalosne....Twój ulubiony tekst, prawda Alyssko?

Phoebe123

Jak widać...Ale my żałosne jesteśmy :D

Frantic_Girl

Wiem Selenko;* Ahhhh jak ja kocham być żałosnąxD

xDDDDD

tak dokładnie ;P:Pah kochamy byc żałosne :***:D

Versatile_Nat

No jak to my;* Mooje kochane dziewczynki;**** Selenko, Demi....Jakie to wszystko zalosne:DxD

Phoebe123

No ba xD
Oj Alysska się wystraszyła i uciekła...biedactwo.

Frantic_Girl

Dokładnie..Na przyszłość nie będzie zadzierać z żałosnymi krejzi krejzolkami:D

xDDDDD

własnie ;P:Pz nami nie warto zadzierać,nie mili?:D:D:D:**

Versatile_Nat

Oczywiście że nie:D Z każdym ale z nami? Z mocą trzech? Nie wartoxD:D

xDDDDD

oo, co już nie piszecie? a i karinko, ty uważasz, że jesteś mądra?? "disney srannel, a disney channel", co to ma wspólnego z ortografią? słuchamy...
P.S wiem, że dużo, ale dokładnie ile?

Phoebe123

Karinko? Tak tez nie pozwoliłam ci do siebie mówić;) Dokładnie ile? Sama sobie "oblicz" ok?

xDDDDD

no, ale ja nie wiem, jak "oblicza(ehh)" się takie rzeczy...to jakaś nowa matematyka, karinko, tak?

Phoebe123

Taaak:) Nazywa się "Matematyka sposobem Alysski";)

xDDDDD

a no to ja się jej chętnie nauczę... pewnie mari ci pomagała ją tworzyć, co nie?

Phoebe123

i znowu się Mariki czepiasz?ona tu nic nie ma do rzeczy.......i nie mów do niej mari!to nie twoja koleżanka

o nieeeeeee mili!sel!ja zapomniałam,że alysska ma ferie teraz nieeeeeeeeeeeee!masakra,no ale jakoś będzie trzeba to przeżyć.......

moje Wy:***

Versatile_Nat

Ale ja i Mari też mamy feriexD Niee, my nie tworzymy matematyki, nic w tym ciekawgo:D
ps. Dziewczyny, wczoraj z Mari do 2:30 w nocy gadałyśmyxD Szaleństwo normalnie:D

xDDDDD

wiem :P:PMari do 6 :Djeszcze mi sms o 5.25 napisała :Pa ja tak mocno spałam,że nie słyszałam nawet xD

Versatile_Nat

Mari z Kariną, wpadają na baardzo genialne pomysły , tudzież musze Cię zaskoczyć nie pomogłam jej tego wymyślić ii bardzo mi przykro z tego powodu ;(

A wracając do tematu ...
Demetria to bardzo ładne imie ;) nie wiem czy zauważyłaś ale Polskie imie to nie jest ;)) więc ... tam panuje inna "moda"

Pozdrawiam Moc trzech : Mili , Sel , Demi ;*:*:*

Czeeeekoladova.

Phoebe123

Ja też pozdrawiam xD Dziewczyny moje :** :)

Frantic_Girl

Moje Wy KochanexD Mari, my to mamy takie pomysły ze....xD Kto normalny siedziałby do 2:30?xDxD Pamięeeetaj, siedzimy caaałą wiecznośćxD

xDDDDD

Ale wiecie, Alysska pewnie chciała żebyśmy pozdrowiły Mari, dlatego o niej wspomniałaxD Tak więc Mari, masz pozdrowienia od Alysski;D:*

xDDDDD

tak, mari ma anty-pozdrowienia od alysski:)

Phoebe123

Anty? Oj Alyssko, ładnie to tak kłamać? Przecież wszyscy widzimy, jak bardzo próbujesz podlizać się Mari:D

xDDDDD

haha dobre mili :P:P

Versatile_Nat

Dzięki Demi;*:D

Versatile_Nat

Już myślałam że lachony na forum Orlando Blooma są żałosne,ale wy to już przechodzicie same siebie.Dalej sobie przytakujcie i mówicie jak się koffacie i loffciacie a Alyssa to samo ZUO ,bo nie lubi SweetDemi czy jak jej tam.

Jenks

Oczywiście;)

Jenks

kroniki z Czarnobyla widze że Cie tam nieżle zmutowali!
A tak pozatym jak jest w Czarnobylu?
Słyszałem że tam zmutowane jaszczurki ludzi gonią i przyrodzenia i inne klejnoty odgryzają???

Phoebe123

to pewnie ty masz nie równo pod sufitem i nie wolno Ci za to obrażać i winić całego świata bo on bogu winny niczego nie jest. I odczep się od Demi. Demetria to ładne imie. A jakie ty masz imie??? Albo już wiem nie odpisuj pewnie Hunegunda albo coś w tym stylu ale to nie twoja wina bo to rodzice nadają imiona i nie wiń Demetrii za jej imie choć niewiem co Ci się wnim nie podoba?

black23

niech żadzi moc Trzech.
A jest tam miejsce na moc czwartego???
Odpiszcie słodkie dziewczyny???

black23

black23, Ty masz coś z głową?

Phoebe123

a poza tym, to ja nie znam imienia "Hunegunda"...
gratuluję "zdrowego" umysłu... jeśli krytykuje jej imię, to ja mam już oczywiście badziewne, tak? otóż, ja mam na imię Katarzyna(wiem, wiem, masz zamiar wyśmiać... odbieram Cię jako osobnika niedorozwiniętego, jeśli tak twierdzisz...). i ja jestem chińską cesarzową jeśli demetria to ładne imię...