Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

myślałam, że to ja mam badziewne imię... nie dosyć, że ten osobnik nie ma najmniejszego talentu, to jeszcze tak się "wabi"... bez jaj, ja tak bym psa nawet nie nazwała!
P.S wiem, iż panuje tu moda na pytania typu: "a jak Ty się nazywasz?", więc uprzedzam, aby pomyśleć przed odpisaniem na moją kwestię.

Phoebe123

nie akurat Zle mnie odbierasz bo Katarzyna to bardzo pospolite i piękne imię jeśli tak naprawde masz na imię to powinnaś być z niego dumna. Znam kilka Katarzyn i wszystkie są ładne więc ty pewnie też!!!

Phoebe123

Siemka jak tam starzy wyjadacze a Kasia to naprawde ładne imie...

Phoebe123

To imie jest za ładne by je wyśmiać. Jeśli naprawde myślisz że bym je wyśmiał to mnie napewno nie znasz!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Phoebe123

Sorry, że sie wtrącam, ale czy wy wiecie po co jest ten portal??
Jest po to, byt wyrażać swoje opinie na temat sław, filmów itp.
A nie do tego żeby siękłócić!!
Wy sie nawet czepiacie tego, że ktoś sie pomyli w pisowni!!
Może i Aysson sie imie "Demetria" nie podoba, ale inny tak.
Tyle, że każdy może mówić czy mu sie podoba i nie można tę osobę za to winić!!
I prosze was-darujcie sobie bo to sierobi żałosne...

Black23 posłuchaj.

Po pierwsze. To chyba mój wybór jaki mam pseudonim. Nie wiesz co oznacza i czego się tyczy. Więc siedź cicho. Równie dobrze mogę się uczepić twojego Hot zdjęcia z jednym ze słit Jonasów(nie, nie wiem ,który to i nie sądzę aby było mi to do życia potrzebne).I co? Obrazu zostanę zbluzgana i zmieszana z błotem. Ty w ogóle jesteś chłopakiem?

Po drugie. Ty chyba naprawdę gówno wiesz o Czarnobylu, pewnie się nawet nie zastanawiałeś gdzie to jest, ale pomińmy szczegóły(podpowiem że w takim dużym kraju we wschodniej Europie, znasz kierunki? Oj przepraszam zapomniałam! Kierunki są dopiero w 4 klasie podstawówki.).Na przyszłość radzę trochę poczytać zanim zaczniesz wypisywać te bzdury. Wystarczy wpisać w Google ‘CZARNOBYL’, będą różne strony, nawet wikipedia dostarczy trochę wiedzy. Zresztą nie mieszkam w Czarnobylu. Nie powiem Ci jak tam jest. Pojedź i sprawdź. Mam nadzieję że zwabisz jakieś zmutowane jaszczurki które zrobią to co myślisz, że robią.

Po trzecie. Jestem dziewczyną jeśli nie zauważyłeś/łaś a mój pseudonim to nie kroniki z Czarnobyla tylko KOMORNIK Z CZARNOBYLA! No cóż .Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Oj znów zapomniałam. W twoim przypadku nieopanowanie umiejętności dokładnego czytania jest zrozumiałe.

Po czwarte. Nie będę dyskutować z kimś kto ocenił Słit Demi na 10.

Teraz możecie mnie zbluzgać, wychłostać, zmieszać z błotem, utopić, otruć ,zabić, wyciąć żebra, przewalcować i co tylko chcecie. Miło będzie patrzeć jak się jeszcze bardziej upokarzacie.

Jenks

pewnie że wiem. W 1980-którymś był tam wybuch elektrowni atomowej i wszystko w okolicy zostało pożądnie i śmiertelnie napromieniowane. Teraz nadal są tego objawy np. choroby rakotwórcze to nie tylko są wywołane paleniem papierosów ale także właśnie eksplozją reaktora jądrowego na Ukrainie. Inne skutki to np mutacje fauny i flory w okolicach elektrowni ale także rodzenie się biednych - dzieci niepełnosprawnych a tak wogóle nie mam zamiru zrobić z tobą tego co tam napisałaś...

black23

W latach 80-tych Ukraina nie istniała.

Jenks

Znam kierunki świata i wiem że jest ich osiem-cztery podstawowe:wschód,zachód,północ i południe. Dodatkowe są połączeniem dwóch głównych. Tak wogóle to każdemu się może zdażyć że się w czymś pomyli. Tak wogóle to czwartą klasę mam już dawno za sobą a ty ile masz lat???

black23

Ech.Wiedziałam,że tak będzie.Od razu sypią się pytania o wiek.Po za tym kobiet się nie pyta.Nie wiesz?Ja wcale nie twierdzę,że ty chodzisz do podstawówki, po prostu chciałam zauważyć,że ten wasz chłam,Demetrię Lovato i inne ''wspaniałe'' gwiazdki lubią przede wszystkim dzieci z podstawówki.Czy tak trudno się domyślić?

Cóż Alyssa,widzisz,że chyba z nawrócenia nici.

A tak ''wogóle'' to piszę się W OGÓLE.Informacja na przyszłość.

Ps.Uwierz,że ja tez mam 4 klasę dawno za sobą.
A jeżeli mamy być dokładni to są 32 kierunki świata.Dobra,dobra już nic nie mówię.

Jenks

Bardzo śmieszne a tak w ogóle to z polskiego nigdy nie byłem geniuszem.
Zato z gastornomii idzie mi rewelacyjnie.

Phoebe123

Wiem, ze wszystkie się lovciacie, kochacie. Pomyślcie jakby to wygladało w realu. Ktoś by powiedział, ze nie podoba mu się imie Demi, a wy od razu zaczęłybyście na kogoś najeżdżać i przytakiwać "Pięknie Demi" i dawać buziak? Jeśli tak to macie rzeczywisci epoprane mózgi. Kiedy podrośniecie zobaczycie jakich debili robiliscie z siebie jeszcze dwa lata temu. Pozatym forum jest po to aby wyrazić swoją opinię. Polskę nie obchodzi to, ze rozładował ci się telefon X.x Macie gg? Piszcie.
Co do imienia, jest bardzo ładne. Zawsze wolałam oryginalniejsze :).
Zresztą Demi Lovato jest 100 razy ładniejsza od Miley i Seleny. I ma większy talent do wszystkiego co robi. Takie moje skromne zdanie na koniec. :)

Phoebe123

do autorki postu:

od światopogląd skopiowane:
alyssa, czego ty chcesz paszczurze, nie widzisz, że przygaszam cię debilu każdym słowem? jesteś totalnym kretynem, wiem że oszukujesz siebie że jestem deva ;)) mogę być dla ciebie deva, mogę być dla ciebie cathy czy ta druga megan czy tez antycathy ;)) jak chcesz , odnieś się do swoich błędów:
weź "kotku", co ty masz z tą refleksją? nowe słówko się znalazło w naszym słowniku? ojoj, jakie przykre:(( a poza tym to co to ma wspólnego z matmą? "kotku"? no co? odebrało ci mowę, paszczurze jeden? co? i zdanie się kończy kropką, więc ja proponuję się tobie pouczyć!!!
- według ciebie przykre jest rozwijanie swoich możliwośći, zdolności, poszerzanie zakresu własnych słów?
no to dopiero jest przykre :))
albo to:
o kur** weź się odpier***
- no cóż....
albo to:
" aha, i naucz się interpunkcji, bo nie wiesz, że trzeba posługiwać się znakami przystankowymi !"

SKARBIE! ZAPAMIęTAJ RAZ NA ZAWSZE! ZNAKI TE NAZYWAMY PRZESTANKOWYMI, A NIE PRZYSTANKOWYMI

PRZESTANKOWE!!!!
albo to:
- no światopogląd (autor antycathy") :D toś klasę wykazujesz... :D ale to dobrze :D przynajmniej jest się z kogo pośmiać xD

-wiem że wykazuję klasę, jakąś przynajmniej mam, posiadam, niestety twój malutki móżdżek nie potrafi pojąć, tak prostej regułki jak ta: antycathy i światopogląd to dwie różne osoby
k0t3CzQ czy ty nie rozumiesz ilu tu masz wrogów?
aha ps. przytoczę twoją błyskotliwą wypowiedź na moim koncie
"o kurw* spierdal***!!! I po h** włazisz na mój blog? małą śmierdząca pijawko?"
powalające czyż nie? ojej, cathy się zezłościła! oh, okrutna jestem,
spróbuję jeszcze raz:
pomyslmy... dlaczego nikt cie tu nie lubi:
1. jestes glupia? oczywiste
2. masz kompleksy? najprosciej
3. nie ma osoby ktore moze nad toba zapanowac? zbyt oczywiste
4. jestes obrzydliwa sekutnica?? kurcze.... zbiera sie co?? mozna jeszcze tego tysiace wymienic, niestety, wiec moze pomysl sama, usiadz na swoim grubym dupsku, pogadaj ze swoim najlepszym przyjacielem: firefox czy tam explorer i zastanowcie sie razem: dlaczego nikt nie lubi cathy?

albo to:
- masz 10 lat? typowo xD
komentarza u góry nawet nie czytałam

- pewnie że nie czytałaś
1. nie jesteś za bystra na to
2. nie umiesz czytać
3. nie myślisz
4. nie potrafisz się bronić ( a jeżeli już to robisz to piszesz że ktoś ma max 10 lat)
zadam ci skromne pytanie, dlaczego twierdzisz że wszyscy którzy inteligentnie cię dołują i sprawiają że jesteś jeszcze głupsza niż jakikolwiek renesans o tym wie mają 10 lat? ostatnio było 11, zjechało do 10? piękny jest ten świat... z dnia na dzień jest się młodszym! i to o cały rok! bardzo inteligentnie

odnieś się do tych swoich żałosnych wypowiedzi, później zamieniaj się ze mną w dyskusję i utożsamiaj z kim chcesz,

Phoebe123

PEWNIE ZE MASZ BADZIEWNE IMIE ;) TY CALA JESTES BADZIEWNA

KOPIUJE JESZCZE RAZ, BO WIDZE ZE TO BIEDNE, BRUDNE DZIECKO BOI SIE ODNIESC DO TYCH WYPOWIEDZI, BO WIE JAKIM ZAKOMPLEKSIONYM DZIECKIEM JEST

10ciolatka?? ja?? haha ;) no to dziesięciolatka wyciągnie teraz mocną ripostę napisaną przez światopogląd:

megan, czego ty chcesz paszczurze, nie widzisz, że przygaszam cię debilu każdym słowem? jesteś totalnym kretynem, wiem że oszukujesz siebie że jestem deva ;)) mogę być dla ciebie deva, mogę być dla ciebie cathy czy ta druga megan czy tez antycathy ;)) jak chcesz , odnieś się do swoich błędów:
weź "kotku", co ty masz z tą refleksją? nowe słówko się znalazło w naszym słowniku? ojoj, jakie przykre:(( a poza tym to co to ma wspólnego z matmą? "kotku"? no co? odebrało ci mowę, paszczurze jeden? co? i zdanie się kończy kropką, więc ja proponuję się tobie pouczyć!!!
- według ciebie przykre jest rozwijanie swoich możliwośći, zdolności, poszerzanie zakresu własnych słów?
no to dopiero jest przykre :))
albo to:
o kur** weź się odpier***
- no cóż....
albo to:
" aha, i naucz się interpunkcji, bo nie wiesz, że trzeba posługiwać się znakami przystankowymi !"

SKARBIE! ZAPAMIęTAJ RAZ NA ZAWSZE! ZNAKI TE NAZYWAMY PRZESTANKOWYMI, A NIE PRZYSTANKOWYMI

PRZESTANKOWE!!!!
albo to:
- no światopogląd (autor antycathy") :D toś klasę wykazujesz... :D ale to dobrze :D przynajmniej jest się z kogo pośmiać xD

-wiem że wykazuję klasę, jakąś przynajmniej mam, posiadam, niestety twój malutki móżdżek nie potrafi pojąć, tak prostej regułki jak ta: antycathy i światopogląd to dwie różne osoby
k0t3CzQ czy ty nie rozumiesz ilu tu masz wrogów?
aha ps. przytoczę twoją błyskotliwą wypowiedź na moim koncie
"o kurw* spierdal***!!! I po h** włazisz na mój blog? małą śmierdząca pijawko?"
powalające czyż nie? ojej, cathy się zezłościła! oh, okrutna jestem,
spróbuję jeszcze raz:
pomyslmy... dlaczego nikt cie tu nie lubi:
1. jestes glupia? oczywiste
2. masz kompleksy? najprosciej
3. nie ma osoby ktore moze nad toba zapanowac? zbyt oczywiste
4. jestes obrzydliwa sekutnica?? kurcze.... zbiera sie co?? mozna jeszcze tego tysiace wymienic, niestety, wiec moze pomysl sama, usiadz na swoim grubym dupsku, pogadaj ze swoim najlepszym przyjacielem: firefox czy tam explorer i zastanowcie sie razem: dlaczego nikt nie lubi cathy?

albo to:
- masz 10 lat? typowo xD
komentarza u góry nawet nie czytałam

- pewnie że nie czytałaś
1. nie jesteś za bystra na to
2. nie umiesz czytać
3. nie myślisz
4. nie potrafisz się bronić ( a jeżeli już to robisz to piszesz że ktoś ma max 10 lat)
zadam ci skromne pytanie, dlaczego twierdzisz że wszyscy którzy inteligentnie cię dołują i sprawiają że jesteś jeszcze głupsza niż jakikolwiek renesans o tym wie mają 10 lat? ostatnio było 11, zjechało do 10? piękny jest ten świat... z dnia na dzień jest się młodszym! i to o cały rok! bardzo inteligentnie

odnieś się do tych swoich żałosnych wypowiedzi, później zamieniaj się ze mną w dyskusję i utożsamiaj z kim chcesz,

megan_19

Totalna racja. Radze wam ją olać, ona ma zabużenia mózgowe, a pozatym co to za imie Alysska dupysska.
Ochyda.
Info dla Alyssy lecz się.

Phoebe123

Wogule nie wiesz o czym mówisz, Demi jest super i ma mase superowych talentów. A ty sama jesteś głupia i ciagle i bez przerwy się mylisz, kłamiesz i wogule nie wiesz chyba co mówisz, zastanów się zanim coś głupiego i nie prawdziwego powiesz.

Anik81

Hej pokemonku!! Mała errata:
*w ogóle
**ohyda

Phoebe123

Demi jest utalentowana i ładna i nie wybrała sobie imię takie ma i mi się podoba. Ty masz talent do kłutni!!!!

Olka_xD

Popieram Was wszystkich co dobrze mówicie o Demi ale dajcie też coś powiedzieć Alyssce. Nie krytykujcie ją za to co twierdzi o innych . Sam kiedyś byłem inny, nie byłem zbyt popularny, byłem kujonem oprócz j. polskiego bo z tego zawsze żle mi szło. Tak czy inaczej najlepszym lekarstwem jest sport. Zacząłem trenować rozwijać talent, zauważył mnie łowca talentów i ufundował stypendium więc kto wie może zaniedługo będe grał w reprezentacji. Po tym sukcesie wszyscy mnie lubią i jestem najpopularniejszą osobą w szkole. Sport koi gniew i nerwy oraz kończy kłutnie sprubujcie to może przestaniecie się wyzywać!!!

Phoebe123

zastanawiam się czy macie pojęcie jak żałosna jest ta wasza dyskusja.

Phoebe123

Widzę że Allyska zmieniła sobie nick. Co zbrzydł Ci???

black23

"Totalna racja. Radze wam ją olać, ona ma zabużenia mózgowe, a pozatym co to za imie Alysska dupysska.
Ochyda.
Info dla Alyssy lecz się"
umie ktoś ją rozczytać?

Phoebe123

Niestety nikt;)
A ja powiem to co kiedyś już mówiłam:Ci wszyscy którzy twierdzą,że jest najlepszą aktorką po prostu muszą dorosnąć,lub nie widzieli prawdziwych gwiazd(np.Viggo Mortensen,Meryl Streep)w akcji;)

Phoebe123

A Demi Moore też uważasz za marną aktorkę tylko, dlatego, że ma oryginalne imię? Albo Keira Knightley? Co ma piernik do wiatraka?! Rozumiem, nie lubisz jej, ale, BŁAGAM, nie przyrównuj imienia do umiejętności aktorskich xDD

Keira2016

a czy ona ma jakiekolwiek "umiejętności aktorskie"?
BŁAGAM nie porównuj tego beztalencia do Demi Moore, albo Keiry Knightley!!!

Phoebe123

ona jest lepsza od wszystkich!! No nie Selena gomez jest lepsza ale phenobe to ja nawet psa bym nie nazwala

Selenka22

Selenka22 twoja wypowiedź mnie po prostu rozbawiła! Świadczy o twoim 'wysokim' poziomie inteligencji. Boże! Tak przeglądałam twoje konto i wszędzie Disney! Trzymajcie mnie. Oczopląsów dostanę xd. Jeszcze niedawno zachwycałam się Disneyem, ale, gdy obejrzałam trochę więcej, ambitniejszych filmów zrozumiałam, że Miley, Selena, Demi, Jonasi i te inne marne gwiazdeczki nie mają kompletnie talentu aktorskiego. Prędzej czy później w końcu Was coś oświeci, bo chyba do 20 nie będziecie oglądać 'Czarodziejów z Łewrli plejs' czy 'Hannie Montanie'. Rozumiem 10 latki, najwyżej 12 latki mogą to oglądać, ale żeby nastolatki takie badziewia oglądały?! Dorośnijcie. Te seriale to jedna wielka DZIECINIADA. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Wyraziłam tylko swoją szczerą opinię.

Phoebe123

Do autorki tematu:
Nie lubię tej całej Lovato,też mnie drażni jej uśmiech,jak na razie jest kiepska w tym co robi,ale z jednym się nie mogę zgodzić.To jakie dana osoba ma imię nie powinno mieć żadnego znaczenia.Owszem imię może się podobać lub nie,ale pisanie o tym że jest badziewne lub że psu takiego imienia by się nie dało to już gruba przesada.Niepotrzebne obrażanie i wyśmiewanie się z czyjegoś imienia.A tak naprawdę jakie to ma znaczenie?
Liczy się raczej to co dana osoba sobą reprezentuje,jej umiejętności,talent,osiągnięcia,dorobek itp.Imię i nazwisko to jedynie dodatek.Idąc twoim tropem myślenia możnaby wyśmiać na przykład Melchiora Wańkowicza.Bo co to za badziewne imię.Nie patrzmy na to.Oceniajmy ludzi na podstawie tego co robią i jak.

orphe

zal mi was ja lubie Selene i Demi Lovato również !!!
A was nie :p

kojot19

Aż brakuje słów. Szczerze mówiąc to mnie nie obchodzi czy nazywa się
Demetria, czy Danuta czy jakos inaczej. wy zachowujecie się skandalicznie!
Sądze, że kazdy ma prawo do wyrażania swoich poglądow i nie ma powodu, aby
miesZać ludzi z błotem.

saori_sempai

Błagam, litości! Wzniecać panikę imieniem. Wasze wypowiedzi są żałosne i niedojrzałe. Nieźle się naśmiałam czytając ten wątek. Do takich rozmów mamy gadu-gadu :)

Destiny_J

Zgadzam sie z Destiną że do takich rozmów jest GG.

Demi sobie nie wybrała imienia to jej rodzice tak chcieli jej dać to jej dali.
Jakby sie tak bardzo demi nie podobało to by dała inaczej niż skrót własnego imienia.

Demi ma ładny głos, jest dobrą aktorką. Mi się ona bardzie podoba od Miley i od Seleny.
To jest moje zdanie i tego nie zmienicie.

Phoebe123

"wabić" to się może twoja suka a nie OSOBA szmatławcu.
OSOBA! miej jakiś szacunek może i nie ma talentu aktorskiego ale za to ładnie śpiewa

tacyssup

A można wiedzieć do kogo to jest..?
Bo nie wiem czemu ale czuję się urażona a nic takiego nie napisałam

Dla mnie imię pełne danego aktora, aktorki, piosenkarza, piosenkarki mnie to nie obchodzi.
Ważne żeby dobrze grali lub śpiewali
To się liczy najbardziej
A nie to że ktoś ma tak naprawde na imię.. i przez to się właśnie tak pisze na tym forum,.
TO jest dla mnie bez sensu taka kłótnia no ale cóż.

Natuskka__

Natuskka to było do założycielki tego tematu nie do ciebie nawet nie przeczytałam co ty napisałaś tu.

tacyssup

Aha myślałam że tak
Myślałam że to do mnie ale dzięki że napisałaś do kogo to było.