Denzel WashingtonI

Denzel Hayes Washington Jr.

8,5
86 778 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Denzel Washington

A więc.. Od kilku lat zdecydowanie mój faworyt :) Potrafi zagrać każdą rolę, jednak w każdej używa charakterystycznych dla niego zachowań, zwrotów. Najbardziej podobał mi się w "Dniu Próby" (film ten jest zresztą moim ulubionym) i ostatnich hicie - "Człowieku w ogniu". Nie zapominajmy też o fanastycznej postawie ojca chorego syna w filmie "John Q". Wygląd? Bez zastrzeżeń. Denzel jest niezaprzeczalnie przystojnym mężczyzną. Lat ma juz troche na koncie, zaś Jego wygląd z pewnością do tego licznika nie pasuje :) Ale tylko sie cieszyć z tego powodu. Nie wiem jaki jest jako człowiek, ale z pewnością stały - świadczy o tym staż Jego małżeństwa. Wydaje mi się, że to człowiek z zasadami, jednocześnie ciepły, kochający bardzo swoją rodzinę. Chciałabym aby było więcej takich ludzi na świecie, a już na pewno tak dobrych aktorów :) Pozdrawiam!

Lady_Rebel

masz rację to bardzo fajny aktor, świetnie gra dobrze wygląda, szkoda że tak niewielu aktoró jest takich jak on a film któr najbardziej mi się podobał z nim to "kolkcjoner kości" w tym filmie podobno nie miał za dużo do tworzenia ale jaka to gra aktorska człowiek sparaliżowany, a tyle daje odczuć to jeast dopiero gra - facet spisuje sie na medal pozdrawiam