Denzel WashingtonI

Denzel Hayes Washington Jr.

8,5
86 778 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Denzel Washington

Jak się nazywał ten film z nim w którym on przepisuje książkę zmarłego sąsiada, okazuje się że to było ukartowane i tak naprawdę ten gość żyje. Denzel idzie do więzienia, bo to co się wydarzyło w książce działo się naprawdę. Ktoś wie o jakim filmie mówię?? Bardzo mi się podobał a nie chce mi przetrząsywać wszystkich jego filmów po kolei...

Allor1994

pomyliło cie sie z numerem 23 w ktorym grał Jim Carrey

Parafuzo

A Tobie pomylił się chyba numer 23 ^^ Bo jego opis mi nie pasuje do filmu Carreya :)

pozdrawiam

Allor1994

Na 100% był to film z jego udziałem. Przepisuje książkę, która okazuje się hitem. Treść jednak okazuje się prawdziwa, opowiada o morderstwach, które naprawdę się zdarzyły, więc on trawia do więzienia. POMOCY!!

Allor1994

Nie wiem co to za film, ale mam ochotę go obejrzeć:)

r_osa4

Jakoś w filmografi Denzela nie można tego filmu znaleźc. Może to nie było z Denzelem? Choc mi się taki film coś kojarzy

Dude_

Burza mózgów!!! w końcu ktoś się domyśli:P

r_osa4

A Ty wiesz o jaki to film chodzi? :)

Dude_

Nie mam pojęcia:P Pierwszy raz o takiej fabule tutaj usłyszałem, ale chcę Was zmotywować do użycia wszelkich środków żeby poznać tytuł tego filmu:)

Dodam, że obejrzałem wszystkie jego filmy do 93r. i nie było żadnego z takim scenariuszem. Te starsze ciężko dostać... Chyba że ktoś wie gdzie w internecie można je znaleźć?

r_osa4

Ja przejrzałałem każdy film z jefo filmografii (większośc oglądałem) i napewno to żaden z nich

Allor1994

Ten film to "Wersety zbrodni (A murder of crows)" z 1999 r. Ale Denzel w nim nie występował. Główną rolę grał tam Cuba Gooding Jr.

paolo_3

No i zagadka rozwiązana.
Tak to jest że jak gra czarnoskóry aktor to jest to albo Denzel albo Samuel;)

Dude_

Albo Morgan Freeman;) (spójrzcie w ilu filmach zagrał - olaboga:P)

r_osa4

Hmmm , a może "Kolekcjoner kości" ? była ksiązka , i były morderstwa. Ale nie przepisywał nic :D

MoRRs_Z_LaSu

Nie, to nie ten film. Zagadka jest już rozwiązana. Przeczytaj wyżej.

r_osa4

szkoda , czułem sie jak Detektyw Monk ....

MoRRs_Z_LaSu

:) Akurat jestem w trakcie oglądania 3-go sezonu Monk'a:)

Po dłuższym zastanowieniu może to rzeczywiście Kolekcjoner kości...?:P

r_osa4

3 sezon:) zmienia się asystentka Monka, w sumie jeszczce "old schoolowy" Monk , tak go nazywam :D oglądasz z lektorem ? czy z napisami ?

MoRRs_Z_LaSu

Ta nowa asystentka ładniejsza:) Lubię ją:D Oglądam z napisami. Nie wiem jak w tym serialu , ale generalnie lektorzy mają sporo wpadek co do tłumaczenia. Napisy są dokładniejsze.

paolo_3

Chyba masz rację, dzięki wielkie. Gdy go kiedyś oglądałem wydawał się dobry, teraz zobaczę jeszcze raz.(Wersety Zbrodni)

Allor1994

no i z denzelem nie był:) f