Jak się nazywał ten film z nim w którym on przepisuje książkę zmarłego sąsiada, okazuje się że to było ukartowane i tak naprawdę ten gość żyje. Denzel idzie do więzienia, bo to co się wydarzyło w książce działo się naprawdę. Ktoś wie o jakim filmie mówię?? Bardzo mi się podobał a nie chce mi przetrząsywać wszystkich jego filmów po kolei...
Na 100% był to film z jego udziałem. Przepisuje książkę, która okazuje się hitem. Treść jednak okazuje się prawdziwa, opowiada o morderstwach, które naprawdę się zdarzyły, więc on trawia do więzienia. POMOCY!!
Jakoś w filmografi Denzela nie można tego filmu znaleźc. Może to nie było z Denzelem? Choc mi się taki film coś kojarzy
Nie mam pojęcia:P Pierwszy raz o takiej fabule tutaj usłyszałem, ale chcę Was zmotywować do użycia wszelkich środków żeby poznać tytuł tego filmu:)
Dodam, że obejrzałem wszystkie jego filmy do 93r. i nie było żadnego z takim scenariuszem. Te starsze ciężko dostać... Chyba że ktoś wie gdzie w internecie można je znaleźć?
Ten film to "Wersety zbrodni (A murder of crows)" z 1999 r. Ale Denzel w nim nie występował. Główną rolę grał tam Cuba Gooding Jr.
No i zagadka rozwiązana.
Tak to jest że jak gra czarnoskóry aktor to jest to albo Denzel albo Samuel;)
:) Akurat jestem w trakcie oglądania 3-go sezonu Monk'a:)
Po dłuższym zastanowieniu może to rzeczywiście Kolekcjoner kości...?:P
3 sezon:) zmienia się asystentka Monka, w sumie jeszczce "old schoolowy" Monk , tak go nazywam :D oglądasz z lektorem ? czy z napisami ?
Ta nowa asystentka ładniejsza:) Lubię ją:D Oglądam z napisami. Nie wiem jak w tym serialu , ale generalnie lektorzy mają sporo wpadek co do tłumaczenia. Napisy są dokładniejsze.
Chyba masz rację, dzięki wielkie. Gdy go kiedyś oglądałem wydawał się dobry, teraz zobaczę jeszcze raz.(Wersety Zbrodni)