Denzel WashingtonI

Denzel Hayes Washington Jr.

8,5
86 778 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Denzel Washington

Film Denzela Washingtona. Proszę wymieniać.

Mateo_SF

jedyna jego dobra kreacja to Easy Rawlins("W Bagnie Los Angeles"),ale to też duża zasługa dobrego scenariusza.Niestety potem zaczął się powtarzać.

użytkownik usunięty
astral_dream

Najlepszy Chwała. Najgorszy Kandydat. Wprowadzony tekst jest zbyt krótki

Bezapelacyjnie najlepiej jak dla mnie zagrał w 'Dzień Próby'.

Lewus

Obejrzałem 9 filmów najlepszy był "DZIEŃ PRÓBY" genialna rola,a najmiej gdzie przypadł mi do gustu to W sieci zła może nie tak gra jak film ogólnie uważm że Denzel Washington jes napewno w 5 najlepszych aktorów na świecie polecam Dzień próby tam mozna zobaczyć dlaczego Washington dostał za to rolę oskara

Mateo_SF

Najlepszy Dzień Próby.

kingjames7

Z filmów które widziałem, najlepsze to zdecydowanie "Chwała" i "Dzień Próby". Najgorszy to "Metro Strachu", który aż tak tragiczny nie był:)

TheWorldIsYours

Mała poprawka: zapomniałem o Philadelphii. Zdecydowanie najlepszy z Denzelem, choć jego rola gorsza od dwóch powyższych filmów.

Mateo_SF

najsłabszy wg mnie - Book of Eliah - pierwszy film, na którym się zawiodłem, a gdzie gra Washington

Skip2MyLuke

A mi się Book of Eliah bardzo podobał, może po części dlatego że lubię takie postapokaliptyczne klimaty. Film moim zdaniem niedoceniany. A najlepszy film z Denzelem to Man of fire, bezapelacyjnie ;)

howkmoon

całkowicie sie zgadzam ze stwierdzeniem ze Człowiek w Ogniu to najlepsza rola Denzela!!! Oczywiście zagrał wiele genialnych ról jak chociażby w takich filmach jak: Dzień próby, Chwała, Kandydat, American Gangster, John Q, a takze w niedocenianych przez wielu Metro Strachu i Niepowstrzymany..... Te filmy mogę polecać od siebie - oczywiście wszystkich filmów z Denzelem nie widziałem (dopiero oglądnąłem 11 ale mysle ze niedługo bedzie ich wiecej...) i inne równiez są godne polecenia... ;)

Mateo_SF

Najlepszy - bezapelacyjnie 'Malcolm X

za krótki <br/>

HoldenColin

Oglądałem 9 filmów i jak na razie najlepszy "Huragan" najgorszy "Wyścig z czasem"

Milten6

i weź się teraz zdecyduj który film obejrzeć :D

Milten6

No, wyścig z czasem był nudnawy. Bardzo dobry wg mnie było Deja vu :)

Mateo_SF

Najlepszy film: "Filadelfia", Najlepsza rola: "Kandydat"
Najgorszy film: "Stan oblężenia", "Wspaniały Quinn", "Wyścig z czasem", "Zabójcza perfekcja"

Mateo_SF

Najlepsze filmy to: "Filadelfia", "Chwała", "Mo better blues"
Najgorsze to te z początków jego kariery.

agniesia123

najlepszy "American Gangster", najgorszy "Plan doskonały"

vega1337

"he got game" spike lee, jego życiowa rola. a must see

Mateo_SF

Cieżki wybór, najlepszy - "Huragan", najgorszy - "Dejavu"

Faser_2

Witaj Mateo_SF
Z Denzelem nie ma słabych filmów.

Mateo_SF

Cóz, jeszcze nie obejrzałam wszystkich, które są na mojej liście, ale jak na razie najgorszy to metro strachu. Dużo ma dobrych, typu filadelfia, dzień próby etc. Mam nadzieję, że nie trafię na gorszą pozycję niż ww.:)

Mateo_SF

"Philadelpia", "Mo' Better Blues", "Dzień Próby" - moje ulubione filmy z Denzel'em. Ogólnie jest dobrym aktorem i potrafi odnaleźć się w każdej roli. Jak każdemu, trafiło mu się kilka nieudanych produkcji, ale na tę chwilę nie mogę sobie przypomnieć jakie.

Mateo_SF

Najlepsza rola z tych co widziałem to "Dzień próby" zaś najlepszy film z jego udziałem dla mnie to chyba "Człowiek w ogniu" albo "Plan doskonały" ale było jeszcze kilka porównywalnie dobrych tytułów.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Najlepsza rola: Krzyk wolności
Najlepszy film: Człowiek w ogniu

Najgorsza rola: brak
Najgorszy film: Metro strachu