Denzel WashingtonI

Denzel Hayes Washington Jr.

8,5
86 778 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Denzel Washington

przystojniak

użytkownik usunięty

Drogie panie, czy nie sądzicie, że z Denzela jest niezły przystojniak? Za Melem Gibsonem i Bradem Pittem w czołówce?

Zdecydowanie ! Z ta roznica, ze wg mnie jest za Keanu i Bradem :) Najprzystojniejszy czarnoskory facet.

Verba_veritatis

I za Mroczkami

holstensa

PRZED Mroczkami jest 99,99% facetow. Po co w ogole wspominac te beztalencia na forum tak doskonalego aktora jak Denzel?

humpalumpa

Temat dotyczy urody, a nie talentu.

holstensa

Mam uwierzyc, ze blizniaki stoja w twoim rankingu meskiej urody wyzej niz Denzel? To jakis zart?

humpalumpa

Nie to nie żart.

użytkownik usunięty
holstensa

Zdecydowanie Mroczki to nie mój typ urody. (Najbardziej podobają mi się na czas obecny pan z Placebo, pan z Green Day i panowie ze Skandynawii :))

A Mroczki to właśnie takie skandynawskie typy - pochmurne blondyny - miodzio ................

użytkownik usunięty
holstensa

no nie żartuj, Mroczki i Skandynawia? gdzie Rzym, gdzie Legionowo?

'Pochmurnymi" bym ich nie nazwała, raczej szczerzą się bezustannie do kamer i słodzą, raczej słodkimi, przesłodzonymi

To że ktoś jest blondynem i ma niebieskie oczy nie znaczy,że jest skandynawem - również słowiański typ urody charakteryzuje się niebieskimi oczami i jasnymi włosami. Ważne są także charakterystyczne rysy twarzy, kości policzkowe, etc. Porponuję zapoznać się z wynikami Gogla Graficznego po wpisaniu nazwisk paru słynnych Szwedów czy Norwegów, na pewno zauważysz w czym rzecz.