Dlaczego jest tak wysoko w TOP? przepraszam, czy ona jest lepsza od Susan Sarandon? to jest POMYŁKA!!!
gra w serialu Glee, pojawiła się w Burlesce i zagrała w filmie Jestem Numerem Cztery.
nie jest lepsza od Susan Sarandon, ale to tylko ranking -,-
przecież to, że jest w rankingu wyżej od Sarandon, nie oznacza, że Susan jest mniej zdolna o_O
tym bardziej, że to ranking TOP.
to akurat fakt. pewnie dlatego taka Olivia Wilde jest Vivien Leigh, a Marilyn Monroe w ogóle znajduje się w pierwszej 50.
kiedyś też szalałam na punkcie tego rankingu, ale to tylko zaprzątanie sobie głowy, bo ludzie i tak głosują jak chcą i aktorki, które grają w jednym serialu są wyżej od prawdziwych ikon kina, ale cóż. :>
Dokładnie, zgadzam się i to jest smutne. Najlepiej, gydby ten ranking tworzyli ludzie, ktorzy są krytykami i znawcami jakimiś.
Jezu, jakie to smutne że każdemu aktorowi i aktorce musi się to w końcu przydarzyć. Po osiągnięciu 1000 głosów dana osoba zaczyna się liczyć w rankingu top 100, a że zazwyczaj ma wtedy wysoką ocenę, to pojawia się ni z tego nie z owego na wysokim miejscu. Następnym krokiem jest lawina przygłupów którzy zaczynają się pultać na forum danej osoby z oburzenia jak to możliwe że jest ona wyżej w rankingu od tyylu wspaniałych aktorek (a i tak założę się że guzik co z nimi widzieliście). W końcu pojawiają się trolle które sztucznie zaniżają jej ocenę, niczym biali rycerze ratujący sprawiedliwość tego świata, aktor/aktorka spada na ileśetne miejsce i można iść spokojnie walczyć o Prawo i Sprawiedliwość na profilu innej osoby, bo hej, akurat tak się zdarzyło że kolejna przekroczyła magiczny 1000.
Dianna Agron jest moją jedna z ulubionych aktorek, ale musiałabym być Bóg wie jak chora, żebym wystawić jej 10 za to, że ją lubię, choć moim zdaniem jak na razie należy jej się 8.
O jasny gwint! Dopiero zauważyłem że ta prawie że nieznana mi aktorka, nie mająca w swojej filmografii żadnego ciekawszego filmu jest tak wysoko(29miejsce?!). No, ale... to jest właśnie tak jak napisał Shedao_Shai.
Bo zagrała w superpolularnym obecnie serialu. W ogóle istnieje tendencja, że aktorzy/aktorki znani z jednego serialu głównie lub tylko osiągają w tym rankingu nieprzyzwoicie wysokie miejsca wyprzedzając klasycznych już geniuszy kina. Na szczęście mają też tendencję do szybkiego spadania z tych miejsc.