Dianna Agron

Dianna Elise Agron

7,6
3 807 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dianna Agron

Dlaczego jest tak wysoko w TOP? przepraszam, czy ona jest lepsza od Susan Sarandon? to jest POMYŁKA!!!

użytkownik usunięty
CityOnilne

gra w serialu Glee, pojawiła się w Burlesce i zagrała w filmie Jestem Numerem Cztery.
nie jest lepsza od Susan Sarandon, ale to tylko ranking -,-
przecież to, że jest w rankingu wyżej od Sarandon, nie oznacza, że Susan jest mniej zdolna o_O
tym bardziej, że to ranking TOP.

niemniej b. dziwny ten ranking

użytkownik usunięty
CityOnilne

to akurat fakt. pewnie dlatego taka Olivia Wilde jest Vivien Leigh, a Marilyn Monroe w ogóle znajduje się w pierwszej 50.
kiedyś też szalałam na punkcie tego rankingu, ale to tylko zaprzątanie sobie głowy, bo ludzie i tak głosują jak chcą i aktorki, które grają w jednym serialu są wyżej od prawdziwych ikon kina, ale cóż. :>

Dokładnie, zgadzam się i to jest smutne. Najlepiej, gydby ten ranking tworzyli ludzie, ktorzy są krytykami i znawcami jakimiś.

CityOnilne

Jezu, jakie to smutne że każdemu aktorowi i aktorce musi się to w końcu przydarzyć. Po osiągnięciu 1000 głosów dana osoba zaczyna się liczyć w rankingu top 100, a że zazwyczaj ma wtedy wysoką ocenę, to pojawia się ni z tego nie z owego na wysokim miejscu. Następnym krokiem jest lawina przygłupów którzy zaczynają się pultać na forum danej osoby z oburzenia jak to możliwe że jest ona wyżej w rankingu od tyylu wspaniałych aktorek (a i tak założę się że guzik co z nimi widzieliście). W końcu pojawiają się trolle które sztucznie zaniżają jej ocenę, niczym biali rycerze ratujący sprawiedliwość tego świata, aktor/aktorka spada na ileśetne miejsce i można iść spokojnie walczyć o Prawo i Sprawiedliwość na profilu innej osoby, bo hej, akurat tak się zdarzyło że kolejna przekroczyła magiczny 1000.

użytkownik usunięty
Shedao_Shai

Dianna Agron jest moją jedna z ulubionych aktorek, ale musiałabym być Bóg wie jak chora, żebym wystawić jej 10 za to, że ją lubię, choć moim zdaniem jak na razie należy jej się 8.

Ona jest tak wysoko przez to że jest ładna.
Każdy jej daje 10 na 10 i masz 24 miejsce.

użytkownik usunięty
Anaissa

ale to już chyba nie moja wina?

Nie to nie twoja wina.

CityOnilne

O jasny gwint! Dopiero zauważyłem że ta prawie że nieznana mi aktorka, nie mająca w swojej filmografii żadnego ciekawszego filmu jest tak wysoko(29miejsce?!). No, ale... to jest właśnie tak jak napisał Shedao_Shai.

CityOnilne

Bo zagrała w superpolularnym obecnie serialu. W ogóle istnieje tendencja, że aktorzy/aktorki znani z jednego serialu głównie lub tylko osiągają w tym rankingu nieprzyzwoicie wysokie miejsca wyprzedzając klasycznych już geniuszy kina. Na szczęście mają też tendencję do szybkiego spadania z tych miejsc.