uch... stwierdzam, ze Diego Luna się seksownie uśmiecha.. I ogolnie ma TO COS!!! uch.. i w dodatku jak sie rusza.. no nis dodac nic ujac...:) :P jest cuuudowny... Javier...
marzę o takiej miłości...
P.S. Wszytskim polecam qpić jak najszybciej soundtrack z filmu DD2.. WYSMIENITY! "LET ME INTRODUCE MYSELF... CUBA!" :)
zGADZAM SIE Z TOBA .tEN FILM JEST WSPANIAŁY, MIMO TO, ŻE TAK ŻLE SIE SKOŃCZYŁ. tEŻ PRAGNE TAKIEJ MIŁOŚCI. kOCHAM dIEGO lUNA
Absolutnie się z Wami zgadzam!!!!!!!!! ja też go kocham!!!!!!!!! jest wspaniały a jak tańczy!!!! czemu on nie jest mój!!!!!!!!!!!!!!!!!
elo nie wiem czy wiecie ale on ma 25 lat i napewno ma jakas laska ja nie pisze tego ze zlosci ale zeby bylo wiadomo wiem ze jest zajebisty ale nie czarujmy sie to jest nierealne zeby go zobaczyc sory mi tez jest szkoda na maxa!!!!
Kocham Diego Lune(w przenosni) jest tak sliczny ta slodki no po prostu chlopak moich marzen przez to ze jest taki sliczny ogladam dirty dancing 2 prawie codziennie buziazki Javier... :***
świetnie tańczy ma boski uśmiech i według mnie z wyglądu ogólnie jest super on po prostu nie może się nie podobac! jest bardzo Przystojny przyciąga w zrok ja chce takiego faceta!!!!!!!!!!!!
ohh on jest caly zajebisty! zwlaszca w DD2 :D:D uuuuu ! nie jest typem takiego przystojniaka ani takiego lamagi jest taki normalny i ma to cos! a piewrszy raz go zobaczylam w DD2 i on tam w tym filmie mnie tak zauroczyl, ten jego usmiech uuu i jak tanczy :D:D uuuuuu POPROSTU SUPER!!
Jest niesamowity. Zatańczyć z nim( o ile nie wygląda to tylko na filmie tak dobrze), to musi byćcudowne przeżycie. Chciałabym znaleść kogoś kto kocha tańczyć. Bo ja kocham ale niestety nie umiem. Hi hi. A muzyka. Kuba. Od razu świat jest piękniejszy!!!
On jest boski... to fakt gdyby tacy byli w tym naszym kraju. hmmmmmmmmm to by było chociaż w czym wybierać:) te oczy, ten uśmiech to jest to!! i te ruchy po prosty sexy facet. nieważne że niski . Latynos o gorącym sercu , mniam;)
Niski to on napewno nie jest. Jego kumpel z którym zagrał w "I Twoją matkę też" Gael Garcia Bernal jest niski jak na faceta - 1,68 cm, a Diego jest wyższy od niego. Aktorka , która z nim zagrała w DD2 jest wysoka, poznać to mozna w scenach z P. Swayze lub jakim kolwiek innym aktorem płci męskiej. Pozdrawiam
Może i jest seksowny, ale nawet się nie umywa do mojego chłopaka :-)
Dziewczyny, czy naprawdę uważacie że umiejętność tańczenia jest taka ważna? Zaświadzczam Wam, i bez tego można być z chłopakiem bardzo, ale to bardzo szczęśliwym.
A w Polsce jest dużo wartościowych mężczyzn, trzeba tylko poszukać!
Hej Gośka daj pomarzyć, i nie mów ze niebył super. Zazdroszcze a raczej gratuluje Ci że masz takiego super faceta, ale nie chodzi nam o taniec a raczej coś takiego... hmmm nie wiem jak ci to wytłumaczyć, jeśli tego nie czujesz to będzie trudno ale wiele dziewczyn marzy o takiej miłości przy takim zwykłym(bo był taki zwykł a zarazem cudowny) kolesiu, takiej muzyce takim zbliżeniu się o takich uczuciach, pragnieniach, pożądaniach, czułościach o takim romantyźmie, o tym zeby komuś tak na nich zależało, a do tego taniec (bardzo bliski) te rytmy, klimat i miłość. to jest taka ucieczka w marzenia. A Diego jako Javier jest idealny, taki delikatn i zabawny i czuły i... . Jest seksowny. Jeśli chcesz pogadać to pisz do mnie napewno odpowiem : mongar@wp.pl
doslownie... ten film, byl dla mnie jakby przeniesieniem sie w inny swiat, w swiat moich milosnych marzen... Diego w roli Javiera, przez te godzine umozliwil mi, zobaczenie, a nie tylko wyobrazanie sobie, takiej prawdziwe bajki... Mysle, ze to co zrobil bylo cudowne jak i magiczne... i musze sie zgodzic to co wiekszosc tu pisala na forum... Wydaje sie on byc takim normalnym chlopakiem, nic nadzwyczajnego... ale tak naprawde..sposob w jaki on patrzt, sposob w jaki on sie usmiecha :) ech, mysle, ze kazdy kiedys snil o idealnej milosci i mnie rozumie... :)
doslownie... ten film, byl dla mnie jakby przeniesieniem sie w inny swiat, w swiat moich milosnych marzen... Diego w roli Javiera, przez te godzine umozliwil mi, zobaczenie, a nie tylko wyobrazanie sobie, takiej prawdziwe bajki... Mysle, ze to co zrobil bylo cudowne jak i magiczne... i musze sie zgodzic to co wiekszosc tu pisala na forum... Wydaje sie on byc takim normalnym chlopakiem, nic nadzwyczajnego... ale tak naprawde..sposob w jaki on patrzt, sposob w jaki on sie usmiecha :) ech, mysle, ze kazdy kiedys snil o idealnej milosci i mnie rozumie... :)
Bez tego też można się obejść.Każdy ma inne zainteresowania i jest w czymś dobry ale Diego jest dobry w tańcu i dlatego go lubimy!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez tego też można się obejść.Każdy ma inne zainteresowania i jest w czymś dobry ale Diego jest dobry w tańcu i dlatego go lubimy!!!!!!!!!!!!!!!!
A...jeszcze jedno.Zadna z was jak narazie tego nie zauwazyla.Często jest tak,ze kiedy facet tańczy to traci swoja meskośc(patrzcie chociazby na tego pedalka Patricka),a Diego jest nadal sexownie męski....
z tym stwierdzeniem zgadzam sie w 100%.moze i soundtrack jest drogi ale jezeli juz wsluchamy sie w muzyke zawarta na krazku to nie pozalujemy naszego zakupu.moge tylko zapewnic wszystkie dziewczyny i kobietki ze Diego Luna to nieziemski facet.mowie wam on musi byc z marsa.!!!ps:ciekawe gdzie mozna takiego faceta spotkac na pewno nie na bazarze albo w sklepie.moze na...KUBIE?dd2 to pozycja godna uwagi wszystkich wrazliwych i ceniacych swoja wartosc kobiet!!!!
Ja mam poprostu bzika na punkcie tego faceta ciesze się że nie tylko mnie oczarował jego uśmiech, uroda i sama nie wiem co jeszcze ale on ma to coś!! Dziewczyny ja w swojej miejscowości widziałam faceta podobnego do Diega Luny. Możliwe ze ja juz zwariowalam na jego punkcie i wszedzie go widze. ON JEST BOSKI!!
cuuuudowny!!!!!!!!tańczyć z takim chłopakiem to marzenie każdej dziewczyny(a przynajmniej moje ;)) i ten czarujący uśmiech.... on naprawdę ma cos w sobie!!!! widzę, że wy też to odczułyście oglądając ten film ;)
diego to najseksowniejszy facet na swiecie!!!!!!!!!!!kupilam sobie muzyke do filmu zeby tanzyc z nim:)najlepsza piosenka to pierwsz na plytce!moj ulubiony fragmet z filmu to ten kiedy javier tanczy przy fontannie i jest tam boski krecac bioderkami!ON JEST CUDOWNY
diego to najseksowniejszy facet na swiecie!!!!!!!!!!!kupilam sobie muzyke do filmu zeby tanzyc z nim:)najlepsza piosenka to pierwsz na plytce!moj ulubiony fragmet z filmu to ten kiedy javier tanczy przy fontannie i jest tam boski krecac bioderkami!ON JEST CUDOWNY
jak on sie swietnie rusza to obejrzyjcie dd1 i zobaczcie tego faceta! nawiasem on tu uczy tanczyc mambo :) i on dopiero jest sexy :D
jak on sie swietnie rusza to obejrzyjcie dd1 i zobaczcie tego faceta! nawiasem on tu uczy tanczyc mambo :) i on dopiero jest sexy :D
mi również sie podoba ale chciałabym mieć te piosenke Represent Cuba
czy da sie ją ściągnąć jeśli ktoś wie prosze niech sie do mnie odezwie!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wczoraj objerzałam dd2..i chyba się zakochałam! I widzę że nie tylko ja...wszystkie piszemy to samo...:)Więc nie będę powtarzać.
tez uważam że ma w sobie to coś i jest cudowny ale niestety tanczyc nie zabardzo lubi woli grac w piłke wiec pomarzyc wolno ALE JAKI JEST NAPRAWE?? hmmm