Dita Von Teese

Heather Renée Sweet

6,7
144 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dita Von Teese

W ciekawostkach jest coś takiego: "Ma dziwną fobię - panicznie boi się słońca i opalenizny. Dlatego też w basenie pływa tylko nocą, a w hotelach, w których się zatrzymuje zawiesza własne zasłony." To nie jest dziwna fobia! To jest normalność jeśli ktoś chce się chronić przed poparzeniem słonecznym mając jasną karnację. Opalanie powoduje raka skóry, też wolę się nie opalać. Jeśli chodzi o Ditę to szkoda, że farbuje włosy jak ma takie ładne naturalne blond. Ten kolor ją postarza i w połączeniu z bardzo jasną skórą i ostrym makijażem sprawia wrażenie wampira. No ale może o to jej chodziło.

paulina152

Nie chcę nic mówić, ale trudno o celebrytkę o bardziej przemyślanym wizerunku niż ona, wszystko jest po prostu spójne. Mi się bardziej podoba z czarnymi włosami, może właśnie dzięki kontrastom, z blond włosami jest bardzo nijaka, blondynka, jasna karnacja, jasne oczy, jak by się nie malowała wyglądała by jak każda blondynka, z czarnymi włosami jest niezwykle charakterystyczna, wygląda dokładnie tak jak chce jak femme fatale z filmów noir. Lubie ludzi o przemyślanym stylu, dlatego mi się podoba, pomijając to że jest po prostu bardzo ładną kobietą mimo już 40 lat. A z opalaniem to dalsza konsekwencja stylu, gdyby się opaliła zaburzyła by własny wizerunek, co na pewno by jej samej się nie spodobało, bo bardzo o niego dba.

paulina152

No i dzięki temu że się nie opala ma dużo "młodszą" skórę.

paulina152

Normalnosc? Jesli rzeczywiscie PANICZNIE boi sie slonca to jest to fobia (Heliofobia).

saraya_2

Myślę, że raczej wykreowany wizerunek. Ktoś kto tak dba o detale jak ona czasem dba też o podkoloryzowanie własnej biografii ;). To o wiele ciekawiej brzmi.