Dita Von Teese

Heather Renée Sweet

6,7
144 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dita Von Teese

Coś mało tematów pod Ditą - tylko 4 więc zrobię 5ty;)
Naściągałam trochę zdjęć z neta przedstawiających ta uroczą panią:) Jeśli ktoś chce mogę wysłać na maila, bo i tak już wysyłałam komuś więc mam podołączane i wystarczy wysłać ponownie. A dlaczego wyślę? bo jestem taaaka miła:))) Tylko prosze mi napisać adresy mailowe - mogą być tu pod tym tematem, z tymże skrzynki muszą być pojemne!!! a za ten gest musicie mnie dozgonnie podziwiać i kochać:P ......oczywiście żartuje:P nie wstydźćie się:)

Eleonora

ja poproszę o fotki te posciagane z netu na maila gooru666@gmail.com

Eleonora

Hej! Szukam zdjęć i filmików z boską Ditą. Jeśli mogę prosić, to prześlij mi wspomniane przez Ciebie fotki na mail: adb73@o2.pl
Z góry dzięki!

Eleonora

To mi też możesz przesłać pare!Fajnie jak to by były tapety. To dawaj na marta_m9@o2.pl

Eleonora

Poproszę bardzo o fotki Dity.
Dziękuję Eleonora.
Ps. Eleonora, oryginalne imię tak jak mojej mamy.

orkosky

No tak, ale musisz podać mi swój adres mailowy. Swoją drogą coraz więcej zainteresowanych się robi;P ale fajnie, że ludzie doceniają piękno.

Eleonora

orkosky@gmail.com - to jest mój adres. Tak lubię piękno takie pikantne, nietuzinkowe.
Ps. Ty też pewnie jesteś piękna Eleonoro!!!

orkosky

Dobrze kombinujesz orkosky - sprawne podlizywanie to podstawa!!! :D

Eleonora

juz jest twoja stary

daniel194

nie rozumiem tego (do czyjego to postu), a ten adres to w kwestii tych fotek czy jak?

Eleonora

no to ja też chcę :P Jak wszyscy to wszyscy :P dunkelheit99@gmail.com

dunkelheit99

ja też poproszę o fotki Dity batat@o2.pl

Eleonora

Ja też chcę! remas_lex@interia.pl

Z góry dzięki:)!

Eleonora

yasiooy@gmail.com

jeśli można : )

użytkownik usunięty
Eleonora

Cha, cha. Znowu ty. Jesteś na prawie wszystkich forach, które przeglądam. Nieeeeeee, tu nie będziemy rozmawiać o "Prison break". Żadne z nas, by tego nie chciało.

HA HA ! ale jak to brzmi ! jak byś mnie nie lubił ;PPP
TAK ! zdominowałam to forum, przyznaję się ;P hehe, a tak naprawdę to pewnie akurat interesują Cię podobne rzeczy, co mnie. A zważywszy na Twój nick to mnie nawet nie dziwi :)

Eleonora

iza5868@o2.pl bardzo bardzo
oprosze o fotki i myślę że mi je jakos dostarczysz

Eleonora

violettoametista@wp.pl Bardzo ładnie proszę o fotki, będę wdzięczna.. dozgonnie ;D Z góry wielkie dzięki!

Eleonora

Niedawno dowiedziałem się, że Dita i Marilyn wzięli rozwód. Co o tym sądzisz? Byli bardzo charakterystyczną i kontrowersyjną parą aż polubiłem Dite, że jest taka "otwarta" i "niegrzeczna" Szkoda ta wiadomość o ich rozstaniu trochę mnie zdołowała.

Eleonora

ja bym bardzo prosiła mo mail to izabela5868@tlen.pl