Coś mało tematów pod Ditą - tylko 4 więc zrobię 5ty;)
Naściągałam trochę zdjęć z neta przedstawiających ta uroczą panią:) Jeśli ktoś chce mogę wysłać na maila, bo i tak już wysyłałam komuś więc mam podołączane i wystarczy wysłać ponownie. A dlaczego wyślę? bo jestem taaaka miła:))) Tylko prosze mi napisać adresy mailowe - mogą być tu pod tym tematem, z tymże skrzynki muszą być pojemne!!! a za ten gest musicie mnie dozgonnie podziwiać i kochać:P ......oczywiście żartuje:P nie wstydźćie się:)
Hej! Szukam zdjęć i filmików z boską Ditą. Jeśli mogę prosić, to prześlij mi wspomniane przez Ciebie fotki na mail: adb73@o2.pl
Z góry dzięki!
No tak, ale musisz podać mi swój adres mailowy. Swoją drogą coraz więcej zainteresowanych się robi;P ale fajnie, że ludzie doceniają piękno.
orkosky@gmail.com - to jest mój adres. Tak lubię piękno takie pikantne, nietuzinkowe.
Ps. Ty też pewnie jesteś piękna Eleonoro!!!
Cha, cha. Znowu ty. Jesteś na prawie wszystkich forach, które przeglądam. Nieeeeeee, tu nie będziemy rozmawiać o "Prison break". Żadne z nas, by tego nie chciało.
HA HA ! ale jak to brzmi ! jak byś mnie nie lubił ;PPP
TAK ! zdominowałam to forum, przyznaję się ;P hehe, a tak naprawdę to pewnie akurat interesują Cię podobne rzeczy, co mnie. A zważywszy na Twój nick to mnie nawet nie dziwi :)
violettoametista@wp.pl Bardzo ładnie proszę o fotki, będę wdzięczna.. dozgonnie ;D Z góry wielkie dzięki!
Niedawno dowiedziałem się, że Dita i Marilyn wzięli rozwód. Co o tym sądzisz? Byli bardzo charakterystyczną i kontrowersyjną parą aż polubiłem Dite, że jest taka "otwarta" i "niegrzeczna" Szkoda ta wiadomość o ich rozstaniu trochę mnie zdołowała.