Piosenkarka?
Ona jest piosenkarką? No tak śpiewa...z playbacku ale śpiewa.
A co do jej urody wydaje mi się że jeszcze mało widziałeś...
Dziecko mam nadzieje że piszesz to wszystko dla żartów ponieważ jeśli jest inaczej to naprawdę bardzo CI współczuje.
Ooo odezwał się polski kretyn na , którym Doda zarabia ;))) hyyymmm gratuluje !
Jedynie mogę tobie współczuć , że tu jesteś idiotą .
Ale jak by nie było pojawiła się w "Sercu na dłoni" (nie oglądałem) i dala głos w bajce wiec chyba się kwalifikuje, nie ??
pierwsza zasada filmwebu : nigdy nie wdawaj sie z uzytkownikiem o nicku Kileeer w zadne, podkrslam zadne konwersacje. Jest to jednostka niereformowalna, z ktora jakakolwiek konwersacja na poziomie wyzszym niz u ameby jest po prostu niemożliwa. Napsujesz sobie nerwow tylko, ewentualnie odkryjesz jak wyglada absolutne apogeum ludzkiej glupoty i buractwa. Bez tej wiedzy bedzie ci sie zylo lepiej, zapewniam cie.
Czy najpiękniejsza w Polsce to bym się nie zgodziła, ale z pewnością jest jedną z NAJLEPSZYCH polskich piosenkarek.
Wiesz o mój mózg się nie martwię bo z moim wszystko w porządku .
Ty sie o swój nie martw i martwic nie będziesz musiał :)
BO GO NIE MASZ!
To samo mogę powiedziec tobie pooglądaj sobie dodzię może ci ta fala głupoty przejdzie..
Bądź tak dobry i nie odpisuj.
Czemu sugerujesz, że jestem mężczyzną? To, że mam faceta w avatarze o niczym nie świadczy
Dodzię już dzisiaj oglądałam, przykładowo http://www.youtube.com/watch?v=LMqm7pJ2PGM świetna piosenka i świetne wykonanie.
Polecam wszystkim nawet takim srającym żarem dupom jak Ty.
Gadaj z tępym ( oj wybacz, z tępą ) to i tak nic do pustej głowy nie dotrze.
Jasny gwint lubię jej piosenki, ale oceniam całokształt tak?! Piosenki virgin były świene, to był dobry rock, ale piszę o niej teraz jako osobie.
Niech to do ciebie małpo dotrze i nie odpisuj bo tracę na tobie czas!!